Διαγωνισμός: Η Fujitsu ψάχνει το παλαιότερο scanner της που λειτουργεί ακόμα

Η Fujitsu ανακοίνωσε την έναρξη διαγωνισμού σε 5 μεγάλες Ευρωπαϊκές αγορές της, με σκοπό να εντοπίσει το παλαιότερο scanner της ακόμα σε λειτουργία. Συγκεκριμένα, αναζητείται ο παλαιότερος προκάτοχος του Fujitsu fi-6800 scanner και ο διαγωνισμός θα τρέξει σε Γερμανία, Ηνωμένο Βασίλειο, Γαλλία, Ιταλία/Ελλάδα και Ολλανδία. Ο διαγωνισμός ξεκίνησε από τα Χριστούγεννα του 2009 και θα διαρκέσει μέχρι την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου (14-2-2010)!

Συμπίπτοντας με την κυκλοφορία του νέου μοντέλου scanner fi-6800,  η Fujitsu θα προσφέρει δωρεάν στους νικητές του διαγωνισμού – κατόχους των παλαιών scanners, το νέο μοντέλο fi-6800, σε αντικατάσταση του παλαιού τους, αναδεικνύοντας έτσι, την αξιοπιστία και αντοχή των scanners της.

Το νέο fi-6800 προσφέρει βελτιώσεις στην αυτοματοποίηση, παραγωγικότητα και μείωση του κόστους. Η συσκευή υποστηρίζει νέες αυτόματες, γρήγορες και εύκολες στη χρήση λειτουργίες. Έχοντας ως κύριο χαρακτηριστικό την ακρίβεια και την ταχύτητα scanning, οι επιχειρήσεις θα δουν την παραγωγικότητά τους να ανέρχεται σημαντικά.

Το fi-6800 επιτυγχάνει απίστευτες ταχύτητες 130ppm και 260ipm, επιτρέποντας ταυτόχρονα στους χρήστες να σκανάρουν μικτού μεγέθους και βάρους έγγραφα Α3 και Α4, χωρίς καμία ταλαιπωρία, ακόμα και καθιστοί. Το scanner έχει εντελώς νέο σχεδιασμό, με βελτιώσεις στην εισαγωγή χαρτιού, που εξασφαλίζει μέγιστη απόδοση κάθε φορά, χωρίς δυσκολίες.

Πληροφορίες για το διαγωνισμό

Στα πλαίσια του διαγωνισμού οι μεταπωλητές αλλά και τελικοί πελάτες καλούνται να εντοπίσουν το παλαιότερο προγενέστερο μοντέλο του fi-6800 που είναι ακόμα σε λειτουργία. Τα προγενέστερα μοντέλα συμπεριλαμβάνουν τα:

M3099 A/G, M3099EH/GH/EX/GX, M4099D, fi-4990C / fi-4860C, fi-4860C2

Αίτηση για τον διαγωνισμό μπορείτε να «κατεβάσετε» από εδώ:

Ο διαγωνισμός τρέχει από μέσα Δεκεμβρίου μέχρι 14 Φεβρουαρίου 2010. Ο κάτοχος του παλαιότερου μοντέλου από κάθε μια από τις Ευρωπαϊκές αγορές (Γερμανία, Ηνωμένο Βασίλειο, Γαλλία, Ιταλία/Ελλάδα και Ολλανδία) θα λάβει δωρεάν ένα scanner fi-6800 ως αντικατάσταση του παλαιού τους μοντέλου. Η Fujitsu θα ανακοινώσει τον νικητή για κάθε αγορά. Υπεύθυνη για τη διεξαγωγή του διαγωνισμού είναι η PFU Imaging Solutions Europe.

Διαθεσιμότητα

Το fi-6800 είναι άμεσα διαθέσιμο και η τιμή του ξεκινά από €15.995.

Reblog this post [with Zemanta]

You may also like...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *