Το νέο LG Optimus GT 540 σας καλωσορίζει στον υπέροχο κόσμο του Android!

Η LG Electronics παρουσιάζει το νέο LG Optimus (GT540), ένα smart phone που βασίζεται στο λειτουργικό Android, το οποίο προσφέρει ευκολότερη πρόσβαση στις λειτουργίες του μέσα από ένα βέλτιστο περιβάλλον χρήσης και απευθύνεται σε καταναλωτές που για πρώτη φορά έρχονται σε επαφή με τον υπέροχο κόσμο του Android!

Το νέο LG Optimus, επιτρέπει στους χρήστες να απολαύσουν την ποικιλία των εφαρμογών του Android και να «συγχρονίζουν» αυτόματα στο κινητό τηλέφωνο όλους τους λογαριασμούς των υπηρεσιών του Google. Παράλληλα, το LG Optimus διαθέτει προηγμένες λειτουργίες πολυμέσων, προσφέροντας βελτιωμένες δυνατότητες κοινωνικής δικτύωσης.

«Το LG Optimus αποτελεί ιδανική επιλογή για νέους χρήστες, που επιθυμούν να απολαύσουν όλες τις λειτουργίες ενός smart phone χωρίς την πολυπλοκότητα που συνήθως χαρακτηρίζει τις συσκευές αυτής της κατηγορίας», σχολίασε ο Dr. Skott Ahn, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της LG Electronics Mobile Communications Company. «Το συγκεκριμένο κινητό τηλέφωνο έχει σχεδιαστεί ειδικά για καταναλωτές που θέλουν να χρησιμοποιήσουν ένα smart phone, αλλά ήταν διστακτικοί λόγω της υψηλής δυσκολίας που απαιτούσε η εκμάθησή του. Προσαρμόζοντας το LG Optimus ώστε να είναι πιο προσιτό, ευελπιστούμε ακόμη περισσότεροι χρήστες να αγκαλιάσουν τα smart phones».

Στο LG Optimus, οι καταναλωτές βρίσκουν ένα βολικό «πακέτο» με όλα τα πλεονεκτήματα ενός smart phone μέσω των Google υπηρεσιών. Οι χρήστες αρκεί να κάνουν login μια φορά στο λογαριασμό του Google –ο οποίος συγχρονίζεται αυτόματα με τη συσκευή-, ώστε να απολαμβάνουν υπηρεσίες όπως YouTube, Gmail, Gtalk, Google Maps κ.λπ. στο κινητό τους τηλέφωνο. Επιπλέον, το LG Optimus παρέχει εύκολη πρόσβαση σε χιλιάδες εφαρμογές και παιχνίδια από το online κατάστημα του Android, επιτρέποντας στους χρήστες να εμπλουτίσουν την εμπειρία τους προσαρμόζοντας τη συσκευή ανάλογα με τις προτιμήσεις τους.

Ο SN Manager προσφέρει ολοκληρωμένη πρόσβαση στις ιστοσελίδες κοινωνικής Δικτύωσης μέσω μιας πλατφόρμας που μπορεί να διαχειριστεί πολλαπλούς λογαριασμούς. Η Έξυπνη Υπηρεσία Κοινωνικής Δικτύωσης (Smart Social Network Service – SNS) της LG, επιτρέπει στους χρήστες να βρίσκονται συνεχώς σε επαφή με τους online φίλους τους και να παρακολουθούν το λογαριασμό τους στο Facebook, το Twitter και το Bebo. Επιπλέον, μέσω των widgets της πλατφόρμας SNS, οι χρήστες ανανεώνουν σε πραγματικό χρόνο το προφίλ και το status στη σελίδα τους, χωρίς να απαιτείται πρόσβαση σε άλλες εφαρμογές. O “multitasking” χαρακτήρας του LG Optimus, επιτρέπει στους χρήστες να ενημερώνονται για τα υpdates των φίλων τους και να έχουν άμεση πρόσβαση στις σελίδες κοινωνικής δικτύωσης, ενώ παράλληλα πραγματοποιούν αναζητήσεις στον τηλεφωνικό κατάλογο της συσκευής.

Παράλληλα, το περιβάλλον χρήσης του LG Optimus, μπορεί να προσαρμοστεί ανάλογα με τις ανάγκες των χρηστών για μεγαλύτερη άνεση. Η συσκευή διαθέτει τη δυνατότητα να εμφανίζει από τρεις έως επτά κεντρικές οθόνες (home screens), οι οποίες προσαρμόζονται ώστε να προβάλλουν -μεταξύ άλλων- εφαρμογές συχνής χρήσης, ειδήσεις και πληροφορίες για τον καιρό, ανάλογα με τις προτιμήσεις των χρηστών. Επιπλέον, το κεντρικό μενού μπορεί να ρυθμιστεί ώστε να περιλαμβάνει έως και 10 editable κατηγορίες, για γρηγορότερη και αποτελεσματικότερη πλοήγηση.

Εκτός από την αναβαθμισμένη εμπειρία κοινωνικής δικτύωσης, το LG Optimus προσφέρει προηγμένες λειτουργίες ψυχαγωγίας, κάνοντας τη χρήση του περισσότερο διασκεδαστική. Ο εξελιγμένος Media Player επιτρέπει στους χρήστες να παρακολουθήσουν βίντεο σε μορφή DivX και Xvid απευθείας στη συσκευή χωρίς να απαιτείται αποκωδικοποίηση, ενώ η αναζήτηση στα αρχεία πολυμέσων είναι απολαυστική με την 3D επισκόπηση.

Επιπλέον, η κάμερα 3 Megapixels του LG Optimus, υποστηρίζει λειτουργίες geo-tagging, auto face-tagging και την τεχνολογία face-to-action, προσφέροντας στους χρήστες τη δυνατότητα να δημιουργούν και να μοιράζονται multimedia περιεχόμενο με φίλους και αγαπημένα πρόσωπα. Το LG Optimus, διαθέτει επίσης ενσωματωμένο video editor με λειτουργία “storyboard”, ώστε οι χρήστες να προσθέτουν μουσική και κείμενο στα βίντεο απευθείας από το κινητό τηλέφωνο. Τέλος, στα εξελιγμένα χαρακτηριστικά του LG Optimus περιλαμβάνονται η μπαταρία τύπου 1500mAh για μεγαλύτερη διάρκεια χρήσης, υποδοχή ακουστικών 3,5mm jack, υποστήριξη τεχνολογίας Bluetooth 2.1, λειτουργία GPS, επεκτάσιμη μνήμη MicroSD έως 32GB και προσαρμόσιμα themes για την κεντρική οθόνη.

Το νέο LG Optimus ξεχωρίζει για το μοντέρνο σχεδιασμό και τη μοναδική του εμφάνιση, ενώ διατίθεται σε 2 χρωματικές επιλογές (άσπρο και μαύρο) για κάθε γούστο, γιατί Life’s Good!

Loading
blog comments powered by Disqus