Η LG παρουσιάζει τα νέα Chocolate BL40 & BL20

Η LG , παρουσιάζει τα κινητά τηλέφωνα LG Chocolate BL40 και ΒL20, τα νέα μοντέλα της δημοφιλούς σειράς Black Label και «διαδόχους» του εξαιρετικά πετυχημένου LG Chocolate. Το εκπληκτικό LG Chocolate BL40 ξεχωρίζει χάρη στην widescreen HD LCD οθόνη αφής 4” και αποτελεί τη νέα σχεδιαστική προσέγγιση του κλασικού Chocolate. Παράλληλα, το LG Chocolate BL20, διακρίνεται για τον πολυτελή και λεπτό σχεδιασμό, όπου το γνωστό μαύρο χρώμα κυριαρχεί σε όλη την επιφάνειά του, ενώ το slide πληκτρολόγιο με τα κόκκινα πλήκτρα αφής του δίνει ένα ξεχωριστό στυλ!

Το LG Chocolate BL40 εισάγει την καινοτομία χάρη στη μοναδική οθόνη αφής HD LCD Real VGA 4 ιντσών, η οποία καλύπτει σχεδόν ολόκληρη την επιφάνειά του κινητού τηλεφώνου. Η ευρεία οθόνη του LG BL40 ξεφεύγει από τα συμβατικά σχεδιαστικά πρότυπα και προσφέρει πανοραμική εικόνα, προσδίδοντας «κινηματογραφική αίσθηση» στην απεικόνιση περιεχομένου όπως βίντεο, φωτογραφίες και παιχνίδια. Παράλληλα, διαθέτει ανάλυση 800 x 345 pixels για βέλτιστη αναπαραγωγή των εικόνων και ενσωματώνει μια πληθώρα multimedia χαρακτηριστικών όπως μεταξύ άλλων, κάμερα ανάλυσης 5 Megapixel με φακό Schneider – Kreuznach, ενσωματωμένη μνήμη 1,5GB και FM Radio.

LG Chocolate BL40LG Chocolate BL40 f

Ωστόσο, το πραγματικό ανταγωνιστικό πλεονέκτημα του LG Chocolate BL40 είναι η διευρυμένη αναλογία 21:9 της οθόνης αφής, η οποία ενσωματώνεται για πρώτη φορά σε κινητό τηλέφωνο. Η LG εξοπλίζει το LG Chocolate BL40 με το ανανεωμένο Dual S-Class UI, προσφέροντας 3D πλοήγηση στο μενού και παράλληλα τον απαραίτητο χώρο για την απεικόνιση δύο ιστοσελίδων ταυτόχρονα, χωρίς να απαιτείται side scrolling από τους χρήστες για να διαβάσουν ολόκληρη την σελίδα. Επιπλέον, σε συνδυασμό με την υποστήριξη δικτύων UMTS/HSDPA 7,2, και Wi-FI, το BL40 προσφέρει ταχύτερη πλοήγηση στο Ίντερνετ και ευκολότερη χρήση δικτυακών εφαρμογών on-the-go, επαναπροσδιορίζοντας τη λειτουργικότητα των κινητών τηλεφώνων.

Κι ενώ το νέο BL40 ξεχωρίζει για τις πρωτότυπες διαστάσεις και την ευρεία οθόνη, το νέο LG Chocolate BL20 επαναπροσδιορίζει τον κλασικό σχεδιασμό της Black Label Series από την LG, υιοθετώντας τη φιλοσοφία του αυθεντικού Chocolate, από το οποίο κληρονομεί το slide πληκτρολόγιο και την ελκυστική εμφάνιση. Στο LG Chocolate BL20 κυριαρχεί το χαρακτηριστικό μαύρο γυαλιστερό φινίρισμα με τις κόκκινες πινελιές, αλλά παράλληλα διαθέτει το δικό του χαρακτήρα με το νέο slide πληκτρολόγιο που προσφέρει μεγαλύτερη άνεση. Τα πλήκτρα αφής παραμένουν διακριτικά κρυμμένα κάτω από την εξωτερική του επιφάνεια, για να φανερωθούν μόνο όταν οι χρήστες το επιθυμούν. Το νέο Chocolate BL20 της LG αποτελεί “lifestyle statement” για όσους αναζητούν πολυτέλεια σε συνδυασμό με λειτουργικότητα και πληθώρα δυνατοτήτων από το κινητό τους τηλέφωνο.

Επιπλέον, το λεπτό LG Chocolate BL20 διαθέτει προηγμένα τεχνικά χαρακτηριστικά αντίστοιχα με αυτά του LG Chocolate BL40. Συγκεκριμένα, διαθέτει κάμερα 5MP με LED Flash και λειτουργία Auto-Focus, ραδιόφωνο FM, τεχνολογία Bluetooth 2.1 και υποστήριξη για κάρτες μνήμης microSD μέχρι 32 GB. Επίσης διαθέτει οθόνη αφής 2,4 ιντσών με ανάλυση QVGA στα 240 x 320 pixels, ενώ η πρωτοποριακή λειτουργία “Clear Memo Capture” με text scan, επιτρέπει στους χρήστες να σαρώνουν και να καταγράφουν χειρόγραφα κείμενα και εικόνες στο κινητό τους με μεγάλη ευκρίνεια, εισάγοντας νέους τρόπους αποθήκευσης και ανάκλησης του περιεχομένου που μοιράζονται με τους φίλους και την οικογένεια τους. Τέλος, το νέο LG Chocolate BL20 είναι συμβατό με δίκτυα tri-band GSM και dual-band HSDPA και με τη λειτουργία Widget Hotkey, οι χρήστες έχουν άμεση και ταχύτατη πρόσβαση σε περιεχόμενο όπως ειδήσεις, καιρός και πληροφορίες στο Ίντερνετ.

lg_chocolate_bl20

«Η αρχική ανταπόκριση του κοινού στα νέα κινητά τηλέφωνα Chocolate ξεπέρασε τις προσδοκίες μας», δήλωσε ο Dr. Skott Ahn, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της LG Electronics Mobile Communications Company και συμπλήρωσε: «Παρόλο που οι καταναλωτές εστιάζουν το ενδιαφέρον τους στο πρωτότυπο μέγεθος του BL40, η πραγματική έκπληξη θα έρθει όταν ανακαλύψουν τα πλεονεκτήματα της νέας οθόνης 4 ιντσών σε σχέση με την εμπειρία που προσφέρει. Και τα δύο νέα μοντέλα έχουν ως στόχο να επαναπροσδιορίσουν τον τρόπο με τον οποίο τα αξιοποιούμε, καθώς εκφράζουν απόλυτα τη φιλοσοφία της σειράς Black Label, αλλά παράλληλα διαθέτουν όλα τα χαρίσματα για να χαράξουν τη δική τους επιτυχημένη πορεία στην αγορά.».

Τα νέα LG Chocolate BL40 και BL20 θα είναι διαθέσιμα στην ελληνική αγορά στα τέλη του Οκτωβρίου και οι καταναλωτές μπορούν να αναζητήσουν περισσότερες λεπτομέρειες για τα εντυπωσιακά χαρακτηριστικά τους στην ηλεκτρονική διεύθυνση: http://newchocolate.lgmobile.com/gr

Loading
  • http://viettelonline.com ADSL Viettel

    Thanks, just what I was looking for. Thanks so much…