Dell Latitude XT 2 – Νέο ανανεωμένο Tablet PC

dell-latitude-xt2-multi-touch-tablet

Η Dell ανακοίνωσε σήμερα το Latitude XT2, ένα convertible tablet PC ανανεώνοντας το πρώτο Tablet PC στην βιομηχανία με δυνατότητες multi-touch οθόνης, σχεδιασμένο να ενισχύσει την ασφάλεια, να αυξήσει τις επιδόσεις και να διευρύνει τη διάρκεια ζωής της μπαταρίας.

Οι δυνατότητες multi- touch στο Latitude XT2 επιτρέπουν στους χρήστες να χρησιμοποιούν καθημερινές χειρονομίες, όπως το ελαφρό χτύπημα ή το τσίμπημα για τις λειτουργίες scroll, pan, rotate και zoom που συνεργάζονται με τις εφαρμογές λογισμικού που χρησιμοποιούν κάθε μέρα. Η ενσωμάτωση από την Dell της τεχνολογίας οθόνης multi-touch επιτρέπει στους χρήστες να χρησιμοποιούν την πλήρη επιφάνεια της οθόνης, σε αντίθεση με την χρήση μόνο του touchpad.

«Ως μέρος της δέσμευσής μας να προσφέρουμε την καλύτερη φορητή εμπειρία, η Dell αναδιοργάνωσε με επαναστατικό τρόπο το χώρο των tablet με το πρώτο προϊόν με δυνατότητα multi-touch που επιτρέπει στους πελάτες να χρησιμοποιούν ολόκληρη την οθόνη,» αναφέρει ο Lionel Bohar, Επικεφαλής για τους Φορητούς Υπολογιστές, Dell EMEA. «Σήμερα, διευρύνουμε αυτή την ηγετική θέση με το Latitude XT2 για να προσφέρουμε ανώτερες επιδόσεις, ασφάλεια και διαχειρισιμότητα.»

dell-latitude-xt2-multi-touch-tablet-2

Χαρακτηριστικά:

  • Mέχρι 11 ώρες και 28 λεπτά διάρκεια ζωής της μπαταρίας με χρήση μπαταρίας έξι κυψελών και προαιρετική πρόσθετη μπαταρία έξι κυψελών.
  • Οθόνη ορατή σε φυσικό φως ημέρας που παρέχει έως και 100% μεγαλύτερη φωτεινότητα σε σχέση με ανταγωνιστικά μοντέλα.
  • Πληκτρολόγιο πλήρους μεγέθους, touchpad, point stick και στυλό χωρίς μπαταρία που δίνουν στους χρήστες ευελιξία στην εισαγωγή στοιχείων.
  • Συνδυασμό επιδόσεων με τεχνολογία αφής υψηλής ακρίβειας η οποία παρέχει δυνατότητα χρήσης εικονιδίων μικρού μεγέθους χωρίς προβλήματα.
  • Εκτενείς δυνατότητες υπηρεσιών με το Dell ProSupport.2
  • Βελτιωμένη συνδεσιμότητα με νέο σχεδιασμό της κεραίας του ασύρματου δικτύου.
  • Ενισχυμένος σχεδιασμός για μεγαλύτερη σταθερότητα της οθόνης.
  • Υποστήριξη μονάδων SATA παρέχοντας νεότερη τεχνολογία αποθήκευσης και αυξημένες επιδόσεις.
  • Εκτενή χαρακτηριστικά ασφάλειας με την προσθήκη του Dell ControlVault και του ControlPoint Security Manager.
  • Μνήμη RAM DDR3 που επιτρέπει καλύτερες επιδόσεις και δυνατότητα μεγέθους μνήμης μέχρι 5GB.3
  • Διαχειρισιμότητα με χρήση τεχνολογίας Intel vPro και συμβατότητα με DASH 1.0
Reblog this post [with Zemanta]

Ίσως σας αρέσουν επίσης…

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Επιτρέπονται τα εξής στοιχεία και ιδιότητες HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>