Ouaou.gr – Σημείο αναφοράς για τα καλύτερα Gadget και έξυπνα Δώρα

Η ιδέα του Ouaou γεννήθηκε πριν από 4 περίπου χρόνια και υλοποιήθηκε αρχικά με τη μορφή ηλεκτρονικού καταστήματος, για να αποτελέσει σήμερα ένα από τα μεγαλύτερα ηλεκτρονικά καταστήματα ειδών gadget και πρωτότυπων δώρων στην Ελλάδα.

Το Ouaou απευθύνεται σε ένα «ψαγμένο» κοινό που ακολουθεί τους ρυθμούς της εποχής, συμμετέχει στις εξελίξεις της αγοράς, καθορίζει τις τάσεις κι αναζητά κάτι διαφορετικό από τα συνηθισμένα και παραδοσιακά προϊόντα του εμπορίου. Παρατηρώντας το διαρκώς αυξανόμενο αγοραστικό ενδιαφέρον και τη ραγδαία διεύρυνση της γκάμας των πελατών του Ouaou.gr, έγινε επιτακτική η ανάγκη για τη δημιουργία και νέων σημείων πώλησης, με την μορφή καταστημάτων λιανικής, όπου ο πελάτης μπορεί να έχει άμεση επαφή με τα προϊόντα.

Το Ouaou αποτελεί σήμερα το μεγαλύτερο ηλεκτρονικό κατάστημα ειδών gadget και πρωτότυπων δώρων στην Ελλάδα. Απευθύνεται σε ένα «ψαγμένο» και μοντέρνο κοινό που επιθυμεί να έχει μία μεγάλη γκάμα επιλογών: Fun Gadgets, Δώρα για εκείνον, Ρολόι, Lifestyle Gadgets, USB Gadget, Δώρα για εκείνη, Παιχνίδι, Παιδικά Δώρα, Eco Gadget, gifts, Audio gadgets, Gadgets, Home gadgets, dora, Cool δώρα, Δημοφιλή δώρα, Ελικοπτεράκια, Summer Gadgets, Outdoor gadgets, Αρωματικά Δώρα, Audio gadgets, Perfect Gifts, Hot Gadgets, Wedding gifts, Gadget for kids, Χειροποίητα Δώρα, Gadgets & Gizmos, Health & Fitness gadget.

Reblog this post [with Zemanta]

Posted by: on September 12, 2009

Category: Gadgets |

Tags: , ,

Share: Tweet this!

Loading