Γαλλική πόλη αλλάζει το όνομά της για να βελτιώσει την θέση της στα αποτέσματα αναζήτησης

Η EU, μια μικρή πόλη στη βόρεια Γαλλία, δεν έχει καλή θέση στα αποτελέσματα του Google κατά την αναζήτηση «EU» μια και πρέπει να αντιμετωπίσει τη δημοφιλέστερη «Ευρωπαϊκή Ένωση» ή οι αναζητήσεις να αφορούν τον όρο .eu  (domain για την Ευρώπη) ή ακόμα και το χημικό σύμβολο για το ευρώπιο.  Η αναζήτηση «EU» είναι αρκετά δημοφιλής μεταξύ των χρηστών Google αλλά πολλοί πιθανοί τουρίστες μπορεί να έχουν χάσει την ευκαιρία να γνωρίσουν τη φυσική ομορφιά αυτής της γαλλικής πόλης δεδομένου ότι δεν ταξινομείται αυτή καλά στις μηχανές αναζήτησης.

eutrends

H Marie-Françoise Gaouyer, δήμαρχος της πόλης, αποφάσισε λοιπόν πως το όνομα της πόλης θα πρέπει να αλλάξει, με επικρατέστερα ονόματα τα Ville d’Eu (Town of EU), Eu-le-Château και Eu-en-Normandie. Καλεί λοιπόν τους πολίτες να ψηφίσουν αρχικά για το αν συμφωνούν με την αλλαγή, αλλά και να επιλέξουν το νέο όνομα, το οποίο σε σχέση με το παλιό θα έχει κάποιες παραπάνω συλαβές, ωστε να πετύχει καλύτερα οργανικά αποτελέσματα στις μηχανές αναζήτησης! Η αλλαγή αυτή βέβαια μπορεί να πάρει μέχρι και 5 χρόνια εφόσον αποφασιστεί. Μπορεί άλλωστε η δήμαρχος να προσλάβει κάποιον ειδικό στο SEO  ή να διαφημίσει την πόλη μέσω  Google Adwords..

Reblog this post [with Zemanta]

Ίσως σας αρέσουν επίσης…

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Επιτρέπονται τα εξής στοιχεία και ιδιότητες HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>