Η Huawei μαζί με την Google λανσάρει το IDEOS: το πρώτο προσιτό Smartphone στον κόσμο!

Η Huawei, ένας από τους κορυφαίους παρόχους λύσεων επόμενης γενιάς για τηλεπικοινωνιακά δίκτυα στον κόσμο, ανακοίνωσε σήμερα το λανσάρισμα του IDEOS TM, ενός προσιτού Smartphone που λειτουργεί με την τελευταία έκδοση Android TM 2,2 (γνωστή και ως “Frovo”). Η τιμή του Smartphone κυμαίνεται από 100 $ μέχρι 200 $, ανάλογα με την αγορά.

Το IDEOS που επανακαθορίζει την έννοια «entry-level» συνδυάζοντας υψηλή ποιότητα υλικών (hardware) και λογισμικού (software) με υψηλή σχέση τιμής/απόδοσης, θα κυκλοφορήσει σε πολλές χώρες σε όλη την Ευρώπη, τη Ασία και την Βόρεια και τη Λατινική Αμερική.

Το εργονομικά σχεδιασμένο IDEOS παρέχει διάφορους τρόπους πρόσβασης στο Διαδίκτυο, όπως WCDMA +WiFi dual network, με ταχύτητες downlink άνω των 7,2Mb/s. Έτσι προσφέρει οπουδήποτε κινητές ευρυζωνικές υπηρεσίες. Η συσκευή μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί και ως router WiFi έως και σε οκτώ συσκευές συγχρόνως. Έτσι το IDEOS γίνεται μια ολοκληρωμένη λύση διάφορες επιλογές ασύρματης διασύνδεσης.

Το IDEOS διατίθεται σε μαύρο, κίτρινο, μπλε, και μωβ χρώμα, ενώ με την τεχνολογία Android 2.2, δεν είναι απλά γρήγορο, αλλά μπορεί επίσης να υποστηρίξει εφαρμογές όπως κλήσης φωνής, φωνητικής πλοήγησης, και την δυνατότητα λήψης εφαρμογών από την κάρτα SD. Με περισσότερες από 70.000 εφαρμογές διαθέσιμες από το Android MarketTM, το IDEOS προσφέρει μια ευρεία γκάμα από επικοινωνιακές, ψυχαγωγικές, επαγγελματικές, και οικονομικές εφαρμογές.

Ο κ. Kevin Tao, Διευθύνων Σύμβουλος του τομέα Συσκευών της Huawei, δήλωσε σχετικά, “η δημοτικότητα των smartphone είναι ένας από τους βασικούς παράγοντες που ωθούν κόσμο προς μια ‘Χρυσή Εποχή για την Κινητή Ευρυζωνικότητα,’ η οποία συνδέεται και με την στρατηγική της Google για το κινητό internet. Είμαστε υπερήφανοι για την επίτευξη του στόχου που θέσαμε στις αρχές του 2010, για την ανάπτυξη μιας συσκευής smartphone κόστους $150 που θα προσφέρει μια ξεχωριστή εμπειρία στον χρήστη. Το IDEOS είναι μια προσιτή επιλογή που σχεδιάστηκε για να χαμηλώσει τον πήχη στην απόκτηση smartphone και να δώσει σε οποιονδήποτε την δυνατότητα για κινητή σύνδεση στο internet.”

Η ονομασία, “IDEOS,” αντιπροσωπεύει τη δημιουργικότητα και την έμπνευση: το “ID” προέρχεται από το “industrial design-centric hardware platform” (πλατφόρμα στηριζόμενη σε βιομηχανικό σχεδιασμό), το “OS” προέρχεται από το λειτουργικό σύστημα (operating system) που είναι η βασική πλατφόρμα software, και το “E” συμβολίζει την εξέλιξη προς το κινητό internet.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε την ιστοσελίδα: http://www.huaweidevice.com/ideos

Η Huawei ανακοίνωσε επίσης τη διάθεση τριών επιπλέον συσκευών με λειτουργικό σύστημα Android.

U8800

Το U8800 λειτουργεί με Android 2.2 και εφαρμόζει δυνατότητες HSPA+ που του επιτρέπουν ταχύτητες downlink έως και 14 Mb/s. Αυτή η ταχύτητα δίνει στον χρήστη τη δυνατότητα να «κατεβάσει» ταινία μεγέθους 400Mb σε λιγότερο από 30 δευτερόλεπτα. Το U8800 μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί σαν 3G modem, καθώς και σαν WiFi router έως και σε οκτώ συσκευές συγχρόνως. Το smartphone διαθέτει οθόνη wide screen 3.8 ιντσών, που προσφέρει στο χρήστη ένα ευρύτερο πεδίο όρασης, και του επιτρέπει να εκμεταλλευτεί πλήρως τα χαρακτηριστικά του, καθώς και μια σειρά από διαδικτυακές εφαρμογές (internet applications).

U8500

Το U8500 συνδυάζει κομψό, μοντέρνο σχεδιασμό με πολυάριθμες επιλογές διασύνδεσης. Τέλειο για χρήστες που κινούνται διαρκώς. Η οθόνη touch screen 3.2 ιντσών, καθώς και το οπτικό trackpad έχουν εμπνευσμένο σχεδιασμό, ενώ η πλατφόρμα Android 2.1 προσφέρει πρόσβαση σε δεκάδες χιλιάδες εφαρμογές. Εξοπλισμένο με δυνατότητες σύνδεσης HSDPA και WiFi, το τηλέφωνο μπορεί να χρησιμοποιηθεί και ως 3G modem.

U8300

Αυτό το smartphone «βάσης» σχεδιάστηκε λαμβάνοντας υπόψη τις ανάγκες νεαρών χρηστών. Το smartphone συνδυάζει πληκτρολόγιο QWERTY και οθόνη touchscreen σε ένα μικρό «πακέτο» μεγέθους σοκολάτας. Με τη στήριξη του Android 2.1, υποστηρίζει τις πιο δημοφιλείς εφαρμογές κοινωνικής δικτύωσης, ώστε οι χρήστες να μπορούν να επικοινωνούν οπουδήποτε και οποτεδήποτε.

Enhanced by Zemanta

Loading