Το HTC Tattoo φέρνει το Android σε όλους

Η HTC παρουσίασε σήμερα HTC Tattoo, ένα τηλέφωνο βασισμένο σε Android που προσφέρει την εξατομίκευση στο ευρύ κοινό. Με τον ιδιαίτερο σχεδιασμό του και τη δυνατότητα εξατομίκευσης όλων των χαρακτηριστικών του τηλεφώνου, από τη κατασκευή του έως και τις εφαρμογές και το περιεχόμενο, οι χρήστες έχουν τη δυνατότητα να εκφραστούν και να δημιουργήσουν την δική τους, ατομική εμπειρία κινητής τηλεφωνίας.

htc tattoo android

«Όλοι θέλουν να νιώθουν ότι το τηλέφωνό τους έχει φτιαχτεί ειδικά για αυτούς. Το Tattoo, με το HTC Sense αποτελεί έναν εύκολο τρόπο να διαμορφώσει κανείς τη δική του, προσωπική εμπειρία κινητού τηλεφώνου και πραγματικά να το κάνει κτήμα του» είπε ο Peter Chou, Διευθύνων Σύμβουλος, HTC Corporation. «Το HTC Tattoo διασφαλίζει ότι μπορείτε να δημιουργήσετε την πλέον συναρπαστική και κατάλληλη εμπειρία κινητού τηλεφώνου μέσω απλής κι όμως ισχυρής, εξατομίκευσης

Το HTC Tattoo είναι το δεύτερο τηλέφωνο που ενσωματώνει το HTC Sense, μια εμπειρία κινητού τηλεφώνου που βάζει τον άνθρωπο στο επίκεντρο, αφού επιτρέπει τη λειτουργία του τηλεφώνου με έναν πιο απλό και φυσικό τρόπο. Οι σχεδιαστές του αφουγκράστηκαν και παρατήρησαν το πώς ζουν και επικοινωνούν οι άνθρωποι, έτσι ώστε το HTC Sense να στρέφεται γύρω από τις τρεις βασικές αρχές: Το κάνω Δικό μου, Κρατώ Επαφή και Ανακαλύπτω το Απροσδόκητο.

Με το HTC Tattoo, διατηρείται η επαφή με ανθρώπους που είναι σημαντικοί, αφού η ενσωμάτωση της επικοινωνίας και των εφαρμογών της, όπως φωνητικές κλήσεις, email, κείμενα, φωτογραφίες και ενημερώσεις κατάστασης παρέχεται σε μια ολοκληρωμένη εμφάνιση, προσφέροντας καινοτόμες και διασκεδαστικές εμπειρίες.

Το κομψό HTC Tattoo είναι μικρό και εύχρηστο, και χωράει άνετα στο χέρι ή την τσέπη του χρήστη. Επίσης, ο χρήστης μπορεί να σχεδιάσει και να αποκτήσει τα δικά του μοναδικά καλύμματα, να επιλέξει από μια σειρά δημοφιλών σχεδίων καλυμμάτων για να αλλάξει η εμφάνιση του τηλεφώνου, ώστε να αντανακλά τη διάθεσή ή τις προτιμήσεις του.

Το HTC Tattoo διαθέτει τις καινοτόμες υπηρεσίες κινητού τηλεφώνου της Google όπως: Google Maps, αναζήτηση, Google Mail και την αγορά Android, όπου οι χρήστες μπορούν να κατεβάσουν χιλιάδες δημοφιλείς εφαρμογές και παιχνίδια. Διαθέτει επίσης μεγάλη ποικιλία χαρακτηριστικών λογισμικού, συμπεριλαμβανομένων κάμερα 3,2 megapixel με αυτόματη εστίαση, στέρεο ακουστικά 3,5mm και επεκτάσιμη μνήμη microSD.

Διαθεσιμότητα

Το HTC Tattoo θα είναι διαθέσιμο αρχικά στην Ευρώπη στις αρχές Οκτωβρίου και τους ερχόμενους μήνες θα λανσαριστεί σε αγορές σε όλο τον κόσμο.

Ίσως σας αρέσουν επίσης…

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *