Παρακολουθήστε την διαδρομή των δικών σας ευρώ

greece-euro

Το EuroBillTracker (EBT) είναι μια διεθνής μη-κερδοσκοπική εθελοντική προσπάθεια, αφιερωμένη στην παρακολούθηση των χαρτονομισμάτων Ευρώ ανά τον κόσμο.

Πώς λειτουργεί;

Οι χρήστες καταχωρούν τους σειριακούς αριθμούς των χαρτονομισμάτων στην βάση δεδομένων, ώστε να γνωρίζουμε που βρισκόταν το χαρτονόμισμα την συγκεκριμένη ημερομηνία. Όταν ένας άλλος χρήστης εισάγει ένα από αυτά τα χαρτονομίσματα ξανά βλέπουμε πόσο μακριά και γρήγορα ταξίδεψε … είναι τόσο εύκολο. Προφανώς, όσοι περισσότεροι συμμετέχουν τόσο περισσότερα γνωρίζουμε για τους δρόμους που ακολουθούν τα χαρτονομίσματα Ευρώ μας.

Γιατί να παρακολουθήσω τα χαρτονομίσματα μου;

Πρώτα απ όλα, απλά γιατί έχει πλάκα! Έχετε αναρωτηθεί πότε για την ιστορία που θα μπορούσαν να πουν τα χαρτονομίσματα που βρίσκονται στο πορτοφόλι σας; Από πού έχουν περάσει; Πού θα πάνε; Πόσα χέρια έχουν αλλάξει;  Το EuroBillTracker θα σας βοηθήσει να μάθετε όλες αυτές τι «περίεργες» πληροφορίες!

Ακούγεται ενδιαφέρον. Πώς μπορώ να συμμετάσχω;

Για να μπορέσει κανείς να καταχωρήσει τα δικά του χαρτονομίσματα στο EBT θα πρέπει προηγουμένως να έχει δημιουργήσει έναν λογαριασμό χρήστη και να γίνει μέλος της κοινότητας.  Αμέσως μετά θα μπορέσετε να παρακολουθήσετε  την διαδρομή που έχουν ακολουθήσει τα χαρτονομίσματα του πορτοφολιού σας!

Δημιουργήστε τον δικό σας λογαριασμό και ξεκινήστε να καταχωρείτε τα χαρτονομίσματά σας!

Reblog this post [with Zemanta]

You may also like...

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *