Samsung GALAXY S II: Το λεπτότερο Smartphone στον κόσμο

Ο κομψός και ελαφρύς σχεδιασμός του νέου Samsung GALAXY S II σε συνδυασμό με την ισχυρή απόδοση πολυμέσων και την ασύγκριτη οπτική εμπειρία εισάγουν νέα δεδομένα στο χώρο των κινητών τηλεφώνων.

Το Samsung Galaxy S II, το λεπτότερο Smartphone στον κόσμο με πάχος μόλις 8,49 χιλιοστά, παρουσίασε χθες στη Βαρκελώνη η Samsung Electronics. Το νέο Smartphone της Samsung είναι πανίσχυρο, ιδιαίτερα κομψό και ελαφρύ. Χρησιμοποιεί την πλατφόρμα Android 2.3 Gingerbread την πιο πρόσφατη έκδοση του ταχύτερα αναπτυσσόμενου λειτουργικού συστήματος για κινητά τηλέφωνα. Το Smartphone νέας γενιάς ενσωματώνει τα τέσσερα νέα hubs της Samsung, που δημιουργήθηκαν για να προσφέρουν άμεση πρόσβαση σε περιεχόμενο, μουσική, παιχνίδια, ηλεκτρονικά έντυπα και υπηρεσίες κοινωνικής δικτύωσης.

Πανίσχυρες Επιδόσεις

Με διπύρηνο επεξεργαστή και προηγμένη συνδεσιμότητα 4G (HSPA+ 21Mbps), το Samsung Galaxy S II παρέχει ασύγκριτες επιδόσεις. Η επεξεργαστική ισχύς του διπλού πυρήνα προσφέρει ταχύτατη περιήγηση στο διαδίκτυο και απρόσκοπτη εκτέλεση πολλαπλών λειτουργιών. Η υπέροχη ποιότητα γραφικών και οι προηγμένες 3D επιδόσεις του, το καθιστούν την ιδανική επιλογή για παιχνίδια και αναπαραγωγή βίντεο.

Το Galaxy S II παρέχει υψηλή ταχύτητα download, χάρη στη γρήγορη σύνδεση HSPA+ (21Mbps), ενώ με το BlueTooth 3.0+HS μειώνεται σημαντικά ο χρόνος μεταφοράς δεδομένων.

Το Samsung Galaxy S II είναι εξοπλισμένο με 8MP φωτογραφική μηχανή και βιντεοκάμερα, με δυνατότητα εγγραφής και αναπαραγωγής βίντεο 1080p HD. Επίσης, με την ενσωματωμένη τεχνολογία AllShare της Samsung, οι χρήστες έχουν την δυνατότητα να απαθανατίζουν τις ευχάριστες στιγμές, να δημιουργούν τα δικά τους αρχεία και να μοιράζονται τις εμπειρίες τους.

Εκπληκτική οπτική εμπειρία

Με τη 4.27” Super AMOLED Plus οθόνη, το Samsung Galaxy S II, προσφέρει μία συγκλονιστική και πρωτόγνωρη οπτική εμπειρία. Χρησιμοποιώντας την τεχνολογία οθόνης RealStripe και σημαντικά αυξημένο sub-pixel, οι εικόνες φαίνονται πιο σαφείς και λεπτομερείς από ποτέ. Με ευρύτερη γωνία θέασης, το Samsung Galaxy S ΙΙ παρέχει μια πιο ζωντανή εμπειρία θέασης από κάθε άλλη κινητή συσκευή.

Οι υψηλές επιδόσεις της πρωτοποριακής Super Plus AMOLED οθόνη, δεν επιβαρύνουν τη διάρκεια λειτουργίας της μπαταρίας. Η σημαντική μείωση της ενεργειακής κατανάλωσης σημαίνει ότι η συσκευή έχει καλύτερη ενεργειακή απόδοση από μια άλλη συσκευή αντίστοιχου μεγέθους, γεγονός που επιτρέπει στη Samsung να ελαχιστοποιήσει το βάρος της συσκευής.

Το Samsung Galaxy S II και στο γραφείο

Η Samsung παρουσιάζει μία γκάμα φορητών λύσεων για επαγγελματική χρήση, επεκτείνοντας τις επιχειρησιακές λειτουργίες του Samsung Galaxy S II. Η Samsung συνεργάστηκε με κορυφαίες εταιρείες του κλάδου πληροφορικής για να εξοπλίσει το Samsung Galaxy S II με εφαρμογές και περιεχόμενο, που λειτουργούν αδιάλειπτα στην πλατφόρμα Android Gingerbread, δίνοντας εξαιρετική έμφαση στην ασφάλεια των δεδομένων και τη δικτύωση. Οι συγκεκριμένες λύσεις περιλαμβάνουν δυνατότητα ενισχυμένης τηλεδιάσκεψης και υπηρεσίες συνδεσιμότητας από τη Cisco, το πρόγραμμα Microsoft Exchange ActiveSync και ασφαλή απομακρυσμένη διαχείριση της συσκευής από τη Sybase.

Ένας νέος κόσμος ψυχαγωγίας και «ευφυέστερης» διαδραστικότητας

Tο Samsung Galaxy S II αποτελεί τη συσκευή πρότυπο, που έχει επιλέξει η εταιρεία για να παρουσιάσει τα Samsung Hubs – τις ολοκληρωμένες εφαρμογές κινητού τηλεφώνου, σχεδιασμένες να ταιριάζουν σε κάθε δραστηριότητα του χρήστη. Χάρη στα Samsung Hubs, το Samsung Galaxy S II προσφέρει στο χρήστη πολυάριθμους τίτλους βιβλίων και περιοδικών, μουσική, παιχνίδια και άμεση πρόσβαση στη διαδικτυακή κοινότητα, μέσα από μία μόνο συσκευή.

  • Social Hub Premium: Το μέλλον στην επικοινωνία – Για συνομιλία με όποιον και όπως επιθυμεί ο χρήστης, από ένα μόνο σημείο της συσκευής: τη λίστα των επαφών. Καταγραφή του ιστορικού επικοινωνίας, Instant Messaging (IM) κατάσταση και ενημερώσεις από ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης είναι όλα εύκολα διαθέσιμα. Μέσω ενός και μόνο Hub προσφέρεται πρόσβαση σε όλους τους τύπους μηνυμάτων (push e-mail, κειμένου, VM και SNS), χωρίς την προσφυγή σε επιμέρους εφαρμογές. Το Social Hub λειτουργεί πραγματικά ως ένα κομβικό σημείο για ολόκληρη την online κοινωνική ζωή του χρήστη.
  • Readers Hub: Πολυάριθμοι τίτλοι βιβλίων, περιοδικών και εφημερίδων, διαθέσιμοι ανά πάσα στιγμή. Μέσω στρατηγικών συνεργασιών, το Samsung Readers Hub προσφέρει πάνω από 2,2 εκατομμύρια βιβλία και νουβέλες, 2.000 παγκόσμιες και τοπικές εφημερίδες σε 49 γλώσσες και 2.300 δημοφιλή περιοδικά σε 22 γλώσσες.
  • Game Hub: Ο ευκολότερος τρόπος για πρόσβαση στα καλύτερα παιχνίδια για κινητά τηλέφωνα. Με το γυροσκοπικό αισθητήρα τριών αξόνων, το Samsung GALAXY S II ανοίγει έναν κόσμο δυνατοτήτων στο χώρο του παιχνιδιού. Ανάμεσα σε διακεκριμένες εταιρείες, που προσφέρουν γνωστούς τίτλους παιχνιδιών και δωρεάν δοκιμή, είναι η Gameloft ή η ngmoco.
  • Music Hub: Το Samsung GALAXY S II γίνεται το προσωπικό, αγαπημένο jukebox του χρήστη, που το συντροφεύουν κάθε στιγμή με 12 εκατομμύρια μουσικά κομμάτια από την εταιρεία 7digital. Η αναζήτηση αγαπημένων καλλιτεχνών και μουσικών επιτυχιών είναι μερικές από τις δυνατότητες που προσφέρει το νέο Samsung GALAXY S II.

Το Samsung Galaxy S II μπορεί να γίνει ο «καθρέφτης» της προσωπικότητας του κατόχου του. Με το Samsung Galaxy S II παρουσιάζεται το Live Panel, μια υπηρεσία που επιτρέπει τη συγκέντρωση πλήθους εφαρμογών σε μία μόνο, παραμετροποιήσιμη οθόνη. Η παραμετροποίηση μπορεί να γίνει σύμφωνα με τις επιλογές του χρήστη.

Οι προηγμένες φωνητικές υπηρεσίες του Samsung GALAXY S II προσφέρουν στο χρήστη περισσότερο έλεγχο και αλληλεπίδραση με τη συσκευή από ποτέ. Η εφαρμογή Customized Voice Translation μετατρέπει ένα φωνητικό μήνυμα σε ηχητικό μήνυμα, καθιστώντας το Samsung Galaxy S II την τέλεια συντροφιά για τις μετακινήσεις και τα ταξίδια σας.

Για τη γρήγορη και απλή διαχείριση της συσκευής, η Samsung παρουσίασε το Kies Air. Χάρη στο Kies Air, οι χρήστες μπορούν να διαχειριστούν το περιεχόμενό του Smartphone από το pc τους μέσω σύνδεσης WiFi, να κατεβάσουν φωτογραφίες που έχουν τραβήξει από το κινητό τους, να ακούσουν μουσική, να ελέγξουν τις αναπάντητες κλήσεις και τα εισερχόμενα μηνύματα. Για πρόσθετη συνδεσιμότητα, η λειτουργία WiFi Direct επιτρέπει στο χρήστη να συνδεθεί ασύρματα με ηλεκτρονικούς ηλεκτρονικούς υπολογιστές και εκτυπωτές, χωρίς την ανάγκη ασύρματων σημείων πρόσβασης. Έπειτα από αίτημα της αγοράς, το Samsung Galaxy S II έχει τη δυνατότητα να ενσωματώνει την τεχνολογία Near Field Communication (NFC) για χρηματικές συναλλαγές μέσω κινητού τηλεφώνου και άλλες υπηρεσίες σε συνεργασία με τοπικούς παρόχους.

Enhanced by Zemanta

Loading
blog comments powered by Disqus