Samsung Corby – κινητό τηλέφωνο πλήρους αφής

H Samsung ανακοίνωσε το Corby, ένα νέο κινητό τηλέφωνο πλήρους αφής για νεότερους χρήστες. Η αποκάλυψή του πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη, 23 Σεπτεμβρίου σε πρώτη παγκόσμια παρουσίαση στο Μιλάνο, μόλις μία μέρα πριν την επίσημη έναρξη της περίφημης Εβδομάδας Μόδας.

samsung corby s3650 touchscreen

Καθώς συρρέουν στην πόλη χιλιάδες όμορφα μοντέλα και οι ισχυρότεροι fashion buyers του πλανήτη, για τα επίσημα αποκαλυπτήρια των τάσεων της επόμενης σεζόν, 400 προσκεκλημένοι συγκεντρώθηκαν στο Studio 90, στα διάσημα East End Studios, για την παγκόσμια επίσημη παρουσίαση του νέου κινητού τηλεφώνου της Samsung.

Η λαμπερή και μοντέρνα εκδήλωση με θέμα «Ταξίδι στο Χρώμα», κυριολεκτικά «βύθισε» τους προσκεκλημένους στα ζωηρά χρώματα και τον μοντέρνο σχεδιασμό του Samsung Corby. Τα τέσσερα βασικά χρώματα του Corby – κίτρινο, λευκό, ροζ και πορτοκαλί• – αποτέλεσαν την έμπνευση για την εκθαμβωτική διακόσμηση του Studio 90, παραπέμποντας παράλληλα στα τέσσερα βασικά χαρακτηριστικά του προϊόντος: αφή, ψυχαγωγία, σχεδιασμός και υπηρεσίες δικτύου (SNS).

Το Samsung Corby αποτελεί το πρώτο από μία νέα σειρά κινητών πλήρους αφής της Samsung, προσφέροντας αυξημένες δυνατότητες συνδεσιμότητας, με την τοποθέτηση του χρήστη στο κέντρο της «επαναστατικής» κοινωνικής δικτύωσης. Παράλληλα, η TFT οθόνη αφής 2.8 ιντσών, οι προηγμένες δυνατότητες αναπαραγωγής μουσικής & video και η ψηφιακή κάμερα, με ενσωματωμένο αισθητήρα 2-megapixel και ανιχνευτή χαμόγελου, υπόσχονται στο χρήστη την απόλυτη εμπειρία αισθήσεων.

Βασικά Χαρακτηριστικά του Samsung Corby

  • Προηγμένες δυνατότητες επικοινωνίας
  • Pop up SNS: Pop-up widget που εμφανίζει το προφίλ των φίλων σας από τα μεγάλα site κοινωνικής δικτύωσης όπως τα Facebook, MySpace, και Twitter
  • E- Dictionary: Αγγλικά, Γαλλικά, Γερμανικά, Ιταλικά, Πορτογαλικά, Ρωσικά, Ισπανικά, Ουκρανικά και άλλα!
  • Άμεση Πρόσβαση σε YouTube, Flickr, Picasa, Photobucket και άλλα δημοφιλή SNS sites
  • Δυναμική και Ευχάριστη Εμπειρία Πλήρους Αφής
  • Cartoon UI με δυνατότητα γραφικού σχεδίου αλλά και γραφικό χαρακτήρα χεριού
  • Cartoon Avatar Caller ID: 40 διαφορετικού χαρακτήρα avatars
  • Eξατομικευμένα widgets και άλλα προηγμένα χαρακτηριστικά όπως το Smart Unlock και το One Finger Zoom
Reblog this post [with Zemanta]

You may also like...

2 Σχόλια

  1. Ο/Η Eritsaousai λέει:

    ine telio kinito telos

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *