Η TomTom ανακοινώνει τη διάθεση της υπηρεσίας για τις κάμερες ταχύτητας και στην Ελλάδα

Η TomTom ανακοινώνει σήμερα την έναρξη διάθεσης της υπηρεσίας «κάμερες ταχύτητας» στην Ελλάδα.

Η υπηρεσία θα παρέχει ενημέρωση στους οδηγούς για τη θέση στην οποία είναι τοποθετημένες οι σταθερές κάμερες ταχύτητας και αφορά σε όλες τις συσκευές TomTom που είναι διαθέσιμες στην Ελληνική αγορά.

Επιπλέον, η υπηρεσία θα παρέχει πληροφορίες για τις θέσεις αντίστοιχων καμερών στους χάρτες όλων των χωρών που διατίθενται στις συσκευές TomTom και για τους οποίους υποστηρίζεται η σχετική υπηρεσία.

Με αυτό τον τρόπο, οι οδηγοί απολαμβάνουν μια περισσότερο άνετη και ασφαλή οδήγηση, ενώ αποφεύγουν τις πιθανές παραβάσεις των ορίων ταχύτητας. Η υπηρεσία προσφέρεται με ετήσια συνδρομή που καλύπτει την Ελλάδα, αλλά και την Ευρώπη, έναντι των €29.95. Η υπηρεσία είναι επίσης διαθέσιμη δωρεάν με τη μορφή εφ’άπαξ ανανέωσης για τους χρήστες που θα συνδεθούν στο HOME για πρώτη φορά μετά την 1η Ιουνίου 2010, ενώ θα είναι προεγκατεστημένη σε όλες τις συσκευές από το τέλος του καλοκαιριού.

Η ενημέρωση των συσκευών γίνεται μέσω του δωρεάν λογισμικού της TomTom, TomTom HOME. To TomTom HOME παρέχει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες, για να κρατάτε τη συσκευή σας ενημερωμένη – όπως καινούργιες εκδόσεις λογισμικού, καινούργιους χάρτες, δωρεάν υλικό από την κοινότητα χρηστών της TomTom, πρόσβαση σε υπηρεσίες και πολλά ακόμη.

Χαρακτηριστικά

  • Ετήσια συνδρομή για την Ελλάδα και την Ευρώπη* 29,95€
  • Χάρη στις τακτικές ενημερώσεις, είναι διαθέσιμες οι πιο ενημερωμένες και πλήρεις τοποθεσίες καμερών ταχύτητας μέσω του TomTom HOMΕ.
  • Δυνατότητα επιλογής ηχητικής ειδοποιήσης εάν υπάρχουν κάμερες ταχύτητας στη διαδρομή σας.
  • Εύκολη αναφορά και κοινή χρήση των νέων ή παλαιότερων τοποθεσιών καμερών ταχύτητας απευθείας από τη συσκευή σας ως μέρος της συνδρομής σας ή μέσω διαδικτύου.

Κάλυψη

H υπηρεσία «κάμερες ταχύτητας» της TomTom σας παρέχει συχνές ανανεώσεις για την Ελλάδα αλλά και για όλη την Ευρώπη, ώστε να έχετε πάντα τις πιο ακριβείς ειδοποιήσεις για κάμερες ταχύτητας. Για ακόμη περισσότερη ευκολία, χρειάζεστε μόνο μία συνδρομή για να λάβετε τα πιο πρόσφατα δεδομένα σε οποιαδήποτε χώρα του χάρτη σας που υποστηρίζεται.

*Η υπηρεσία «Κάμερες Ταχύτητας» TomTom είναι αυτή τη στιγμή διαθέσιμη για τις χώρες: Αυστρία, Βέλγιο, Γαλλία, Γερμανία, Δημοκρατία της Τσεχίας, Ελλάδα, Ηνωμένο Βασίλειο, Ισπανία, Ιταλία, Νορβηγία, Ολλανδία, Πολωνία, Πορτογαλία, Σουηδία και Φινλανδία. Σύνολο πάνω από 25.000 σημεία με σταθερές κάμερες σε όλη την Ευρώπη.

Loading
blog comments powered by Disqus