Το GoldenDeals.gr τώρα και στη Θεσσαλονίκη

Το GoldenDeals κέρδισε τις προτιμήσεις των καταναλωτών της Αθήνας αφού από τον Μάιο εξοικονόμησε στα μέλη του πάνω από 2.500.000 ευρώ. Σήμερα, Τετάρτη 1 Σεπτεμβρίου 2010, η μεγαλύτερη, αμιγώς ελληνική ιστοσελίδα «Προσφορών Ημέρας» ξεκινάει τη λειτουργία της και στη Θεσσαλονίκη.

Για το ξεκίνημά του, το GoldenDeals συνεργάζεται με ένα όνομα ζυμωμένο με τη γλυκιά ιστορία της Θεσσαλονίκης, τα ζαχαροπλαστεία «Αγαπητός», προσφέροντας ένα από τα δημοφιλέστερα προϊόντα του με 76% έκπτωση.

Το GoldenDeals αντιπροσωπεύει μια νέα τάση στην καταναλωτική αγορά του Internet που βασίζεται στο Social Commerce, δηλ. το συνδυασμό του ηλεκτρονικού εμπορίου με την αγοραστική δύναμη του συνόλου και την κοινωνική δικτύωση.

Κάθε μέρα οι επισκέπτες και τα μέλη του GoldenDeals μπορούν να βρουν και μία διαφορετική προσφορά, με έκπτωση από 40% έως 90%, που καλύπτει ένα ευρύ φάσμα υπηρεσιών και προϊόντων, από την εστίαση μέχρι την προσωπική φροντίδα, και από την οικογενειακή ψυχαγωγία μέχρι και τα θαλάσσια σπορ. Έτσι, όλοι έχουν την ευκαιρία να αγοράσουν κάτι που τους ενδιαφέρει σε μοναδική τιμή, από τις καλύτερες επιχειρήσεις της πόλης τους!

Σύντομα το GoldenDeals.gr θα επεκταθεί στην Πάτρα, το Ηράκλειο, τη Λάρισα και τον Βόλο, χαρίζοντας χρυσές ευκαιρίες σε όλο και περισσότερους Έλληνες.

Κάντε και εσείς τώρα εγγραφή στο GoldenDeals.gr και αγοράστε τα αγαπημένα σας προϊόντα και υπηρεσίες σε τιμή ευκαιρίας!

Loading