WeightMirror – Δείτε τον εαυτό σας αδύνατο!

weightloss

Αν λοιπόν είστε σε δίαιτα, προσπαθώντας να χάσετε τα περιττά κιλά και χρειάζεστε υποστήριξη στην δύσκολη προσπάθεια ή πιο απλά θέλετε να ανεβάσετε τις φωτογραφίες στο Facebook ή στο profile σας σε κάποιο άλλο site και θέλετε να δείχνετε καλύτερα, μπορείτε να ρίξετε μια ματιά στο WeightMirror με το οποίο σίγουρα θα ενθουσιαστείτε.

Το WeightMirror είναι μια online εφαρμογή η οποία σας επιτρέπει να δείτε τον εαυτό σας  μέχρι και 20 kg ελαφρύτερο με 2 απλές κινήσεις και χωρίς κάποια ειδική γνώση ή τεχνική, όπως θα ήταν για παράδειγμα η χρήση του photoshop. Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι ανεβάσετε μια φωτογραφία σας  και να ρυθμίσετε την φωτογραφία σύμφωνα με τις οδηγίες που δίνονται, για την ακρίβεια, αρκεί απλά να επιβεβαιώσετε την θέση του προσώπου και απο εκεί και πέρα η αυτοματοποιημένη διαδικασία θα σας δώσει το αποτέλεσμα μέσα σε λίγα μόνο λεπτά!

transformface

To WeightMirror αναλαμβάνει να δημιουργήσει μια σειρά από φωτογραφίες στις οποίες  διαδοχικά θα φαίνεστε 10kg λιγότερο και θα μπορείτε να τις συγκρίνετε κάθε φορά με την αρχική

weightmirror

Reblog this post [with Zemanta]
buzzcullbobitdigmeforacampfreestuffdeliciousgooglefacebooktwitterdiggyahoobuzz

Posted by: Ilias on March 2, 2009

Category: Internet | 497 Views

Tags: , ,

Loading

Διαβάστε επίσης:

blog comments powered by Disqus