Χωρίς Double Play ο ΟΤΕ

oteΜετά από 5 μήνες αναμονής, ο ΟΤΕ πληροφορήθηκε την απόρριψη από την ΕΕΤΤ των double play πακέτων του.

Όπως  δηλώνει ο ΟΤΕ  σε σημερινό δελτίο τύπου:

Θα μπορούσε η ΕΕΤΤ να είχε αποφασίσει πολύ ταχύτερα. Κατά τους 5 αυτούς μήνες, χρονικό διάστημα ιδιαίτερα μεγάλο για την αγορά των τηλεπικοινωνιών, οι ανταγωνιστές του ΟΤΕ προσέφεραν έναν μεγάλο αριθμό ανταγωνιστικών προϊόντων, ενώ ουσιαστικά ο ΟΤΕ στερήθηκε και συνεχίζει να στερείται τη δυνατότητα να ανταποκριθεί.

Επιπλέον, κατά τους 5 αυτούς μήνες, ο ΟΤΕ παρείχε εγκαίρως τα πρόσθετα στοιχεία που του ζήτησε επανειλημμένα η ΕΕΤΤ. Γεννάται ευλόγως το ερώτημα αν η στάση της ΕΕΤΤ προωθεί τις τηλεπικοινωνίες ή τα συμφέροντα συγκεκριμένων εταιριών.

Ο ΟΤΕ δεν σχολιάζει αυτή τη στιγμή τους λόγους για τους οποίους απορρίφθηκαν τα πακέτα αυτά, επιφυλασσόμενος να μελετήσει την 70 σελίδων απόφαση της ΕΕΤΤ. Δεδομένου ότι, η επιβίωση του ΟΤΕ εξαρτάται από τη διάθεση ανταγωνιστικών προϊόντων, ο ΟΤΕ πρόκειται να υποβάλει εκ νέου τα αιτήματά του στην ΕΕΤΤ, ελπίζοντας ότι αυτή τη φορά θα έχει μία ταχύτερη απάντηση.

Κάποιος λοιπόν έχει βάλει σκοπό να στήσει ένα όμορφο παραμύθι γύρω από το όλο θέμα.  Δύο πράγματα περνάν από τη δικό μου μυαλό.

Αδυνατώ να πιστέψω πως ο ΟΤΕ δεν μπόρεσε να πείσει την EETT σχετικά με τα Double Play πακέτα του.. Αν λοιπόν ο  ΟΤΕ ήθελε τόσο πολύ, γιατί δεν έκανε απλά μειώσεις στις τιμές του; Μην ξεχνάμε πως άσχετα με το double play, ο ΟΤΕ προσφέρει τις ίδιες υπηρεσίες πχ. με αυτές της Forthnet Double play. δηλαδή Internet μέχρι 24Mbit και απεριόριστες κλήσεις, με την διαφορά πως το κόστος στον ΟΤΕ είναι 24€ περίπου ακριβότερα τον μήνα. Απο την άλλη βέβαια αν αφήσει η EETT να κάνει ο ΟΤΕ ότι θέλει το αποτέλεσμα σίγουρα θα ήταν η συντριβή του ανταγωνισμού… Θα πρέπει λοιπόν να στεναχωρηθούμε κι εμείς που η ΕΕΤΤ δεν άφησε τον ΟΤΕ να κάνει ότι θέλει.. ;

Τα συμπεράσματα λοιπόν δικά σας!

buzzcullbobitdigmeforacampfreestuffdeliciousgooglefacebooktwitterdiggyahoobuzz

Posted by: Ilias on February 25, 2009

Category: Ελλάδα | 789 Views

Tags:

Loading
blog comments powered by Disqus