DataTraveler Ultimate 3.0 G2: Το πιο γρήγορο USB 3.0 Flash Drive της Kingston

H Kingston ανακοίνωσε σήμερα την κυκλοφορία του Kingston DataTraveler® Ultimate 3.0 Generation 2 (G2). Το DataTraveler Ultimate 3.0 G2 είναι το γρηγορότερο USB Flash drive της Kingston και χρησιμοποιεί δικό του USB 3.0 controller για καλύτερη απόδοση και διαχείριση ενέργειας.

Το DataTraveler Ultimate 3.0 G2 της Kingston διαθέτει τα νεότερα χαρακτηριστικά της τεχνολογίας USB 3.0 για Flash drives, καθιστώντας το έτσι την ιδανική επιλογή για τους ενθουσιώδεις χρήστες και τους επαγγελματίες του IT, οι οποίοι θέλουν να απολαμβάνουν όλα τα πλεονεκτήματα της τεχνολογίας USB 3.0. To νέο DataTraveler Ultimate 3.0 G2 λειτουργεί με ταχύτητα ανάγνωσης μέχρι και τα 100MB/s και ταχύτητα εγγραφής μέχρι τα 70MB/s. Διατίθεται σε χωρητικότητα των 16-, 32-, και 64GB.

«Η Kingston έχει δεσμευθεί να βοηθήσει την αγορά να υιοθετήσει το νέο πρωτόκολλο USB 3.0 και προσπαθεί να το κάνει προσιτό στο ευρύτερο κοινό,» σχολίασε ο Οδυσσέας Σκαρπίδης, Business Development Manager της Kingston Technology στην Ελλάδα. «Ο συνεχώς αυξανόμενος αριθμός των συστημάτων και των υπολογιστών που χρησιμοποιούν το πρωτόκολλο USB 3.0, καθώς και η καλύτερη συμβατότητα και απόδοση που προσφέρουν οι single chip controllers βοηθούν στην υιοθέτηση της τεχνολογίας USB 3.0.»

Το USB Flash drive της Kingston, DataTraveler Ultimate 3.0 G2 είναι η ιδανική λύση για εύκολη αποθήκευση και γρήγορη μεταφορά μεγάλων αρχείων, φωτογραφιών υψηλής ευκρίνειας και HD video. Είναι επίσης συμβατό με τις παλαιότερες θύρες USB 2.0**. Το DataTraveler Ultimate 3.0 G2 συνοδεύεται από εγγύηση 5 ετών και τη γνωστή πλήρη τεχνική υποστήριξη της εταιρείας Kingston.

Χαρακτηριστικά Kingston DataTraveler Ultimate 3.0 G2

  • Χωρητικότητα*: 16GB, 32 GB, 64GB
  • Απαιτήσεις συστήματος: σύστημα με θύρα USB 3.0
  • Συμβατό με παλαιότερες εκδόσεις: με USB 2.0
  • Ταχύτητα**: – για USB 3.0: μέχρι 100MB/sec ταχύτητα ανάγνωσης και μέχρι 70MB/sec ταχύτητα εγγραφής – για USB 2.0: μέγιστη δυνατότητα 30ΜΒ/sec ταχύτητα ανάγνωσης και 30ΜΒ/sec ταχύτητα εγγραφής
  • Διαστάσεις: 2.90″ x 0.87″ x 0.63 (73.7mm x 22.2mm x 16.10mm)
  • Θερμοκρασία Λειτουργίας: 32°F έως 140°F (0°C tέως 60°C)
  • Θερμοκρασία Αποθήκευσης: -4°F έως 185°F (-20°έως 85°C)
  • Πρακτικό: ανθεκτικό με υποδοχή για lanyard
  • αδιάβροχο, με περίβλημα από τιτάνιο και ανοξείδωτο ατσάλι
  • Εγγύηση: 5ετής εγγύηση

*Μέρος της χωρητικότητας που σημειώνεται χρησιμοποιείται για το formatting και άλλες λειτουργίες και έτσι δεν διατίθεται για αποθήκευση δεδομένων. Για περισσότερες πληροφορίες, παρακαλώ συμβουλευθείτε τον Οδηγό για προϊόντα μνήμης της Kingston στο www.kingston.com/Flash_Memory_Guide

** Η ταχύτητα μπορεί να διαφέρει λόγω του software και hardware που χρησιμοποιείται.

Enhanced by Zemanta

Loading
  • http://twitter.com/sotostips sotirios p

    Πόσο να κοστίζει άραγε;

  • http://thevoyager.gr thevoyager

    Έχω την εντύπωση πως κάπου πήρε το μάτι μου το 16GB γύρω στα 50€.. Κανείς να το επιβεβαιώσει;