Hang Nga Tree House Hotel, το πιο περίεργο ξενοδοχείο στον κόσμο

To Hang Nga Tree House Hotel είναι χωρίς αμφιβολία ένα από τα πιο περίεργα κτίρια στον κόσμο και αυτό χάρη στο μοναδικό σχεδιασμό του! Βρίσκεται στο Da Lang του Βιετνάμ και είναι γνωστό ως Crazy House.

Οι γιγαντιαίοι κορμοί  και τα κλαδιά του καταφέρνουν να πείσουν πως αυτό είναι ένα πραγματικό δεντρό-σπιτο.  Στην πραγματικότητα, είναι χτισμένο από συμβατικά υλικά κατασκευής, αν και δεν υπάρχει τίποτα συμβατικό για τις αρχές αρχιτεκτονικής που χρησιμοποιήθηκαν για το χτίσιμο του.


Η κόρη του πρώην προέδρου του Βιετνάμ, δεν βρέθηκε αντιμέτωπη με πολλές δυσκολίες, όταν αποφάσισε να χτίσει το εκκεντρικό ξενοδοχείο της μια και η βιετναμέζικη κυβέρνηση, της επέτρεψε να αφήσει  τη φαντασία της ελεύθερη χωρίς να ακολουθεί κανέναν περιορισμό.

Το εσωτερικό του ξενοδοχείου Hang Nga είναι  τόσο ασυνήθιστο όσο και το εξωτερικό του. Είναι γεμάτο με περίεργα αντικείμενα, παράξενα δωμάτια και στενούς διαδρόμους. Αυτός είναι πιθανώς και ο λόγος που το Crazy House είναι το πιο επιτυχημένο τουριστικό αξιοθέατο της πόλης.

Ως ξενοδοχείο  προσπαθεί να πείσει τους ανθρώπους να μείνουν τουλάχιστον μια νύχτα, αλλά οι περισσότεροι προτιμούν να πάρουν μερικές φωτογραφίες και να αναζητήσουν ένα πιο συμβατικό ξενοδοχείο για τη διαμονή τους.

You may also like...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *