Το τέλος της διαμάχης της Μicrosoft με την ΕΕ

eumicrosoftΒάζοντας τέλος στην δεκαετή διαμάχη με την ΕΕ για τις μονοπωλιακές πρακτικές της, η Microsoft ανακοίνωσε ότι θα δίνει πλέον τη δυνατότητα στους χρήστες του Διαδικτύου να διαλέξουν οποιοδήποτε πρόγραμμα πλοήγησης στο Ιντερνετ (browser) αντί του Internet Explorer.

Από τον Μάρτιο του 2010 τα Windows θα προβάλλουν ένα αναδυόμενο παράθυρο (ballot screen) που θα δίνει στους χρήστες τη δυνατότητα να επιλέξουν μεταξύ 12 διαφορετικών browser: Apple Safari, Google Chrome, Microsoft Internet Explorer, Mozilla Firefox, Opera, AOL, Maxthon, K-Meleon, Flock, Avant Browser, Sleipnir και Slim Browser.

Η λίστα αυτή θα ανανεώνεται μέσω των αυτόματων ενημερώσεων ανά έξι περίπου μήνες και θα εμφανίζεται στους νέους υπολογιστές με Windows 7, αλλά και στα παλιότερα λειτουργικά συστήματα Windows ΧΡ και Vista. Η συμφωνία καλύπτει τα 27 κράτη-μέλη της Ευρωπαϊκής Ένωσης , καθώς και την Ισλανδία, τη Νορβηγία και το Λιχτενστάιν.

via

Reblog this post [with Zemanta]

Posted by: Ilias on December 18, 2009

Category: Computers | 786 Views

Tags: , , , , , ,

Share: Tweet this!

Loading
  • Προβλέπεται λοιπόν Καλή Χρονιά! Να δούμε όμως θα έχει τα αποτελέσματα που περιμένουμε σε αυτή την ομάδα χρηστών ή τίποτα...
blog comments powered by Disqus