ResearchToday: 1 στους 3 Έλληνες δεν θα πάει διακοπές φέτος

Σύμφωνα με έρευνα που διενεργήθηκε από την εταιρία online ερευνών ResearchToday (23/06 έως 07/07), σε δείγμα 894 ατόμων ηλικίας 15-69 ετών, το 30% δηλώνει ότι δεν προτίθεται να πάει διακοπές αυτό το καλοκαίρι. Είναι χαρακτηριστικό ότι, από αυτούς που δεν θα πάνε διακοπές φέτος, περίπου οι μισοί δεν είχαν πάει διακοπές ούτε το περσινό καλοκαίρι.

Δεν προκύπτουν διαφορές στις τάσεις μεταξύ ανδρών και γυναικών. Ως προς την ηλικία, παρατηρείται ότι όσο μεγαλώνει η ηλικία, τόσο πιθανότερο είναι να δηλώνει κάποιος ότι δεν θα πάει διακοπές φέτος το καλοκαίρι και ταυτόχρονα ότι δεν πήγε ούτε πέρυσι.

Είναι χαρακτηριστικό ότι 1 στους 4 συμμετέχοντες ηλικίας άνω των 45 ετών (24%), δηλώνει ότι δεν πήγε διακοπές πέρυσι ούτε σκοπεύει να πάει φέτος, όταν το ποσοστό αυτό στο σύνολο του δείγματος είναι στο 16%. Από την άλλη πλευρά, σχεδόν 6 στους 10 συμμετέχοντες στην έρευνα, δηλώνουν ότι πήγαν διακοπές το προηγούμενο καλοκαίρι και θα πάνε και φέτος.

2 στους 3 Έλληνες λοιπόν σκοπεύουν να κάνουν διακοπές αυτό το καλοκαίρι, αλλά θα κάνουν περικοπές στα έξοδα των διακοπών τους ή όχι; Σύμφωνα με νέα έρευνα που διενεργείται, τα αποτελέσματα της οποίας θα δημοσιευθούν σύντομα, φαίνεται ότι τα έξοδα των διακοπών θα περικοπούν από μεγάλο μέρος των Ελλήνων.

Ίσως σας αρέσουν επίσης…

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *