Acer TravelMate 5760 – Επαγγελματική εργασία με glamour διάθεση

Ο νέος Acer TravelMate 5760 είναι ένας επαγγελματικός φορητός υπολογιστής που ξεχωρίζει, αφού αντιπροσωπεύει τον τέλειο συνδυασμό παραγωγικότητας, ασφάλειας, αποδοτικότητας και εργονομικού σχεδιασμού.

Η Acer δεν έκανε συμβιβασμούς στην απόδοση, σχεδιάζοντας αυτό το notebook. To TravelMate 5760 κάνει χρήση όλων των πλεονεκτημάτων της δεύτερης γενιάς οικογένειας επεξεργαστών Intel® Core™ με mobile Intel® HM65 Express Chipset, που διασφαλίζει έξυπνη απόδοση, η οποία ρυθμίζεται ανάλογα με τις ανάγκες του χρήστη, αποδίδοντας τα μέγιστα σε ταχύτητα, ενώ εξοικονομεί ταυτόχρονα πολύτιμη ενέργεια. Επιπλέον, οι επεξεργαστές αυτοί ενσωματώνουν προηγμένες δυνατότητες δημιουργίας περιεχομένου multimedia, ενώ με τη σύνδεση στον υπολογιστή ενός συμβατού προσαρμοστή σε μία οθόνη HD, μπορεί εύκολα να πραγματοποιεί κανείς ασύρματες παρουσιάσεις HD video playback, απεικονίζοντας άριστης ποιότητας εικόνες και αποδίδοντας τέλειο ήχο. Με το notebook αυτό, οι παρουσιάσεις γίνονται πιο εντυπωσιακές από ποτέ!

To TravelMate 5760 διατίθεται με ενδιαφέρουσες προτάσεις γραφικών, αφού ενσωματώνει τεχνολογία NVIDIA® Optimus™, με NVIDIA GPUs που δίνουν μεγάλη ώθηση στα γραφικά, χωρίς να επηρεάζουν τη διάρκεια ζωής της μπαταρίας. Η υποστήριξη πολλαπλών οθονών θέτει την παραγωγικότητα σε υψηλότερο επίπεδο, επιτρέποντα ευκολότερο multitasking.

Η Acer αντιμετωπίζει με μεγάλη σοβαρότητα την προστασία των πολύτιμων δεδομένων των χρηστών. Έτσι το TravelMate 5760 χαρακτηρίζεται από ιδιαίτερα στιβαρές λύσεις ασφάλειας. Προκειμένου να εξασφαλίσει την επένδυση του χρήστη και να προστατεύσει τα δεδομένα του, μειώνοντας στο ελάχιστο το συνολικό κόστος της επένδυσης, η Acer έχει εξοπλίσει το TravelMate 5760 με το πακέτο ασφάλειας Acer ProShield, μία σουίτα από εργαλεία ασφάλειας και διαχείρισης που ενσωματώνονται σε ένα ενιαίο για τον χρήστη interface. To Acer ProShield διαθέτει pre-boot authentication (PBA), ενώ προστατεύει το notebook από το BIOS μέχρι και τις εφαρμογές του. Επιπλέον επιτρέπει τη δημιουργία Personal Secure Drive για την αποθήκευση και κρυπτογράφηση όλων των κρίσιμων αρχείων, έτσι ώστε ακόμη και αν κλαπεί το notebook, να μην υπάρχει πρόσβαση τρίτων στα δεδομένα. Τα άχρηστα αρχεία μπορούν να σβηστούν δια παντός χάρη στο ειδικό εργαλείο File Shredding. Τέλος να σημειώσουμε ότι παρέχει αυτοματοποιημένη λύση για διαχείριση του υπολογιστή αυτόματα και από απόσταση.

Το TravelMate 5760 συνοδεύεται από την τεχνολογία Intel Anti-Theft καθώς και από το Absolute Data Protection (ADP) της Absolute Software. Με την ενσωματωμένη τεχνολογία Anti-Theft, μπορεί ο χρήστης σε περίπτωση που του κλαπεί το notebook, να σβήσει από απόσταση τα δεδομένα του, να τα παγώσει ή και να κλειδώσει τον υπολογιστή. Με το κλείδωμα, ο υπολογιστής δεν είναι προσβάσιμος σε καμία λειτουργία, ενώ και η πρόσβαση στα κρυπτογραφημένα αρχεία είναι αδύνατον να επιτευχθεί. Αν ο υπολογιστής βρεθεί και πάλι στα χέρια του νόμιμου κατόχου, αυτός μπορεί εύκολα να το ξεκλειδώσει. Να σημειώσουμε ότι ADP επιτρέπει στο χρήστη να παρακολουθεί τον υπολογιστή του, αν τον χάσει ή αν του τον έχουν κλέψει. Μέσω του Acer Backup Manager που ενσωματώνεται στο TravelMate 5760, μπορεί κανείς να προστατέψει τα πολύτιμα δεδομένα του και από τυχόν ατυχήματα, ή crashes του συστήματος, επιτρέποντας το back up των δεδομένων.

Το TravelMate 5760 διαθέτει 39.5 cm (15.6 inch) high-brightness LED backlit display με 16:9 aspect ratio, που προσφέρει τέλειες και καθαρές εικόνες μέχρι και την τελευταία λεπτομέρεια. Επιπλέον το LED backlight display παρέχει κατά 33% περισσότερη ενέργεια σε σύγκριση με τις κοινές οθόνες LCD.

Κάθε λεπτομέρεια έχει σχεδιαστεί με μεγάλη προσοχή, έτσι ώστε να αποδίδει τη μέγιστη παραγωγικότητα και την καλύτερη δυνατή εργονομία. Το πληκτρολόγιο Acer FineTouch με το πρόσθετο key travel distance σχεδιάστηκε για μεγαλύτερη εργονομία στην πληκτρολόγηση, ενώ περιλαμβάνει και αριθμητικό πληκτρολόγιο. Η μοναδική μορφή των πλήκτρων, έχει ως σκοπό την αποφυγή λαθών κατά την πληκτρολόγηση, αλλά και τη συσσώρευση της σκόνης, ενώ το space και τα πλήκτρα με τα βέλη έχουν μια κυρτή μορφή που τα καθιστά εύκολα αναγνωρίσιμα με την αφή. Το μεγάλου μεγέθους touchpad προσφέρει ακριβή έλεγχο, ενώ το επόμενης γενιάς multi-touch επιτρέπει την εκτέλεση περισσότερων λειτουργιών. Η χαραγμένη περιοχή εξασφαλίζει ευκολότερη πλοήγηση. Τα hot keys είναι σχεδιασμένα έτσι ώστε να προσφέρουν μέγιστη παραγωγικότητα, ενώ δίνουν πρόσβαση στις πιο χρησιμοποιημένες λειτουργίες όπως το backup, την έναρξη εφαρμογών, την αυξομείωση της έντασης του ήχου, καθώς και την ενεργοποίηση ή απενεργοποίηση της ασύρματης λειτουργίας.

Όσον αφορά στην αποθήκευση, το TravelMate 5760, ενσωματώνει σκληρό δίσκο χωρητικότητας μέχρι και 750 GB, προσφέροντας άπλετο χώρο για αποθήκευση πάσης φύσεως και μορφής δεδομένων. Το DVD-Super Multi double-layer drive και ο ενσωματωμένος multi-in-1 card reader υποστηρίζουν τα πιο διαδεδομένα formats απλοποιώντας το data sharing και επεκτείνοντας έτσι περαιτέρω τις δυνατότητες αποθήκευσης. Η ενσωματωμένη μνήμη 8 GB DDR3 αυξάνει δραστικά το bandwidth των δεδομένων επιτρέποντας ταχύτερο multitasking και μικρότερη κατανάλωση ενέργειας.

Για τις καθημερινές εργασίες, τα notebooks της σειράς είναι εξοπλισμένα με μία ευρεία γκάμα από δυνατότητες διασύνδεσης όπως: Gigabit Ethernet για ταχύτατη ασύρματη σύνδεση, WiFi network connection που υποστηρίζει Acer SignalUp™ με Nplify™ ασύρματη τεχνολογία, Bluetooth® 3.0 (ανάλογα με τη διαμόρφωση) καθώς και ενσωματωμένο 3G module, ανάλογα με το μοντέλο. Ο υπολογιστής διαθέτει επίσης τη λύση Acer Video Conference που περιλαμβάνει την Acer CrystalEye webcam, το Acer Video Conference Manager software και ενσωματωμένο μικρόφωνο.

Όλα τα επαγγελματικά notebooks έχουν κατασκευαστεί με τις αυστηρότερες προδιαγραφές της βιομηχανίας για μέγιστη αξιοπιστία. Η συμμόρφωση με το πρότυπο Energy Star® 5.0 καθώς και της πιστοποίησης EPEAT® Silver, διασφαλίζουν μικρότερη κατανάλωση ενέργειας και μεγαλύτερη διάρκεια ζωής της μπαταρίας. Όλα τα Acer notebooks συνοδεύονται από εγγύηση καλής λειτουργίας διάρκειας ενός έτους Carry In (International travellers warranty – ITW) η οποία μπορεί να επεκταθεί στα 3 χρόνια με το Acer Advantage service που καλύπτει και ζημιές που μπορεί να προκύψουν στο notebook.

Enhanced by Zemanta

You may also like...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *