Η HTC λανσαρει τεσσερα νέα Windows Phone 7 Smartphones

Η HTC Corporation,  ανακοινώνει σήμερα το λανσάρισμα πέντε νέων Windows Phone 7 smartphones. Πρόκειται για τα HTC 7 Mozart, HTC 7 Trophy, HTC 7 Pro και HTC HD7. Μία δυναμική και ολοκληρωμένη σειρά κινητών τηλεφώνων που υποστηρίζουν τη νέα Windows Microsoft Phone 7 πλατφόρμα, έχοντας ως βασικό χαρακτηριστικό την καινοτομία και τον εφευρετικό σχεδιασμό για τα οποία είναι γνωστή η HTC. Κάθε νέα συσκευή, ενσωματώνει μια πληθώρα τεχνολογιών αιχμής και μια σειρά μοναδικών εφαρμογών HTC στις οποίες αποκτάει κανείς πρόσβαση μέσω του νέου HTC Hub που προστίθεται στα ήδη υπάρχοντα Windows Phone 7 Hubs.

«Η HTC δηλώνει υπερήφανη που εκπροσωπεί δυναμικά στην ολοκαίνουργια εμπειρία χρήσης του κινητού μέσα από τα Windows Phone 7. Η ενσωμάτωση των πιο δημοφιλών υπηρεσιών της Microsoft ανοίγει τεράστιες προοπτικές για τους πελάτες μας», αναφέρει ο Peter Chou, CEO της HTC Corporation και συμπληρώνει: «Η αξία που η Microsoft προσδίδει στους χρήστες κινητών τηλεφώνων σε ολόκληρο τον κόσμο, θέτει νέα μέτρα σύγκρισης για τη βιομηχανία. Η HTC με το λανσάρισμα των Windows 7, ανακοινώνει πέντε νέα HTC Windows Phone 7 smartphones προσφέροντας ένα ευρύ φάσμα επιλογών στους πελάτες της».

«Σαν HTC συνεργαζόμαστε με τη Microsoft από την εποχή που λανσάραμε τα πρώτα μας κινητά τηλέφωνα, μια δεκαετία πριν, και δεν μπορούμε παρά να δηλώνουμε ενθουσιασμένοι που συνεχίζουμε αυτό το ταξίδι μας με την έλευση των Windows Phone 7», αναφέρει ο Andy Lees, President of the Mobile Communications Business της Microsoft και συμπληρώνει: «Τα Windows Phone 7 σηματοδοτούν την αλλαγή κατεύθυνσης για τη Microsoft και τους συνεργάτες της, με την HTC να υποστηρίζει αυτή τη σημαντική προσπάθεια, λανσάρωντας πέντε νέες συσκευές Windows Phones στην αγορά».

Windows Phone 7

Τα Windows Phone 7 σχεδιάστηκαν με γνώμονα να διευκολύνουν τους ανθρώπους στην εκτέλεση περισσότερων εργασιών με τη λιγότερη δυνατή προσπάθεια, μέσω από ένα μοναδικό interface, αποτελούμενο από Hubs και Tiles. Τα Windows Phone 7 Hubs προσφέρουν άμεση και εύκολη πρόσβαση στις τελευταίες και πιο σημαντικές πληροφορίες του χρήστη και χωρίζονται στις εξής κατηγορίες: People, Pictures, Games, Music & Video, Office και Marketplace. Επίσης τα Windows Phone 7 ενσωματώνουν πολλές δημοφιλείς καταναλωτικές υπηρεσίες της Microsoft, όπως τα Windows Live, Bing και Zune.

Η γκάμα των HTC Windows Phone 7

Η HTC εφαρμόζει τον καινοτόμο σχεδιασμό και τη δημιουργικότητα της, στη νέα γκάμα των Windows Phone 7 smartphones κάνοντας χρήση ξεχωριστών υλικών και μοναδικών στοιχείων σχεδίασης, ταυτόχρονα με μια συναρπαστική σειρά από προηγμένες λειτουργίες και τεχνολογίες. Με το νέο HTC Hub, η HTC προσφέρει μια αποκλειστική σειρά από εφαρμογές και εργαλεία, που περιλαμβάνουν την πρόβλεψη καιρού αλλά και τη δυνατότητα να προσθέτει κανείς ειδικά εφέ στις φωτογραφίες του, προτού τις μοιραστεί με φίλους.

HTC 7 Mozart

Φτιαγμένο από ένα συμπαγές κομμάτι αλουμίνιου, το HTC 7 Mozart αφήνει την καλύτερη δυνατή αίσθηση στο χέρι, ανεβάζοντας την unibody αισθητική της HTC σε νέα επίπεδα. Το λεπτό και συμπαγές HTC 7 Mozart ακούγεται τόσο καλά όσο φαίνεται, προσφέροντας τις τεχνολογίες Dolby Mobile™ και SRS WOW HD™ για υψηλής πιστότητας, virtual surround ήχο. Χάρη στην ενσωμάτωση του Microsoft Zune, οι άνθρωποι θα μπορούν να συγχρονίζουν το HTC Mozart με τον υπολογιστή τους, για να απολαμβάνουν την αγαπημένη τους μουσική και τα βίντεο όπου και αν πηγαίνουν.

HTC 7 Trophy

Το HTC 7 Trophy αξιοποιεί τη δύναμη του Xbox Live. Οι παίκτες θα απολαμβάνουν την ταχύτητα και την αίσθηση που μεταφέρουν τα καλύτερα παιχνίδια δράσης, σε συνεργασία με τον ισχυρό επεξεργαστή Snapdragon στο 1GHz αλλά και την υψηλής ανάλυσης οθόνη αφής, διάστασης 3,8”. Ο υψηλής πιστότητας, virtual surround ήχος –χάρη στην υποστήριξη της τεχνολογίας SRS WOW HD™- προσφέρει μια πλούσια ακουστική εμπειρία, για το χρήστη που απολαμβάνει ένα παιχνίδι, παρακολουθεί ένα βίντεο ή ακούει την αγαπημένη του μουσική.

HTC 7 Pro

Το ΗTC 7 Pro σχεδιάστηκε για το κοινό που θέλει να συνδυάζει της υψηλές επιδόσεις στην εργασία του με την ικανότητα να απολαμβάνει στο έπακρο τον ελεύθερο του χρόνο. Η κομψή συσκευή, χάρη σε ένα εντυπωσιακό μηχανισμό αποκαλύπτει ένα πλήρες πληκτρολόγιο τύπου QWERTY για γρήγορη και άνετη πληκτρολόγηση. Την ίδια στιγμή επιτρέπει την οργάνωση του Outlook , το άνοιγμα και την επεξεργασία κειμένων Office απευθείας στη συσκευή, αλλά και την παρακολούθηση των μετοχών σε παγκόσμιο επίπεδο μέσω της σχετικής εφαρμογής της HTC, παρέχοντας νέους τρόπους για την επιμήκυνση της εργασιακής ημέρας.

HTC HD7

Οι κάτοχοι του HTC HD7 θα μπορούν να απολαμβάνουν τα αγαπημένα τους βίντεο και ταινίες στην κινηματογραφική οθόνη, υψηλής ανάλυσης, διάστασης 4,3”, την ίδια στιγμή που η ενσωματωμένη βάση στήριξης, θα τους επιτρέπει να χαλαρώνουν και να συμμετέχουν στη δράση αξιοποιώντας την ανοιχτή ακρόαση. Για εκείνους που θέλουν να απολαμβάνουν την καλύτερη φορητή gaming εμπειρία, το HTC HD7 εκμεταλλεύεται στο έπακρο το Xbox LIVE, μεταφέροντας την αίσθηση των φορητών παιχνιδομηχανών ακόμη και εκτός σπιτιού.

Enhanced by Zemanta

Pokerstars

Loading
blog comments powered by Disqus