Samsung Wave 723 – Ένα smart phone για όλους

Η Samsung παρουσιάζει το νέο Wave 723 (Model: GT-S7320E), το εξελιγμένο smart phone που βασίζεται στην πλατφόρμα Samsung bada. Το Wave 723 επιβεβαιώνει τη δέσμευση της εταιρείας να κάνει ακόμη περισσότερο προσιτά τα smartphones, προσφέροντας τη δυνατότητα σε μια ευρύτερη ομάδα κοινού να απολαύσει την εμπειρία της συγκεκριμένης τεχνολογίας.

Το Wave 723 συνδυάζει την ευκρινή οθόνη αφής TFT-LCD 3,2 ιντσών με την άνετη και εύκολη πλοήγηση στο περιβάλλον εργασίας, επιτρέποντας στο χρήστη με ένα απλό άγγιγμα την άμεση και απρόσκοπτη πρόσβαση σε εφαρμογές που διευκολύνουν την καθημερινότητά του. Η παρουσία του Social Hub συμβάλλει στην καλύτερη οργάνωση του περιεχομένου και τη διαρκή επικοινωνία με αγαπημένα πρόσωπα από όπου και όποτε χρειαστεί. Τα συγκεκριμένα χαρακτηριστικά ενισχύονται με την τελευταία λέξη της τεχνολογίας του Wi-Fi (802.11 b/g/n), παρέχοντας γρηγορότερες ταχύτητες download από ποτέ, ακόμα και σε απομακρυσμένες περιοχές.

Το Wave 723 αποτελεί την ιδανική παρέα για εκείνους που βρίσκονται διαρκώς στο δρόμο και επιλέγουν να επικοινωνούν, χρησιμοποιώντας την αποτελεσματική και «έξυπνη» τεχνολογία των κινητών τηλεφώνων της Samsung. Με υψηλές επιδόσεις και ποιότητα υπηρεσιών, το νέο smartphone επιτρέπει στους χρήστες να επωφεληθούν από όλα τα online προνόμια μέσα από το κινητό τους τηλέφωνο.

Το Wave 723 επιτρέπει την εύκολη πρόσβαση στα Samsung Apps, έναν αστείρευτο κόσμο εφαρμογών, όπως παιχνίδια, κοινωνική δικτύωση μέσω social media, e-book, ειδησεογραφικά θέματα υγείας και lifestyle, που σε κάθε περίπτωση παραμετροποιούνται ανάλογα με τις εκάστοτε προτιμήσεις του χρήστη.

Παράλληλα, το λειτουργικό σύστημα bada αποτελεί τον κεντρικό πυλώνα ανάπτυξης του τομέα εφαρμογών της Samsung και ενθαρρύνει την ανάπτυξη εφαρμογών κάθε είδους. Το Wave 723 υποστηρίζει bada SDK 1.1. Η έκδοση SDK 1.1 διαθέτει περιβάλλον χρήστη Auto-UI, όπου οι προγραμματιστές μπορούν να αναπαράγουν εφαρμογές στην ήδη ενεπτυγμένη εφαρμογή bada για το Wave 723, με ελάχιστη προσπάθεια. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα τον πλουραλισμό τον εφαρμογών στα «έξυπνα» κινητά.

Ο ιδιαίτερα λεπτός και μοντέρνος σχεδιασμός του Samsung Wave 723 παρασύρει την καθημερινή ζωή των καταναλωτών σε ένα νέο κύμα καλαισθησίας και τεχνολογικής ευφυίας. Μόλις 11,8 χιλ. πάχους, με μεταλλικό περίβλημα στην πίσω όψη και αναδιπλούμενη δερμάτινη θήκη, για προστασία από σκόνη και γρατσουνιές, το Wave 723 συνδυάζει σε απόλυτη αρμονία την τεχνολογική υπεροχή με την υψηλή αισθητική.

Enhanced by Zemanta
Loading
blog comments powered by Disqus