Linkwise - Το πρώτο ελληνικό Affiliate Network

linkwise - Affiliate Network

H Linkwise, η οποία είναι το πρώτο ελληνικό affiliate network , ξεκίνησε την λειτουργία της εδώ και λίγες μέρες και αποτελεί το συνδετικό κρίκο ανάμεσα στους Διαφημιζόμενους και τους Affiliates, κάτι που μέχρι στιγμής στην Ελλάδα δεν είναι και τόσο διαδεδομένο, αντίθετα με το εξωτερικό.

Πως δουλεύει το δίκτυο;

Στο «LinkWise Affiliate Network» εγγράφονται από τη μία οι Διαφημιζόμενοι και από την άλλη οι Affiliates.

Οι Διαφημιζόμενοι μόλις εγγραφούν στο Network, θα τους ανατεθεί ένας Affiliate Manager της Linkwise ο οποίος θα αναλάβει να τους βοηθήσει να δημιουργήσουν καμπάνιες με συγκεκριμένα δημιουργικά, ανάλογα με το τι θέλουν να προωθήσουν και ο Affiliate Manager θα ανεβάζει στο Network τα banners και τα λεκτικά τα οποία οι Affiliates θα χρησιμοποιήσουν για την προώθησή των προϊόντων που οι πρώτοι θέλουν να προωθήσουν.

Οι Affiliates,  από την άλλη έχουν πρόσβαση στα δημιουργικά (banners κτλ.) που οι διαφημιζόμενοι έχουν ανεβάσει στο Network και έτσι μπορούν να επιλέξουν αυτό που ταιριάζει καλύτερα στην σελίδα τους ή το blog τους, ωστε να ξεκινήσουν να βγάζουν χρήματα.

Γιατί να γίνετε Affiliate;

Πολύ απλά γιατί δεν έχετε τίποτα να χάσετε! αντίθετα μόνο να κερδίσετε! Το Linkwise Affiliate Network σας προσφέρει τα μεγαλύτερα ηλεκτρονικά καταστήματα, τα banners τους, την τεχνολογία και αλλά και όλα τα απαραίτητα εργαλεία που χρειάζεστε για να δημιουργείτε καμπάνιες, να παρακολουθείτε την αποτελεσματικότητά τους, να βλέπετε τα χρήματα που έχετε βγάλει και να ενημερώνεστε για νέους Διαφημιζόμενους που συμμετέχουν στο Δίκτυο καθώς και για νέες προσφορές. Γραφτείτε στο Δίκτυο σήμερα δωρεάν, δείτε πως λειτουργεί το σύστημα και αρχίστε να βγάζετε χρήματα.

sign_up_now

BuzzCullBobitdigmefreestuffdeliciousgoogle bookmarksFacebookTwitterDigg

Διαβάστε επίσης:

Ένα Σχόλιο στο “Linkwise - Το πρώτο ελληνικό Affiliate Network”

  1. karlos

    Η Euraffco είναι το πρώτο δίκτυο προγραμμάτων συνεργασίας και ψηφιακής διαφήμισης στο Ελληνικό διαδίκτυο.
    Η Euraffco χρησιμοποιώντας την τελευταία τεχνολογία στον τομέα του affiliate marketing network προσφέρει στους δημιουργούς προωθητικών καμπανιών το απόλυτο πλεονέκτημα της κοστολόγησης βάση αποτελεσμάτων για την επίτευξη των εμπορικών στόχων τους.
    Η Euraffco δίνει τη δυνατότητα στους affiliates να προωθήσουν μέσα από τις ιστοσελίδες τους ένα μεγάλο αριθμό προγραμμάτων συνεργασίας άμεσα και απλά
    και να μετατρέψουν την επισκεψιμότητα τους σε διαφημιστικό κέρδος.

    ΔΙΑΦΗΜΙΖΟΜΕΝΟΙ

    Αυξήστε τον κύκλο εργασιών και την επισκεψιμότητα της ιστοσελίδας σας δημιουργώντας ένα πρόγραμμα συνεργασίας στο δίκτυο της Euraffco. Στηριχτείτε σε ένα μεγάλο δίκτυο εκδοτών για να επιτύχετε τους στόχους σας.

    Η επιχείρηση που πραγματοποιεί online πωλήσεις σε προϊόντα ή υπηρεσίες και που απευθύνετε στο Ελληνικό κοινό, έχει πλέον τη δυνατότητα να επωφεληθεί, με μηδενικό κόστος, από τη δημιουργία μιας Ελληνικής πλατφόρμας προγραμμάτων συνεργασίας και ψηφιακής διαφήμισης για την επίτευξη των στόχων της.

    Τι είναι το πρόγραμμα συνεργασίας?

    Το πρόγραμμα συνεργασίας ( Affiliate Marketing) είναι η δημιουργία ενός δικτύου πωλήσεων μέσα στο διαδίκτυο. Λειτουργεί βασισμένο στην απλή αρχή της σύστασης πελατείας.

    Ο έμπορος δημιουργεί μια ή περισσότερες καμπάνιες οι οποίες αποτελούνται από το δημιουργικό υλικό δηλαδή banners κλπ, και τους οικονομικούς όρους.

    Οι οικονομικοί όροι αφορούν το ποσοστό επί των πωλήσεων που ο έμπορος είναι διατεθειμένος να επιστρέψει σε όποιον οδηγήσει έναν τελικό πελάτη μέσα από την δική του ιστοσελίδα στο ηλεκτρονικό κατάστημα του εμπόρου.

    Το ποσοστό αυτό που θα το ονομάσουμε CPS ( cost per sale) ο έμπορος είναι υποχρεωμένος να το αποδώσει αφού έχει εισπράξει το αντίτιμο της πώλησης από τον τελικό πελάτη.

    Έτσι εάν ένας τελικός πελάτης επισκέπτης της ιστοσελίδας Α κάνει κλικ στην ανάρτηση του εμπόρου Β, επισκεφτεί το ηλεκτρονικό κατάστημα του εμπόρου Β και πραγματοποιήσει μια αγορά αξίας 100 Ευρώ αν το CPS είναι της τάξης του 7% ο έμπορος θα πρέπει να αποδώσει 7 Ευρώ.

    Τα προγράμματα συνεργασίας – Affiliate Marketing είναι η πιο διαδεδομένη μορφή προώθησης στο internet γιατί συνδυάζει απόλυτα πλεονεκτήματα.

    • Κόστος βάση αποτελεσμάτων, Performance base cost.

    • Επιλογή στρατηγικής για αύξηση πωλήσεων, για ισχυροποίηση εμπορικού ονόματος, Brand name, ή συνδυασμός των δύο.

    • Δυνατότητα στόχευσεις κοινού που απευθύνετε η κάθε καμπάνια όχι μόνο γεωγραφικά και γλωσσολογικά ( Ελλάδα, εξωτερικό ) αλλά και βάση ειδικών χαρακτηριστικών.

    • Μηδενικό κόστος εγγραφής και συνεργασίας με το δίκτυο της Euraffco.

    • Αμεσότητα στην επικοινωνία ειδικών και εποχιακών προσφορών η επιλεγμένων μηνυμάτων σε μεγάλο αριθμό αποδεκτών.

    • Επιλογή ιστοσελίδων εκδοτών που θα προωθούν κάθε καμπάνια.
    • Είσπραξη απευθείας από τον τελικό πελάτη και ύστερη καταβολή κόστους προώθησης στο δίκτυο της Euraffco.

    • Διείσδυση σε μεγάλο αριθμό εκδοτών και πελατών αντίστοιχα.

    • Προώθηση μηνύματος με banner, text link, hyper link κλπ.

    • Μεγάλος αριθμός impressions των banner της κάθε καμπάνιας με μηδενικό κόστος.

    • Αποτροπή εξαπάτησης με λογισμικό τελευταίας τεχνολογίας και συνεχούς αναβάθμισης.

    • Πρόσβαση σε websites, blogs, forums, social book marking και σε οποιαδήποτε μορφή του σύγχρονου διαδικτύου.

    Η πλατφόρμα της Euraffco δίνει τη δυνατότητα στον έμπορο πέρα του CPS, κόστος ανά πώληση, να επιλέξει και άλλες μορφές ψηφιακής διαφήμισης ανάλογα με τους στόχους που έχει θέση για ισχυροποίηση του εμπορικού σήματος, Brand name, ή αύξηση της επισκεψιμότητας με προγράμματα:

    • CPA ( κόστος ανά επιλεγμένη ενέργεια - Cost Per Lead ),
    • CPC ( κόστος ανά επίσκεψη χρήστη -Cost per Click )
    • CPM (κόστος ανά 1000 εμφανίσεις – cost per thousand impressions)
    • ή άλλο ή συνδυασμό των παραπάνω.

    Παράλληλα ο έμπορος έχει το πλεονέκτημα να ελέγχει πλήρως όλες τις προωθητικές του ενέργειες να επιλέγει σε ποιες ιστοσελίδες θα εμφανίζονται τα banners του και να έχει εικόνα σε πραγματικό χρόνο για τις πωλήσεις που του προσφέρει το δίκτυο αλλά και για τις οικονομικές του υποχρεώσεις απέναντι στο δίκτυο.

    Η Euraffco πρωτοπορεί στo Affiliate marketing στην Ελλάδα χρησιμοποιώντας λογισμικό τελευταίας τεχνολογίας και σας καλεί να επωφεληθείτε από τα ασύγκριτα πλεονεκτήματα που σας προσφέρουν τα προγράμματα συνεργασίας για την ανάπτυξη του ηλεκτρονικού σας καταστήματος.

    Πως δουλεύει?

    Με την εγγραφή σας στο δίκτυο της Euraffco θα έχετε πρόσβαση στη προσωπική ιστοσελίδα διαχείρισης του λογαριασμού σας. Αυτή η ιστοσελίδα θα είναι ένα ολοκληρωμένο back office για την λειτουργία του προγράμματος συνεργασίας σας.

    Από αυτή την ιστοσελίδα θα μπορείτε:
    • Να δημιουργείται νέες και να διαχειρίζεστε τις υπάρχουσες καμπάνιες σας
    • Να εγκρίνετε τους εκδότες που επιθυμούν να συμμετάσχουν στο πρόγραμμα συνεργασίας σας
    • Να επιλέξετε συγκεκριμένους εκδότες για καμπάνιες ειδικού τύπου
    • Να εισαγάγετε το δημιουργικό σας υλικό (text, image, html)
    • Να λάβετε τον ειδικό κωδικό που πρέπει να τοποθετήσετε στην ιστοσελίδα σας για την παρακολούθηση των πωλήσεων κάθε καμπάνιας.
    • Να έχετε πλήρη ενημέρωση, reporting, για τις επιδόσεις κάθε καμπάνιας και κάθε εκδότη ανά χρονική περίοδο σε μορφή πινάκων και γραφικών.
    • Να έχετε πλήρη έλεγχο των οικονομικών σας
    • Να διαχειρίζεστε τα στοιχεία του λογαριασμού σας
    • Και πολλά ακόμα….

    Ας υποθέσουμε πως επιθυμείτε να δημιουργήσετε μια καμπάνια CPS, κόστος ανά πώληση, με το λογότυπο της ιστοσελίδας σας. Σε αυτή την καμπάνια θα μπορείτε να δημιουργήσετε δημιουργικό υλικό διαφορετικών διαστάσεων ώστε να καλύπτετε διαφορετικές χωροταξικές ανάγκες των ιστοσελίδων των εκδοτών, Affiliates, σας.
    Κάθε εκδότης αφού τον εγκρίνετε θα παίρνει αυτόματα το δημιουργικό υλικό που θα έχει τον μοναδικό κωδικό του και θα αναρτά πχ το banner στην ιστοσελίδα του.
    Με αυτό τον τρόπο ο επισκέπτης στην ιστοσελίδα του εκδότη θα βλέπει το δημιουργικό υλικό σας και εφόσον το επιθυμεί θα καθοδηγείτε στην ιστοσελίδα σας.
    Εφόσον πραγματοποιήσει μια συναλλαγή με εσάς θα γνωρίζετε πως οφείλετε στο δίκτυο το προεπιλεγμένο ποσοστό της CPS καμπάνιας σας.
    Η πληρωμή του δικτύου θα γίνετε σε μηνιαία βάση. Η Euraffco τότε θα πιστώσει στους εκδότες σας τις προμήθειες που τους αναλογούν.
    Επιπλέον οι επισκέπτες του ιστοχώρου σας θα μπορούν με ένα text link να εγγράφονται στο δίκτυο εφόσον θελήσουν να γίνουν affiliates στο πρόγραμμα συνεργασίας σας.

    Κάντε το καλύτερο βήμα για το ηλεκτρονικό σας κατάστημα και δημιουργήστε ένα πρόγραμμα συνεργασίας στο δίκτυο της Euraffco.
    Εμείς θα είμαστε δίπλα σας σε κάθε βήμα. Η επιτυχία σας είναι ωφέλιμη για εμάς
    αφού το κέρδος μας προέρχεται από τη δημιουργία κέρδους για εσάς.
    Ξεκινήστε, δεν θα σας πάρει πάνω από 5 λεπτά.

    AFFILIATES

    Συμμετέχοντας στο πρώτο δίκτυο προγραμμάτων συνεργασίας στην Ελλάδα έχετε την μοναδική δυνατότητα να μετατρέψετε την επισκεψιμότητα της ιστοσελίδας, του Blog ή του newsletter σας σε οικονομικό κέρδος.

    Αν έχετε ιστοσελίδα ενημερωτικού ή εμπορικού, blog, forum, προφίλ ή εφαρμογή στο Facebook, ή ακόμα ένα μεγάλο κύκλο φίλων με κοινά ενδιαφέροντα επιλέξτε εσείς πια προωθητική καμπάνια σας ταιριάζει και ξεκινήστε να κερδίζετε χρήματα.
    Άμεσα και απλά ακόμα και αν δεν έχετε ειδικές γνώσεις προγραμματισμού αναρτήστε τα banners και τα text links στον ιστότοπο τα κείμενα και τα e-mail σας.
    Οδηγήστε τους επισκέπτες σας στους διαφημιζόμενους του δικτύου της Euraffco και κερδίστε.
    Μπορείτε ακόμα απλά να μας διαθέσετε χώρο στην ιστοσελίδα σας και να αφήσετε εμάς να επιλέξουμε της καμπάνιες που θα αναρτηθούν ανάλογα με το είδος το ύφος το περιεχόμενο της ιστοσελίδας σας την εποχικότητα και μια πλειάδα άλλων παραγόντων ώστε να επωφεληθείτε τα μέγιστα.
    Αν είστε οργανισμός ΜΜΕ και διατηρείται ιστοσελίδα αποκτήστε πρόσβαση χωρίς περιορισμούς σε όλες τις καμπάνιες του δικτύου της Euraffco.
    Επιπλέον συστήστε μας άλλους affiliates και κερδίστε 10% από τα κέρδη τους χωρίς αυτοί να ζημιωθούν καθόλου. Το ποσοστό σας θα επιβαρύνει αποκλειστικά τη Euraffco.
    Μπορείτε να εισπράξετε σε μηνιαία βάση το οικονομικό σας όφελος.
    Η εγγραφή σας και η συμμετοχή σας στο δίκτυο μας έχει μηδενικό κόστος.
    Ξεκινήστε, δεν θα σας πάρει πάνω από 5 λεπτά.

    Πως δουλεύει?

    Με την εγγραφή σας θα αποκτήσετε πρόσβαση στην προσωπική σας ιστοσελίδα για να διαχειρίζεστε το λογαριασμό σας στο δίκτυο μας.
    Σε αυτό το περιβάλλον θα μπορείτε να διαχειρίζεστε τις παρακάτω λειτουργίες:

    • Βρείτε και επιλέξτε τις διαφημιστικές καμπάνιες που θα προωθήσετε στον ιστοχώρο σας ή στα ενημερωτικά δελτία σας.
    • Παρακολουθήστε τα στατιστικά σας σε πραγματικό χρόνο.
    • Παρακολουθήστε τις προμήθειες σας.
    • Διαχειριστείτε τον λογαριασμό σας.

    Προτού να μπορέσετε να κερδίσετε προμήθειες , πρέπει να βρείτε και να επιλέξετε μια ή περισσότερες καμπάνιες για να προωθήσετε μέσω του ιστοχώρου σας.

    Υπάρχουν τρεις βασικοί μέθοδοι για να υπολογιστεί η προμήθεια σας.

    • Κόστος-ανά-πώληση ( CPS, cost-per-sale): Με τις καμπάνιες CPS κερδίζετε προμήθειες ανάλογα με το πόσοι επισκέπτες προωθούνται από την ιστοσελίδα σας στην ιστοσελίδα που προωθεί η καμπάνια και εφόσον αυτοί πραγματοποιήσουν μια συναλλαγή. Η προμήθεια σας θα είναι ένα προκαθορισμένο ποσοστό από το ποσό των πωλήσεων που έγιναν από τους πελάτες που οδηγήθηκαν από εσάς στον διαφημιζόμενο.
    • Κόστος-ανά-Κλικ (CPC, cost-per-click): Σε μια καμπάνια CPC κερδίζετε απλά με την προώθηση ενός επισκέπτη από τον ιστοχώρο ή μέσω του ενημερωτικού σας δελτίου στην ιστοσελίδα που προωθεί η καμπάνια.

    • Κόστος-ανά-πράξη (CPA, cost-per-lead): Με τις καμπάνιες CPA, κερδίζετε προμήθειες ανάλογα με το πόσοι επισκέπτες προωθούνται από την ιστοσελίδα σας στην ιστοσελίδα που προωθεί η καμπάνια και εγγράφονται στη συγκεκριμένη ιστοσελίδα. Για να πληρωθείτε τη προμήθεια σας πρέπει ο επισκέπτης να συμπληρώσει τη φόρμα εγγραφής μέχρι το τέλος όπου υπάρχει το ευχαριστήριο μήνυμα και δηλώνει το τέλος της διαδικασίας εγγραφής ή να γραφτεί στο newsletter ή να δώσει τα στοιχεία του ανάλογα με το τι επιθυμεί ο δημιουργός τις καμπάνιας.

    Η Euraffco σας παρέχει ενημέρωση σε πραγματικό χρόνο για την επισκεψιμότητα, τις πράξεις, και τις πωλήσεις που έχετε παράγει. Μπορείτε να γνωρίζετε ακριβώς τι συμβαίνει στο λογαριασμό σας απλά κάνοντας login στο λογαριασμό affiliate σας και επιλέγοντας στατιστικά από το βασικό μενού.

    Μπορείτε να παρακολουθείτε σε πραγματικό χρόνο το υπόλοιπο λογαριασμού σας, πόσα έχετε κερδίσει μέχρι σήμερα και την διαφορά από τα πόσα έχετε πληρωθεί μέχρι σήμερα. Εδώ θα βλέπεται επίσης το ιστορικό πληρωμών σας, πόσα χρήματα λάβατε και τις ημερομηνίες που τα λάβατε.

    Με τις επιλογές ειδοποιήσεων που είναι διαθέσιμες θα καθορίζετε εάν επιθυμείτε ή όχι να λαμβάνετε ηλεκτρονικό ταχυδρομείο από εμάς με σκοπό να ενημερώνεστε για νέες καμπάνιες ή απενεργοποίηση παλαιών καθώς και για τη πραγματοποίηση των πληρωμών των προμηθειών σας. Αυτές οι ειδοποιήσεις είναι πολύ χρήσιμες ώστε να είστε ενημερωμένοι για τις αλλαγές που προκύπτουν και σας συνιστούμε να επιλέξετε να τις λαμβάνετε.
    Εμείς θα είμαστε δίπλα σας σε κάθε βήμα. Η επιτυχία σας είναι ωφέλιμη για εμάς
    αφού το κέρδος μας προέρχεται από τη δημιουργία κέρδους για εσάς.
    Ξεκινήστε, δεν θα σας πάρει πάνω από 5 λεπτά.

Σχολιάστε..