Η Toshiba παρουσιάζει το πρώτο βασισμένο σε Android tablet FOLIO 100

Η Toshiba ξεκινάει τη διανομή του ολοκαίνουριου tablet FOLIO 100 ανά την Ευρώπη. Η συσκευή, που είναι βασισμένη σε Android device προσφέρει πλούσια εμπειρία διασκέδασης και δίνει πρόσβαση σε μια πλούσια συλλογή εφαρμογών αλλά και υπηρεσιών μέσω του Toshiba Market Place.

Απολαμβάνοντας μια πλούσια εμπειρία πολυμέσων

Προσφέροντας πολλαπλές δυνατότητες συνδεσιμότητας το 25.7cm (10.1’) προσωπικό media tablet FOLIO 100 αποτελεί μια φιλική προς το χρήστη εμπειρία διασκέδασης, κοινωνικής δικτύωσης και mobile Internet. Με την υποστήριξη του Adobe® Flash 10.1 ενισχύονται οι δυνατότητες πολυμέσων του FOLIO 100. Το plug-in για αναπαραγωγή Flash videos θα είναι διαθέσιμο για δωρεάν κατέβασμα από τα μέσα του Νοεμβρίου 2010 μέσω του Toshiba Market Place .

Μια ολοκληρωμένη συλλογή εφαρμογών επιτρέπει στο FOLIO 100 να γίνεται προσωπικό

Μέσω του Toshiba Market Place, το FOLIO 100 προσφέρει πρόσβαση σε πλήθος εφαρμογών που έχουν τελειοποιηθεί για την οθόνη 10.1’ του FOLIO 100. Οι χρήστες μπορούν να επιλέξουν μεταξύ κάποιων εκατοντάδων εφαρμογών που είναι ταξινομημένες σε κατηγορίες όπως επικοινωνίες, games, ταξίδια & χάρτες, business & οικονομικά, e-books, εργαλεία και πολλές άλλες.

Η πλατφόρμα για developer προσφέρει επαγγελματική υποστήριξη

Για να υποστηρίξει τους software developers, η Toshiba προσφέρει πρόσβαση σε μια πλατφόρμα (www.toshibatouch.eu) που είναι αφιερωμένη ειδικά στις ανάγκες τους. Θα βρουν χρήσιμα εργαλεία και επαγγελματική υποστήριξη για να αναπτύξουν νέες βελτιωμένες εφαρμογές για το FOLIO 100 και το αξεσουάρ Internet της Toshiba AC100. Οι εφαρμογές μπορούν να ανέβουν και να προστεθούν στο Market Place μόλις εγκριθούν για χρήση στο FOLIO 100 και το AC100. Ένα ελκυστικό πακέτο διανομής εσόδων επιτρέπει στους developers να συμμετέχουν με 70 τοις εκατό των εσόδων της εφαρμογής τους.

Το κατέβασμα και το να μοιράζεσαι μουσική γίνονται παιχνίδι

Το Music Place της 7Digital, είναι ένα εύκολος τρόπος περιήγησης σε έναν από τους πληρέστερους μουσικούς καταλόγους. Οι χρήστες μπορούν να αγοράσουν και να αποθηκεύσουν μουσική στο FOLIO 100 ή να αποθηκεύσουν μουσική στον προσωπικό τους χώρο και να συγχρονίσουν τις συσκευές τους μέσω internet. Ένας μοντέρνος τρόπος να μοιράζεστε περιεχόμενο οποιαδήποτε στιγμή.

Posted by: Ilias on November 19, 2010

Category: Gadgets | 58 Views

Tags: , , ,

Share: Tweet this!

Loading
blog comments powered by Disqus