Τα νέα high-zoom μοντέλα Handycam από τη Sony

Μπορείτε πλέον να έχετε και εσείς τη θρυλική ποιότητα βίντεο Handycam® με τις δύο νέες Standard Definition βιντεοκάμερες της Sony, οι οποίες προσφέρουν υψηλό λόγο τιμής-απόδοσης.

Ελαφριές, εύκολες στη μεταφορά, Handycam® DCR-SX15E και DCR-SR15E

  • Ευκρινής, καθαρή εγγραφή βίντεο με ανάλυση Standard Definition σε αφαιρούμενη κάρτα μνήμης (στην DCR-SX15E) ή σε σκληρό δίσκο (στην DCR-SR15E)
  • Δυνατό οπτικό zoom 50Χ
  • Οθόνη Clear Photo LCD των 6,7 εκατοστών
  • Λειτουργίες SteadyShot, Face Detection και φωτισμός βίντεο
  • Λειτουργία Direct Copy για απ’ ευθείας εγγραφή σε εξωτερικό σκληρό δίσκο και συμβατότητα με τον εγγραφέα DVDirect Express για ευκολία στα back-up

Ελαφριά, εύκολη στη χρήση και με compact σχεδίαση, η Handycam® DCR-SX15E τραβάει ευκρινές, καθαρό βίντεο με στερεοφωνικό ήχο σε αφαιρούμενη κάρτα μνήμης. Απλά βάλτε ένα Memory Stick™ ή μια κάρτα μνήμης SD (δεν παρέχονται) στην ειδική υποδοχή και συλλάβετε το στιγμιότυπο που επιθυμείτε, το οποίο μπορείτε στη συνέχεια να μεταφέρετε εύκολα στον υπολογιστή σας μετά το πέρας της λήψης.

Αν ζητάτε λήψεις μεγάλης διάρκειας, η Handycam® DCR-SR15E αποθηκεύει μέχρι και 61 ώρες βίντεο Standard Definition στον ενσωματωμένο σκληρό δίσκο χωρητικότητας 80 GB που διαθέτει. Χωρίς να χρειάζεστε επιπλέον δίσκους ή ταινίες, υπάρχει άφθονος αποθηκευτικός χώρος για ένα Σαββατοκύριακο ασταμάτητων λήψεων.

Ανεξάρτητα από το αν προτιμάτε τις κάρτες μνήμης ή τον σκληρό δίσκο, και τα δύο μοντέλα διαθέτουν μια πληθώρα έξυπνων χαρακτηριστικών για να μοιράζεστε και να απολαμβάνετε τα βίντεό σας.

O πανίσχυρος φακός της Sony με το οπτικό zoom 50Χ φέρνει τα μακρινά αντικείμενα σε τέτοια απόσταση ώστε να γεμίσετε το κάδρο σας με κοντινά close-up. Το σύστημα σταθεροποίησης εικόνας SteadyShot κρατά το θέμα ευκρινές και καθαρό, ελαχιστοποιώντας τις επιπτώσεις από το κούνημα της βιντεοκάμερας όταν επιχειρείτε λήψεις χωρίς τρίποδο. Όταν τραβάτε πορτραίτα συγγενών ή φίλων η λειτουργία Face Detection αυτόματα εκτελεί μικρορυθμίσεις της έκθεσης ώστε τα πρόσωπα να έχουν πιο φυσική όψη.

Τα μενού και οι ρυθμίσεις επιλέγονται μέσω ενός διακόπτη τύπου joystick, τον οποίο χειρίζεστε με τον αντίχειρα και βρίσκεται δίπλα στην ανοιγόμενη οθόνη Clear Photo LCD των 6,7 εκατοστών. Ένα κουμπί σε μια ιδιαίτερα βολική θέση ενεργοποιεί το ενσωματωμένο φως για τις λήψεις βίντεο, το οποίο φωτίζει εσωτερικές λήψεις, πάρτι ή νυκτερινές σκηνές. Για ακόμη μεγαλύτερη ευκολία υπάρχει μια λειτουργία Auto, η οποία ενεργοποιεί αυτόματα τον φωτισμό του βίντεο όταν τα επίπεδα του φυσικού φωτισμού πέσουν υπερβολικά.

Μετά τη λήψη, η λειτουργία Direct Copy σας επιτρέπει να μεταφέρετε εύκολα το βίντεό σας σε έναν εξωτερικό σκληρό δίσκο χωρίς την μεσολάβηση κάποιου υπολογιστή (χρειάζεται προσαρμογέας USB ο οποίος δεν παρέχεται). Επίσης υπάρχει συμβατότητα με την προαιρετική συσκευή εγγραφής VRD-P1 DVDirect Express, μέσω της οποίας μπορείτε να εγγράψετε τις λήψεις σας βίντεο σε κενούς δίσκους DVD χωρίς την ανάγκη ύπαρξης υπολογιστή, για να τις αποθηκεύσετε, να τις μοιραστείτε ή να τις αρχειοθετήσετε.

Η νέες compactβιντεοκάμερες Handycam® DCR-SX15E και DCR-SR15E, Standard Definition της Sony, θα είναι διαθέσιμες από τις αρχές Οκτωβρίου 2010.

Posted by: Ilias on September 2, 2010

Category: Gadgets | 27 Views

Tags: , , ,

Share: Tweet this!

Loading
blog comments powered by Disqus