Η Vodafone παρουσιάζει αποκλειστικά το Vodafone 858 Smart – Ένα νέο Smartphone προσιτό για όλους!

Με λειτουργικό Android και καινοτομία στο σχεδιασμό, το Vodafone 858 Smart θα είναι σύντομα διαθέσιμο στα καταστήματα Vodafone.

Η Vodafone ανακοινώνει σήμερα το λανσάρισμα του Vodafone 858 Smart, δίνοντας τη δυνατότητα σε όλους τους καταναλωτές να αποκτήσουν το δικό τους Smartphone! Το Vodafone 858 Smart προσφέρει μία συναρπαστική εμπειρία στον κόσμο του Mobile Internet διαθέτοντας ποικιλία εφαρμογών, πλοήγηση, εύκολη πρόσβαση στα Social Networks και πολυμέσα, και όλα αυτά σε ένα τέλειο πακέτο και σε μοναδική τιμή.

Vodafone 858 Smart

Το Vodafone 858 Smart θα διατίθεται σε ποικιλία εντυπωσιακών χρωμάτων και σχεδίων. Επιπλέον, οι πελάτες θα έχουν τη δυνατότητα να δώσουν στο κινητό τους τηλέφωνο το δικό τους προσωπικό χαρακτήρα, δημιουργώντας και παραγγέλνοντας στο vodafone.gr τα δικά τους μοναδικά καλύμματα που ταιριάζουν στο προσωπικό τους στυλ και τη διάθεσή τους.

Χάρη στην έκδοση του λογισμικού Android 2.2, οι καταναλωτές θα έχουν την πλήρη εμπειρία του Android, συμπεριλαμβανομένων των εφαρμογών του Android Market ™, Gmail ™, Google Maps ™ και του προγράμματος άμεσης ανταλλαγής μηνυμάτων Google Talk™. Επιπρόσθετα, η συσκευή διαθέτει φωτογραφική μηχανή με zoom και οθόνη αφής, καθώς και συνδεσιμότητα μέσω δικτύου 3G, WiFi και Bluetooth.

Με στόχο τη δημιουργία ενός φιλικού περιβάλλοντος χρήσης, η ομάδα σχεδίασης της Vodafone δημιούργησε την αρχική οθόνη της συσκευής ώστε να διαθέτει προ-εγκατεστημένες εφαρμογές και προγράμματα, όπως Facebook ™, Twitter ™, Email, Vodafone Music και τέλος, το «Updates» widget, το οποίο παρέχει στους πελάτες εύκολη πρόσβαση στις κυριότερες εφαρμογές του Android Market και σε άλλες υπηρεσίες.

Ο Νίκος Βλαχόπουλος, Consumer Commercial Director δήλωσε τα εξής: «Το Vodafone 858 Smart θα αποτελέσει για τους πελάτες της Vodafone ένα ξεχωριστό Smartphone που θα τους δώσει τη δυνατότητα να απολαύσουν το Mobile Internet με εύκολο και προσιτό τρόπο. Συνδυάζοντας την ευκολία χρήσης των εφαρμογών μαζί με την ποικιλία καλυμμάτων και αξεσουάρ, το Vodafone 858 Smart θα γίνει το απόλυτο trend του καλοκαιριού!»

Το Vodafone 858 Smart θα διατίθεται στην ελληνική αγορά από τις αρχές Ιουνίου. Η τιμή της συσκευής θα είναι 129,00€ (συμπεριλαμβανομένου Φ.Π.Α) ενώ οι συνδρομητές της Vodafone θα μπορούν να το αποκτήσουν φθηνότερα με νέα σύνδεση ή ανανέωση στα προγράμματα Vodafone Unlimited.

Enhanced by Zemanta

Loading