Το Sony W250 αντέχει στο νερό, είναι ο ιδανικός σύντροφός σας στα σπορ και μπορείτε να το φορέσετε

Τα τελευταία WALKMAN από τη Sony που … «φοριούνται» σας επιτρέπουν να γυμναστείτε υπό τον ήχο των αγαπημένων σας κομματιών με περισσότερη άνεση και στιλ, ανεξαρτήτως καιρικών συνθηκών.

Σχεδιασμένη για τον σημερινό, δραστήριο τρόπο ζωής, η σειρά WALKMAN NWZ-W250 από την Sony είναι η πρώτη που περιλαμβάνει MP3 player χωρίς καλώδια, τα οποία αντέχουν στη βροχή ή τον ιδρώτα ενός εξουθενωτικού προγράμματος γυμναστικής. Μετά την άσκηση, απλά ξεπλύνετέ τα κάτω από τη βρύση2 – ή ακόμη συνεχίστε να ακούτε το WALKMAN® σας και μέσα στο ντους.

Τα διαθέσιμα σε τέσσερα αθλητικά χρώματα WALKMAN, διαθέτουν ελαφριά, ‘όλα-σε-ένα’ σχεδίαση, χωρίς τα ενοχλητικά καλώδια που να σας εμποδίζουν όταν γυμνάζεστε, τρέχετε ή χορεύετε. Τα ακουστικά ΕΧ των 13,5 χλστ. προσφέρουν καθαρό, διαυγή ήχο WALKMAN, άνεση και ασφαλή εφαρμογή κατά την άσκησή σας.

Είναι εύκολο να δημιουργήσετε την ιδανική υπόκρουση για τη γυμναστική σας, η οποία θα σας επιτρέπει να συγκεντρώνεστε στην άσκησή σας παρά να ψάχνετε τα μενού των τραγουδιών. Η δυνατότητα λίστας τραγουδιών (playlist) σας επιτρέπει να επιλέξετε από πριν τα αγαπημένα σας τραγούδια και να τα βάλετε σε μια σειρά που ταιριάζει με το πρόγραμμά σας, από την προθέρμανση μέχρι τη χαλάρωση. Πιέστε τον μοχλό τύπου ‘jog’ και πηγαίνετε στον επόμενο φάκελο, επιλέγοντας έναν άλλον καλλιτέχνη ή μουσικό άλμπουμ για να αλλάξετε άμεσα τη διάθεση και το ύφος της μουσικής λίστας.

Δεν έχετε έμπνευση; Η τεχνολογία ZAPPIN™ σαρώνει τα αποθηκευμένα αρχεία αναπαράγοντας ένα μικρό δείγμα από κάθε κομμάτι για να σας βοηθήσει να βρείτε τη μουσική που ταιριάζει στη διάθεσή σας.

Αν αργήσατε για την καθημερινή σας γυμναστική, μια γρήγορη φόρτιση 3 λεπτών θα σας δώσει αρκετή ενέργεια για 90 λεπτά μουσικής. Η πλήρως φορτισμένη μπαταρία προσφέρει μέχρι και 11 ώρες3 συνεχούς ακρόασης – περισσότερες από όσες χρειάζεστε και για μια ημερήσια εξόρμηση με πεζοπορία.

Η παρεχόμενη βάση φόρτισης χρησιμεύει και σαν βάση USB για σύνδεση με τον υπολογιστή σας, επιτρέποντάς σας να φορτώσετε το WALKMAN με τα αγαπημένα σας κομμάτια πριν ξεχυθείτε στο δρόμο.

Χρησιμοποιώντας το παρεχόμενο λογισμικό μεταφοράς αρχείων (Content Transfer), το οποίο συνοδεύει το WALKMAN σας, μπορείτε πολύ εύκολα να μεταφέρετε μουσικά αρχεία κατ’ ευθείαν από τον υπολογιστή σας ή από τη βιβλιοθήκη σας στο iTunes (δεν υποστηρίζονται αρχεία DRM) – ακόμη και μουσικές λίστες (playlists). Απλά κάντε επιλέξτε με το ποντίκι σας ένα αρχείο και στην συνέχεια μεταφέρετέ το στο Content Transfer. Η υποστήριξη των δημοφιλέστερων forma μουσικών αρχείων καθιστά το Walkman W250 ένα ιδεώδες δεύτερο ψηφιακό media player, αφιερωμένο για σπορ χρήση.

Τα μοντέλα WALKMAN της σειράς NWZ- W250 είναι τμήμα της πλήρους γκάμας player ΜΡ3 και ΜΡ4 της Sony. Σε αυτή την γκάμα περιλαμβάνονται: η υψηλής απόδοσης σειρά Χ με οθόνη αφής και τεχνολογία απομόνωσης του εξωτερικού θορύβου Digital Noise Cancelling, η σειρά Α με την υπέρλεπτη σχεδίαση και την OLED wide screen 7,1 εκατοστών, η σειρά S με τα ενσωματωμένα ηχεία, η σειρά Ε με τα compact μοντέλα και τον εξαιρετικό ήχο και η σειρά Β με τα εύχρηστα και εύκολα στη χρήση μοντέλα της.

Τα νέα WALKMAN MP3 player της σειράς NWZ-W250 από τη Sony θα είναι διαθέσιμα στην αγορά από τον Ιούνιο του 2010.

Reblog this post [with Zemanta]

You may also like...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *