Samsung Jet: Εξυπνότερο από smartphone

H Samsung εγκαινιάζει ένα νέο κεφάλαιο στην ιστορία των κινητών τηλεφώνων τεχνολογίας αφής, με την ανακοίνωση του πρωτοποριακού Samsung Jet. Η «αποκάλυψη» του νέου κινητού τηλεφώνου πραγματοποιήθηκε σε πρώτη παγκόσμια παρουσίαση που έλαβε χώρα ταυτόχρονα στο Λονδίνο, το Ντουμπάι και τη Σιγκαπούρη.

Samsung_Jet

Το Samsung Jet συνδυάζει, σε μια εξαιρετικά κομψή συσκευή, την πρωτοποριακή οθόνη αφής WVGA AMOLED 3,1 ιντσών, 16.000.000 χρωμάτων με τον ισχυρό επεξεργαστή 800ΜΗΖ και πληθώρα άλλων μοναδικών λειτουργιών, που το καθιστούν ως το πιο γρήγορο και εύχρηστο κινητό τηλέφωνο αφής.

H εξαιρετικής ευκρίνειας οθόνη του – τέσσερις φορές υψηλότερη από μία οθόνη WQVGA – προσφέρει την πιο ζωντανή εμπειρία πλοήγησης σε κινητό τηλέφωνο, καταναλώνοντας παράλληλα 40% λιγότερη ενέργεια από ένα κινητό με οθόνη TFT-LCD. Την ίδια στιγμή ο επεξεργαστής των 800ΜΗΖ παρέχει στo Jet ασυναγώνιστη ταχύτητα και εξαιρετικές επιδόσεις.

Το νέο Samsung Jet ενσωματώνει προηγμένα τεχνολογικά χαρακτηριστικά σε ένα εξαιρετικά φιλικό και διαδραστικό User Interface, που επιτρέπει στο χρήστη να σερφάρει εύκολα και γρήγορα στο Internet, να βλέπει έως και πέντε διαφορετικές ιστοσελίδες ταυτόχρονα και να τις αποθηκεύει μέσω του Book Marking.

O ενσωματωμένος Multi-tasking Manager απλοποιεί σημαντικά τις λειτουργίες του τηλεφώνου, ενώ ο Βrowser της συσκευής διαθέτει Αd-Βlocker και επιτρέπει την ταυτόχρονη λήψη δεδομένων. Επιπλέον, το Samsung Jet υποστηρίζει το σύστημα Microsoft Exchange ActiveSync Email για εύκολη διαχείριση push-mail.

Το εύχρηστο και λειτουργικό περιβάλλον χρήστη TouchWiz 2.0 του Samsung Jet προσφέρει εξαιρετικές δυνατότητες αφής για online browsing, επιτρέποντας την ταυτόχρονη εκτέλεση πολλαπλών εφαρμογών, καθώς και την εύκολη μετακίνηση από τη μία εφαρμογή στην άλλη, ενώ η καινοτόμος χρήση του “zoom” με ένα μόνο δάχτυλο – μεγέθυνση έως και τέσσερις φορές επιπλέον – σε συνδυασμό με τις λειτουργίες Motion UI, Smart Unlock και τη δυνατότητα προσωποποίησης της οθόνης με τα Widget καθιστούν το Samsung Jet ένα πλήρως εύχρηστο και πρακτικό κινητό τηλέφωνο.

Τέλος, το Samsung Jet ενσωματώνει κάμερα 5MP, GPS, προηγμένη τεχνολογία ήχου DNSe και SRS, καθώς και υποστήριξη αρχείων video DivX και Χvid. Το Samsung Jet θα είναι διαθέσιμο στην ελληνική αγορά στα μέσα Ιουλίου 2009.

Reblog this post [with Zemanta]
buzzcullbobitdigmeforacampfreestuffdeliciousgooglefacebooktwitterdiggyahoobuzz

Posted by: Ilias on June 19, 2009

Category: Gadgets | 4,190 Views

Tags:

Loading
blog comments powered by Disqus