Google Wave Invitations προς πώληση στο eBay

Δεν ξέρω πόσοι από εσάς το θυμάστε, αλλά για μένα είναι σα να συνέβη πριν λίγες μέρες.. Θυμάστε λοιπόν όταν η Google είχε ανακοινώσει το Gmail;  Ο μοναδικός τρόπος για να το δοκιμάσει κανείς ήταν μέσω πρόσκλησης, όπως ακριβώς συμβαίνει και με το Google Wave. Μάλιστα τότε υπήρχαν αρκετές δημοπρασίες στο eBay και υπήρχε κόσμος ο οποίος πλήρωνε περισσότερα από $200 για να είναι από τους πρώτους που θα δοκίμαζε το Gmail.

Φυσικά το ίδιο συμβαίνει και σήμερα.. Λίγα χρόνια αργότερα από το Gmail, με την ανακοίνωση του Google Wave, το οποίο μπορεί κανείς να δοκιμάσει με την ίδια διαδικασία, άρχισαν να εμφανίζονται οι πρώτες δημοπρασίες για προσκλήσεις..

Το buzz που με επιτυχία δημιούργησε η Google ανακοινώνοντας πως μόνο 100,000 άτομα θα έχουν την ευκαιρία να δοκιμάσουν την νέα της υπηρεσία, σίγουρα έδωσε μεγάλη αξία στις προσκλήσεις αυτές.. όπως βλέπετε στην παρακάτω εικόνα, μια πρόσκληση ήδη έχει φτάσει να πωλείται πάνω από $100. Προσωπικά ελπίζω να είμαι κι εγώ ανάμεσα στα 100.00 άτομα, μια και δεν έχω καμία πρόθεση να πληρώσω για κάτι τέτοιο.. Εσείς;

Google Wave invitations sold on eBay

Google Wave Overview

buzzcullbobitdigmeforacampfreestuffdeliciousgooglefacebooktwitterdiggyahoobuzz

Posted by: Ilias on October 1, 2009

Category: Internet | 192 Views

Tags: , , ,

Loading

Διαβάστε επίσης:

blog comments powered by Disqus