Οι νέοι φορητοί υπολογιστές Studio XPS από την DELL

March 19, 2009

Posted by: Ilias

Category: Computers

Tags: , , ,

Οι νέοι φορητοί υπολογιστές Studio XPS από την DELL

Η Dell παρουσιάζει το Dell Studio XPS 13 και το Dell Studio XPS 16- τους πρώτους φορητούς υπολογιστές Studio που φέρουν την επωνυμία XPS, η οποία σηματοδοτεί τις κορυφαίες τους επιδόσεις. Σχεδιασμένοι στο εργαστήριο πρωτοποριακού σχεδιασμού της Dell, οι εντυπωσιακοί νέοι φορητοί υπολογιστές συνδυάζουν κορυφαία τεχνολογία και κομψό σχεδιασμό για να ικανοποιήσουν τους ενθουσιώδεις οπαδούς τόσο της μόδας, όσο και της τεχνολογίας. Τόσο το Dell Studio XPS 16, όσο και το Dell Studio XPS 13, ενσωματώνουν περίτεχνα κατεργασμένο αυθεντικό δέρμα και σημεία από ανοδιωμένο αλουμίνιο πάνω σε γυαλιστερό μαύρο (Obsidian Black) φινίρισμα.

dell_studio_xps_16_open_660

buzzcullbobitdigmeforacampfreestuffdeliciousgooglefacebooktwitterdiggyahoobuzz

Google Trends & Google Insights: Οι τελευταίες τάσεις στον τουρισμό

online_travelΈντονη κινητικότητα παρατηρήθηκε στον κλάδο του τουρισμού για τον μήνα Φεβρουάριο, όσον αφορά στους Έλληνες χρήστες του διαδικτύου, σύμφωνα με τα δωρεάν εργαλεία της Google, Google Trends και Google Insights.

Συγκεκριμένα, από τον Φεβρουάριο οι Έλληνες χρήστες έχουν αρχίσει ήδη να αναζητούν προορισμό για τις διακοπές του Πάσχα με τον όρο «Πάσχα 2009» να βρίσκεται σε υψηλή θέση αναζήτησης. Ανάμεσα στου δημοφιλέστερους προορισμούς αναζήτησης όσον αφορά στη συγκεκριμένη χρονική περίοδο βρίσκουμε τα Τρίκαλα Κορινθίας, τη Δημητσάνα, τη Βυτίνα, τη Λίμνη Πλαστήρα, την Ελάτη, την Ορεινή Κορινθία, την Ορεινή Ναυπακτία και φυσικά τον Παρνασσό για την Ελλάδα, ενώ αντίστοιχα δημοφιλείς προορισμοί του εξωτερικού είναι το Βερολίνο, η Κωνσταντινούπολη, η Βαρκελώνη, το Λονδίνο και σε επίπεδο χωρών η Ισπανία και η Ιταλία.

buzzcullbobitdigmeforacampfreestuffdeliciousgooglefacebooktwitterdiggyahoobuzz

Ηλεκτρομαγνητικές κλειδαριές.. και άλλα κουραφέξαλα!

aythΑρκετές φορές τον τελευταίο καιρό βρέθηκα κι εγώ σε κουβέντα, όπως φαντάζομαι και οι περισσότεροι, στην οποία προσπαθούσαμε να καταλάβουμε ή άλλες φορές απλά σχολιάζαμε, την κλοπή ενός αυτοκινήτου, ή την κλοπή αντικειμένων μέσα από το αυτοκίνητο. Μάλιστα αναρωτιόμασταν πως το άνοιξαν χωρίς να αφήσουν ίχνος παραβίασης ή να κάνουν κάποια ζημιά..
Δείτε λοιπόν στα παρακάτω 5 video κάποιους τρόπους με τους οποίους οι επίδοξοι κλέφτες θα μπορούσαν να ανοίξουν το αυτοκίνητό σας “για πλάκα”! Αν λοιπόν νιώθετε σίγουροι πως κλειδώσατε, βάλατε συναγερμό, κτλ. μάλλον θα πρέπει να το ξανασκεφτείτε, αν και δε νομίζω πως μπορείτε να κάνετε και πολλά..

buzzcullbobitdigmeforacampfreestuffdeliciousgooglefacebooktwitterdiggyahoobuzz

21η Μαρτίου 2009: Παγκόσμια Ημέρα Ύπνου

sleeping-smile-pillow

Υπνος: Αναγκαιότητα για την υγεία

Ο ύπνος είναι μια σημαντική φυσιολογική διαδικασία αναζωογόνησης του οργανισμού, απαραίτητη για την σωματική και διανοητική υγεία του ανθρώπου. Η αϋπνία και οι άλλες διαταραχές του ύπνου μπορεί να έχουν σοβαρές επιπτώσεις στη μνήμη, τη μάθηση, το καρδιαγγειακό, το ανοσοποιητικό, το νευρικό σύστημα, ακόμη και στην κοινωνική μας συμπεριφορά. Το πρόβλημα είναι πολύ πιο εκτεταμένο απ΄ όσο νομίζουμε, καθώς φαίνεται ότι περισσότεροι από δυο εκατομμύρια Έλληνες ταλαιπωρούνται από διαταραχές ύπνου.

Τα παραπάνω ανέφεραν σε σημερινή Συνέντευξη Τύπου με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Ύπνου – 21η Μαρτίου 2009, ο Καθηγητής Ψυχιατρικής του Πανεπιστημίου Αθηνών και Πρόεδρος της Ελληνικής Εταιρίας Έρευνας Ύπνου, κ. Κώστας Σολδάτος και εκπρόσωπος του Υπουργείου Υγείας.

buzzcullbobitdigmeforacampfreestuffdeliciousgooglefacebooktwitterdiggyahoobuzz