Ποιος είμαι...

Καλωσήρθες στο The Voyager.. αν πραγματικά θέλεις να μάθεις περισσότερα το blog αυτό ή για μένα δεν έχεις παρά να διαβάσεις την σχετική σελίδα.

Μην ξεχάσεις να προσθέσεις το The Voyager.gr στις προσωπικές σου σελίδες με νέα ή να εγγραφείς στο feed μέσω email. Σε ευχαριστώ για την επίσκεψή σου.

Αν θέλεις να λαμβάνεις τα post του blog στο email σου δεν έχεις παρά να γράψεις το email σου παρακάτω.

Η ESET κατακτά το βραβείο Virus Bulletin για 50η φορά

Η ESET, ηγέτιδα εταιρεία στην προληπτική προστασία ενάντια στις Διαδικτυακές απειλές, ανήγγειλε σήμερα ότι το ESET NOD32 Antivirus Version 3.0 κατέκτησε για 50η φορά το βραβείο VB100 από το Virus Bulletin, διατηρώντας την θέση του στην κορυφή της βιομηχανίας. Το Virus Bulletin πραγματοποιεί ανεξάρτητες συγκριτικές δοκιμές προϊόντων antivirus και τα αποτελέσματά του είναι σεβαστά από όλο το φάσμα της κοινότητας των εταιρειών antivirus.

Για να είναι σε θέση ένα antivirus να αποκτήσει τον τίτλο και να εμφανίζει το logo του VB100 πρέπει να έχει υποβληθεί σε τεστ όπου θα πρέπει να πληρεί τα παρακάτω δύο κριτήρια: (1) Να ανιχνεύσει όλους τους ιούς «Ιn the Wild» με κατ’ απαίτηση ανίχνευση (on demand) αλλά και κατά την πρόσβαση (on access) στο αρχείο. (2) Να μην έχει λανθασμένους συναγερμούς όταν σαρώνει καθαρά αρχεία.

Από την έναρξη των βραβείων VB100 το 1998, το ESET NOD32 Antivirus έχει στο ιστορικό του ένα ποσοστό επιτυχίας 96% – το υψηλότερο της βιομηχανίας, όταν οι περισσότεροι ανταγωνιστές έχουν ποσοστά επιτυχίας της τάξης του 50 με 75%.

BuzzCullBazaBobitcheckitdigmeshootme

Popularity: 2% [?]

Related Posts

Leave a Reply

Subscribe to Comments?

Make Money Online The only current SEO book on the planet Ad Spot

Recent Readers. These are the cool and trendy people that read my blog!Recent Readers

Φράγμα Πολυφύτου

Φράγμα Πολυφύτου

Φράγμα Πολυφύτου

Africa Twin

Africa Twin & TDM 900

Africa Twin Xrv 750

Λίμνη Πολυφύτου

ΧRV vs ΤDΜ