Formula 1: Δείτε δωρεάν τον αγώνα στο Internet

Όσοι επισκέυθηκαν τις τελευταίες μέρες  το WebTV του antenna.gr ενημερώθηκαν πως για να δει κανείς τον αγώνα (3ήμερο) πρέπει να εγγραφεί στο site και να πληρώσει € 4.99 για να παρακουθήσει τον αγώνα, γεγονός απαράδεκτο κατα την άποψή μου, πόσο μάλλον σε συνδιασμό με την απόφαση του καναλιού να μην δείξει ζωντανά τον αγώνα αλλά σε μαγνητοσκόπηση σήμερα Σάββατο μετά τα μεσάνυχτα για τις κατατακτήριες δοκιμές και την ίδια ώρα τα μεσάνυχτα της Κυριακής τον αγώνα.

Δεν μπορώ να γνωρίζω τους λόγους για τους οποίους ένα κανάλι που έχει τα δικαιώματα, αποφασίζει να μην δείξει τον αγώνα ζωντανά, το σίγουρο όμως είναι πως με εξοργίζει ώς τηλεθεατή. Ελπίζω λοιπόν να μην βρεθεί κανείς που θα πληρώσει τον ΑΝΤ1 €5 για να παρακολουθήσει τον πρώτο αγώνα της Formula 1 στο Μπαχρέιν, μέσα απο το web tv του καναλιού, μια και μέσω internet μπορούμε να δούμε τον αγώνα ζωντανά.

Ρίχνοντας μια ματιά στo internet σχετικά, οι προτάσεις μου για να δείτε τον  αγώνα είναι οι εξής:

  • Το πρόγραμμα Filmon το οποίο μπορεί κανείς να  κατεβάσει από εδώ και να παρακολουθήσει τον αγώνα απο το BBC1 ή
  • Το WebTV του LaSexta|Deportives, στην διεύθηνση http://directos.lasexta.com/formula1, στο οποίο θα παρακολουθήσω κι εγώ τον αγώνα στα ισπανικά.

Έχουν γράψει σχετικά:

buzzcullbobitdigmeforacampfreestuffdeliciousgooglefacebooktwitterdiggyahoobuzz

Posted by: Ilias on March 13, 2010

Category: Αυτοκίνητο | 877 Views

Tags:

Loading
blog comments powered by Disqus