Το Twitter γίνεται η νέα μόδα στο Διαδίκτυο

Τo Twitter, μια σχετικά νέα υπηρεσία κοινωνικής δικτύωσης και «μικροϊστολογίων» έχει γίνει φέτος ιδιαίτερα δημοφιλές με 5.000 έως 10.000 νέους συνδρομητές κάθε μέρα.

twitter-logo

Η δωρεάν υπηρεσία επιτρέπει στους χρήστες να ενημερώνουν τους φίλους τους για το πού βρίσκονται και τι κάνουν ανά πάσα στιγμή δημοσιεύοντας μικρές καταχωρίσεις κειμένου. Οι καταχωρίσεις αυτές είναι γνωστές ως «tweets», δηλαδή τιτιβίσματα. Αποστέλλονται από τον υπολογιστή ή το κινητό τηλέφωνο, μέσω SMS, και δεν πρέπει να υπερβαίνουν σε μήκος τους 140 χαρακτήρες.

Το τελευταίο διάστημα το Twitter χρησιμοποείται όχι μόνο από χομπίστες αλλά και από εταιρείες, μέσα ενημέρωσης και πολιτικούς, όπως για παράδειγμα ο Μπάρακ Ομπάμα, ο οποίος στη διάρκεια της προεκλογικής του εκστρατείας συγκέντρωσε περισσότερους από 150.000 «φίλους» στη λίστα επαφών του.

via

Ίσως σας αρέσουν επίσης…

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Επιτρέπονται τα εξής στοιχεία και ιδιότητες HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>