Μικρά, κομψά και υπέρ-φορητά:Τα νέα Dell Inspiron Mini

Dell Inspiron Mini

Η Dell ανακοίνωσε σήμερα τη διάθεση των InspironTM Mini 9 και Inspiron Mini 12. Αυτές οι μικρές, εύκολες στην μεταφορά συσκευές είναι έτοιμες να ενώσουν έφηβους, ταξιδιώτες και όλους όσοι ασχολούνται με τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης με τον δικτυακό τους κόσμο σε οποιαδήποτε τους δραστηριότητα, όπως η περιήγηση στο διαδίκτυο, το chatting με φίλους, το blogging, ο χειρισμός streaming υλικού, η μεταφορά φωτογραφιών ή η ψυχαγωγία με τα αγαπημένα τους βίντεο ή μουσικά κομμάτια.

Τα Inspiron Mini 9 και 12 είναι οικονομικά προσιτοί σύντροφοι στην περιήγηση στο διαδίκτυο που μπορούν προσαρμοστούν για να ικανοποιήσουν τις συγκεκριμένες ανάγκες και εργασίες των χρηστών.

Μοναδικά, προσωποποιημένα, με στυλ που ξεχωρίζει, προβλέπουν σε κάθε σας ανάγκη

Οι χρήστες θα εκτιμήσουν το λεπτό και κομψό σχεδιασμό των Inspiron Mini 9 και 12 που έρχονται σε έξι επιλογές χρωμάτων, μεταξύ των οποίων Obsidian Black, Alpine White, Cherry Red, Pretty Pink, Jade Green και Ice Blue. Πέντε εντυπωσιακά σχέδια από τον δημιουργό graffiti, Tristan Eaton, είναι επίσης διαθέσιμα.

Το θέμα “The Muse” εμπνεύστηκε από το Αυστριακό κίνημα της απόσχισης και τον καλλιτέχνη της Art Nouveau Gustav Klimt, και την ικανότητα του να δημιουργεί τέχνη με διατάξεις και γυναικείες μορφές. Τα θέματα “Stickers 1” και “Stickers 2” προσομοιώνουν την τοπογραφία αυτοκόλλητων που μπορεί να δει κάποιος να καλύπτουν το κάτω μέρος ενός skateboard, τους τοίχους ενός club όπως το θρυλικό CBGBs στην Νέα Υόρκη ή σε κάποιο φανοστάτη. Τα θέματα “The Muse” και “Stickers 1”είναι διαθέσιμα σε δύο χρωματικούς σχεδιασμούς.

Τα Inspiron Mini 9 και Mini 12 διατίθενται με λειτουργικό Microsoft Windows XP Home.

3043105241_ac0c97f276_o

Στιβαρή κατασκευή και δικτύωση

Με αρχικό βάρος 1,035 κιλά, οι ψηφιακοί νομάδες θα εκτιμήσουν τον ανθεκτικό σχεδιασμό του Inspiron Mini 9 με σφραγισμένο (sealed) πληκτρολόγιο και αξιόπιστη μονάδα αποθήκευσης solid state disc (SSD). Μια φωτεινή, λαμπερή οθόνη LED 8,9 ιντσών (1024×600) παρουσιάζει τις περισσότερες ιστοσελίδες χωρίς την ανάγκη scrolling δεξιά ή αριστερά, και η επιλογή ενσωματωμένης webcam διευκολύνει την διατήρηση επαφής μέσω video chat. Η ενσωμάτωση δικτύωσης Wi-Fi στον τυπικό εξοπλισμό σημαίνει γρήγορη και εύκολη πρόσβαση στο διαδίκτυο από το σπίτι, το πανεπιστήμιο, την καφετέρια, το γραφείο ή την αίθουσα συνεδριάσεων.2

Το Inspiron Mini 12 είναι κατά τον ίδιο τρόπο κομψό και ελαφρύ, σε αρχικό βάρος 1.23kg, και πάχος μόνο 23,4 ενώ περιλαμβάνει χαρακτηριστικά όπως ενσωματωμένη webcam, ασύρματη δικτύωση και Bluetooth, 1GB RAM, και μέχρι 80 GB συμβατικό σκληρό δίσκο, παρέχοντας εκτεταμένες δυνατότητες για φορητές εφαρμογές, δημιουργία περιεχομένου και αποθήκευση. Το Mini 12 περιλαμβάνει μια μεγαλύτερη, WXGA οθόνη 12 ιντσών, που προσφέρει πιο ευρεία γωνία θέασης και εντυπωσιακή φωτεινότητα.

Dell Inspiron Mini

Dell Inspiron Mini

Dell Inspiron Mini

Dell Inspiron Mini

Dell Inspiron Mini

Dell Inspiron Mini

Posted by: on February 14, 2009

Category: Computers | 1,526 Views

Tags: , , ,

Share: Tweet this!

Loading