Τα νέα Sony VAIO της σειράς E προσφέρουν πρόσβαση στο διαδίκτυο χωρίς εκκίνηση

Οι νέοι φορητοί υπολογιστές Sony VAIO της σειράς E, διαθέτουν compact σχεδίαση, οθόνη 15.5”(39,4 εκ.), είναι εύκολοι στη χρήση και προσφέρουν πρόσβαση στο διαδίκτυο χωρίς εκκίνηση..

Δύναμη, εμφάνιση και απόδοση στην αναπαραγωγή πολυμεσικών εφαρμογών: όλα βρίσκονται σε τέλεια ισορροπία στα ευκολόχρηστα, νέα multimedia notebook VAIO της σειράς E της Sony.

Με σχεδίαση κόμπακτ για εύκολη μεταφορά, τα νέα VAIO της σειράς E με το προσεγμένο στυλ, διαθέτουν πολλά χαρακτηριστικά τα οποία θα περιμένατε να βρείτε σε μεγαλύτερα, ογκοδέστερα notebook. Είναι σχεδιασμένα για να δείχνουν πανέμορφα τόσο στο σπίτι όσο και όταν βρίσκεστε εν κινήσει. Τα νέα VAIO της σειράς E σας προσφέρουν τον σύγχρονο κόσμο των notebook σε λογικό κόστος. Διαθέτουν όλη την υπολογιστική ισχύ, τη δυνατότητα των γραφικών και τα εύκολα στη χρήση χαρακτηριστικά που χρειάζεστε για να αυξήσετε την παραγωγικότητά σας και είναι ο ευκολότερο τρόπος για να αναβαθμίσετε το «ψηφιακό» κομμάτι της ζωής σας.

  • Εύκολοι στη χρήση με δυνατότητα ‘no-boot’ Quick Web Access (πρόσβαση στο διαδίκτυο χωρίς εκκίνηση) και πλήκτρα ASSIST και VAIO
  • Ιδιαίτερα κόμπακτ σχεδίαση για την κλάση τους, με άνετο, πληκτρολόγιο και αριθμητικό keypad πλήρους μεγέθους
  • Οθόνη VAIO Display 39,4 εκ. (15.5”), υψηλής αντίθεσης
  • Τελευταίας γενιάς σύστημα Dolby® Home Theater v3 για εικονικό ήχο surround
  • Μεγάλη διασυνδεσιμότητα με έξοδο HDMI και μέχρι και 4 θύρες USB, περιλαμβανομένης και θύρας eSATA/USB για μεταφορά δεδομένων σε υψηλές ταχύτητες.

Τα ολοκαίνουργια VAIO της σειράς E είναι φορτωμένα σχεδιαστικές λεπτομέρειες οι οποίες αποπνέουν πολυτέλεια και προσθέτουν στην αίσθηση υπεροχής που τα διακρίνει. Η οθόνη υψηλής αντίθεσης VAIO Display διαθέτει ένα ιδιαίτερα στενό πλαίσιο το οποίο αφήνει περιθώρια για το μεγαλύτερο διαθέσιμο μέγεθος οθόνης, ενώ προσθέτει μια ιδιαίτερη πινελιά στο design του notebook.

Παρά το μικρό του μέγεθος, το νέο VAIO της σειράς E διαθέτει ένα πλήρως ανταποκρινόμενο, πλήρους μεγέθους πληκτρολόγιο για άνετη πληκτρολόγηση χωρίς λάθη. Για πρώτη φορά σε ένα notebook VAIO με τέτοιες διαστάσεις υπάρχει και πλήρους μεγέθους αριθμητικό πληκτρολόγιο. Η εργονομική σχεδίαση των πλήκτρων σε ίσου ύψους στήλες καθιστά την χρήση του διασκέδαση – είτε παίζετε κάποιο παιχνίδι, είτε εισάγετε αριθμητικά δεδομένα με μεγάλη ταχύτητα.

Στο εσωτερικό κάθε VAIO της σειράς E θα βρείτε έναν ολοκαίνουργιο επεξεργαστή της οικογένειας Intel® Core™, μοντέλο του 2010, να συνεργάζεται με έως και 4 GB μνήμης DDR3 υψηλής ταχύτητας, για να φέρουν εύκολα σε πέρας την καθημερινή σας εργασία. Στον χωρητικότητας 500 GB σκληρό δίσκο υπάρχει άφθονος χώρος για να αποθηκεύσετε την προσωπική σας σας συλλογή αρχείων media. Η καινούργια κάρτα γραφικών ATI Mobility Radeon™ 5000 αναλαμβάνει την επεξεργασία των εικόνων, την αναπαραγωγή ταινιών HD και την πλοήγηση σε δικτυακούς τόπους με media περιεχόμενο, με ιδιαίτερη άνεση αφού διαθέτει μέχρι και 1 GB video RAM.

Aσχετα από το αν επεξεργάζεστε ψηφιακές φωτογραφίες ή απλά σερφάρετε στο διαδίκτυο, θα απολαμβάνετε μια εικόνα υψηλής αντίθεσης, γεμάτη λεπτομέρειες στην μεγάλη οθόνη VAIO Display των 39,4 εκ. (15,5’’). Επιλεγμένα μοντέλα διαθέτουν οθόνη VAIO Display Plus με ανάλυση 1920 x 1080 για να απολαμβάνετε Full HD βίντεο κλιπ ή φωτογραφίες από την ψηφιακή φωτογραφική σας μηχανή DSLR με εικόνα που κόβει την ανάσα.

Η συναρπαστική εμπειρία του home cinema βελτιώνεται ακόμη περισσότερο με το τελευταίας γενιάς σύστημα Dolby® Home Theater v3 για μια δυνατή ακρόαση μουσικής, ήχου παιχνιδιών και ταινιών που θα σας βυθίσει στον μαγικό κόσμο του virtual surround.

Και παρ’ όλη τη διακριτική του εμφάνιση, δεν αντιμετωπίζει κανένα πρόβλημα συνδεσιμότητας. H έξοδος HDMI προσδίδει μια νέα διάσταση στην απόλαυση των HD media αρχείων σας σε μια συνδεδεμένη τηλεόραση BRAVIA™. Οι τρείς πλαϊνές θύρες USB συμπληρώνονται από μία τέταρτη eSATA/USB, υψηλής ταχύτητας. Συνδέστε έναν εξωτερικό σκληρό δίσκο SATA και μεταφέρετε τα αρχεία σας 6 φορές πιο γρήγορα από ότι μέσω μιας θύρας USB 2.0. Είναι ένας πολύ πιο αποτελεσματικός τρόπος να κάνετε back up στα media αρχεία σας ή να επεξεργάζεστε βίντεο σε έναν εξωτερικό δίσκο. Εναλλακτικά, χρησιμοποιήστε την επιπλέον θύρα, ως τέταρτη σύνδεση USB αν δεν χρησιμοποιείτε eSATA – ακόμη.

Παρ’ όλα τα δυνατά τους χαρακτηριστικά, θα διαπιστώσετε ότι τα νέα VAIO της σειράς Ε είναι ακόμη πιο βολικά στη χρήση και κερδίζουν αμέσως την εμπιστοσύνη σας. Απλά πατήστε το κουμπί WEB και σε δευτερόλεπτα θα σερφάρετε στο διαδίκτυο χωρίς να χρειαστεί καν να κάνετε εκκίνηση του υπολογιστή. Εξοικονομώντας χρόνο και διάρκεια ζωής της μπαταρίας, είναι ιδανικά για σερφάρισμα στον παγκόσμιο ιστό ή για να τσεκάρετε το ηλεκτρονικό σας ταχυδρομείο, ενώ βρίσκεστε καθ’ οδόν. Η νέα λειτουργία Quick Web Access προχωρά ακόμη περισσότερο με δυνατότητα εξερεύνησης με πολλαπλές καρτέλλες στον browser και νέο, διαχωριζόμενο παράθυρο οθόνης: με το πάτημα ενός κουμπιού εξερευνείστε δύο σελίδες του διαδικτύου πλάι-πλάι στην ευρεία οθόνη 16:9.

Η λειτουργία Quick Web Access βελτιώθηκε ακόμη περισσότερο με την ενσωμάτωση του Evernote για το VAIO. Πρόκειται για ένα εύκολο στη χρήση εργαλείο αποκοπής με το οποίο μπορείτε αποθηκεύετε ότι σας ενδιαφέρει ενώ περιηγήστε το διαδίκτυο. Με ένα κλικ του ποντικιού επάνω σε κείμενο, εικόνες ή ολόκληρα έγγραφα ενώ σερφάρετε, το Evernote αυτόματα σημαδεύει, ταξινομεί και αποθηκεύει ξεχωριστά ότι σας ενδιαφέρει. Στη συνέχεια δείτε τη συλλογή αυτών των «αποκομμάτων» από οποιοδήποτε PC ή ακόμη και από το κινητό σας. Ένας έξυπνος τρόπος να κρατάτε υπενθυμήσεις για όλα αυτά που βρήκατε στο διαδίκτυο και σας ενδιαφέρουν.

Ένα άλλο κουμπί αποκλειστικά για την λειτουργία ASSIST σας δίνει με ένα άγγιγμα πρόσβαση στο πρόγραμμα VAIO Care, βοηθώντας σας να συντηρείτε και να κάνετε διάγνωση τυχόν προβλημάτων στο δικό σας VAIO με μερικά μόνο κλικ του ποντικιού. Ακόμη και αν τα Windows δεν έχουν εκκινήσει σωστά, απλά πατήστε το κουμπί ASSIST και το VAIO θα σας καθοδηγήσει μέσω των διαγνωστικών του προγραμμάτων να επιλύσετε κάθε πρόβλημα χωρίς καμμιά αναστάτωση.

Αποκλειστικά για τα VAIO, υπάρχει ακόμη και μια σειρά από εφαρμογές της Sony οι οποίες θα σας βοηθήσουν να απολαύσετε στο έπακρο την προσωπική συλλογή των media αρχείων σας. Η εφαρμογή Media Gallery ενεργοποιείται με ένα άγγιγμα του κουμπιού VAIO το οποίο εντοπίζεται στο εμπρόσθιο τμήμα του πάνελ και θα σας επιτρέψει να εξερευνήσετε με ευκολία τη συλλογή αρχείων μουσικής, φωτογραφιών και βίντεο. Προτείνει επίσης χρήσιμες επιλογές βασισμένες στην δική σας ιστορία εξερεύνησης της συλλογής και στις προτιμήσεις σας.

Ο νέος PMB (Picture Motion Browser) σε ειδική έκδοση για VAIO (VAIO Edition), σας επιτρέπει να διαχειριστείτε, να επεξεργαστείτε και να μοιραστείτε βίντεο κλιπ και φωτογραφίες. Κάθε VAIO της σειράς E έρχεται εφοδιασμένο με αυθεντικά Windows® 7, έκδοση Home Premium, για να μπορείτε να εργάζεστε ή να διασκεδάζετε μέσα από τις πλέον βελτιστοποιημένες διαδικασίες.

Αν παραγγείλετε μέσω διαδικτύου από το ιντερνετικό κατάστημα Sony Style Store (www.sonystyle.eu) μπορείτε να έχετε το VAIO της σειράς E κομμένο και ραμμένο στα δικά σας μέτρα και ανάγκες. Μπορείτε να επιλέξετε μεταξύ αποκλειστικών χρωματισμών (γυαλιστερό λευκό και γυαλιστερό ροζ), ενώ μπορείτε να τοποθετήσετε μέχρι και 6 GB μνήμη RAM. Επίσης είναι δυνατή η τοποθέτηση Blu-ray Disc™ writer/reader για να μπορείτε να εγγράφετε σε δίσκους ακόμη και τις μεγαλύτερες συλλογές media για να τις αποθηκεύσετε ή να τις μοιραστείτε.

Τα νέα multimedia notebook VAIO της σειράς Ε από τη Sony θα είναι διαθέσιμα στην αγορά από τα τέλη Φεβρουαρίου 2010.

Reblog this post [with Zemanta]
buzzcullbobitdigmeforacampfreestuffdeliciousgooglefacebooktwitterdiggyahoobuzz

Posted by: Ilias on February 9, 2010

Category: Computers | 179 Views

Tags:

Loading
blog comments powered by Disqus