Φορητοί υπολογιστές και απο την Samsung για την ελληνική αγορά

Τη διάθεση των notebooks και netbooks στην ελληνική αγορά ανακοίνωσε η Samsung, σε επίσημη Συνέντευξη Τύπου που πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 16 Οκτωβρίου. Τα Samsung R519 και R522 και τα Samsung N310 και Ν130, που θα διαθέσει αρχικά η εταιρεία, υπόσχονται να αλλάξουν τα δεδομένα στις κατηγορίες των notebook και netbook αντίστοιχα, χάρη στην προηγμένη τεχνολογία, τα καινοτόμα χαρακτηριστικά και τον κομψό σχεδιασμό τους.

Συγκεκριμένα, το Samsung R519 διακρίνεται για την υψηλής ευκρίνειας 16:9 LCD οθόνη 15,6 ιντσών. Διαθέτει επεξεργαστή Intel GMA 4500M, μνήμη DDR2 3GB, 0.3M Web Cam και υποδοχή 3 θυρών USB.

Το Samsung R522 διαθέτει επίσης υψηλής ευκρίνειας οθόνη LCD16:9, επεξεργαστή Intel Core2 Duo, ενώ περιλαμβάνει και μία τέταρτη θύρα USB κατάλληλη για φόρτιση συσκευών, όπως κινητά τηλέφωνα και MP3, ανεξάρτητα αν το notebook βρίσκεται σε λειτουργία ή όχι. Η θύρα e-SATA δίνει τη δυνατότητα μεταφοράς δεδομένων έως και 3GB σε ένα δευτερόλεπτο και το ασύρματο LAN 802.11bgn (1×2) εγγυάται αυξημένη συνδεσιμότητα. Το Samsung R522 είναι κατάλληλο τόσο για πολύωρη εργασία όσο και για ψυχαγωγία.

Το netbook N310, με καινοτόμο στρογγυλεμένο σχήμα και μοντέρνα υπέροχα χρώματα (γαλάζιο, μπλε και πορτοκαλί) μεταφέρεται τόσο εύκολα όσο ένα πορτοφόλι ή μία τσάντα. Περιλαμβάνει οθόνη LCD WSVGA 10.1 ιντσών και ενδείκνυται για χρήση σε εξωτερικούς χώρους, με αυτονομία μπαταρίας έως και πέντε ώρες, ασύρματο LAN και ενσωματωμένο 3G modem.

Τέλος, το λεπτό και κομψό netbook N130 αποτελεί μία εξαιρετικά προσιτή λύση που συνδυάζει αυξημένη συνδεσιμότητα και φορητότητα. Είναι η ιδανική επιλογή για τον χρήστη που αναζητά βασικές λειτουργίες από ένα netbook και διαθέτει μεγάλη διάρκεια ζωής μπαταρίας, έως και 7 ώρες.

Η διάθεση των Samsung notebook και netbook θα γίνει μέσω του δικτύου διανομής της Prime Telecom, επίσημου διανομέα των προϊόντων πληροφορικής Samsung στην ελληνική αγορά.

Posted by: Ilias on October 20, 2009

Category: Computers | 577 Views

Tags: , , ,

Share: Tweet this!

Loading
blog comments powered by Disqus