Toshiba: Γράψε την δική σου ιστορία και κέρδισε το Folio 100

Η Toshiba ανακοινώνει το πρώτο περιφερειακό e-book γραμμένο στο Facebook για να γιορτάσει τα 25α γενέθλιά της. Σε αυτό το πλαίσιο, η Toshiba προσκαλεί τους fans από τις περιφερειακές σελίδες στο Facebook να μοιραστούν την εμπειρία τους από τον πρώτο τους υπολογιστή ή laptop μέχρι την 1η Δεκεμβρίου.

Όπως χαρακτηριστικά τονίζει η Deborah, Scharnhoop, Marketing Coordinator, South Eastern Europe & Israel: «Δημιουργήσαμε το πρώτο laptop ευρείας διάθεσης πριν από 25 χρόνια και σήμερα βλέπουμε εκείνο το όνειρο να γίνεται ιστορία. Με τέτοια εμπειρία στην κατασκευή φορητών υπολογιστών, προσφέρουμε δωρεάν την εγγύηση “No Matter What Guarantee” στους πελάτες μας όντας σίγουροι για την ποιότητά μας. Συνεχίζουμε να γιορτάζουμε την 25η επέτειό μας με τη δημιουργία ενός περιφερειακού e-book, γραμμένο από τους Facebook fans μας σε 7 χώρες, δίνοντας την ευκαιρία στους χρήστες να μας μιλήσουν για τον πρώτο τους υπολογιστή φορητό και μη».

Ο διαγωνισμός θα διεξαχθεί σε 7 χώρες: Βουλγαρία, Κροατία, Ελλάδα, Ισραήλ, Ρουμανία, Σερβία και Σλοβενία. Προκειμένου να συμμετέχουν, οι διαγωνιζόμενοι θα πρέπει να είναι θαυμαστές της ελληνικής σελίδας της Toshiba στο Facebook και να μένουν στη χώρα.

Το μεγάλο βραβείο για την καλύτερη ιστορία θα είναι ένα Folio 100.

Η Toshiba προσφέρει το Folio 100 για την καλύτερη ιστορία για να δώσει στο νικητή ή τη νικήτρια την καλύτερη εμπειρία διασκέδασης, social networking και mobile Internet. Η υποστήριξη Adobe® Flash 10.1 ενισχύει τις πλούσιες δυνατότητες πολυμέσων του FOLIO 100. Plug-in για την αναπαραγωγή Flash videos θα είναι διαθέσιμο για δωρεάν κατέβασμα τις επόμενες μέρες μέσω του Toshiba Market Place. Το FOLIO 100 προσφέρει επίσης πρόσβαση σε μια πλούσια συλλογή εφαρμογών τελειοποιημένων για τη 10.1’ οθόνη του. Οι χρήστες μπορούν να επιλέξουν από μερικές εκατοντάδες εφαρμογές που είναι ταξινομημένες σε κατηγορίες όπως επικοινωνίες, games, ταξίδια & χάρτες, business & οικονομικά, e-books, εργαλεία και πολλές άλλες.

Προσφέροντας πολλαπλές επιλογές συνδεσιμότητας, το Folio 100 είναι εξοπλισμένο με SD card slot, HDMI connector, USB 2.0., Wi-Fi και Bluetooth και διατίθεται με αρκετές προεγκατεστημένες εφαρμογές: όπως Opera Mobile (web browser), FBReader (e-book reader), Document to Go (office suite), Evernote (σημειώσεις), Adobe Flash 10.1 και Fring, μια εφαρμογή που σε συνδυασμό με webcam επιτρέπει video calls με φίλους και οικογένεια.

25 ιστορίες από κάθε χώρα θα επιλεγούν για το περιφερειακό e-book. Οι ιστορίες θα είναι σε 7 γλώσσες, αλλά και μεταφρασμένες στα αγγλικά. Το βιβλίο θα διατίθεται στο www.issuu.com

Ίσως σας αρέσουν επίσης…

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *