Τα 10 κορυφαία ξενοδοχεία με τις πιο εντυπωσιακές πισίνες

Η trivago έκανε μια έρευνα και βρήκε τα κορυφαία ξενοδοχεία, στα οποία μπορεί κανείς να απολαύσει το νερό σε ιδιαίτερες πισίνες. Είτε βρίσκονται σε τοποθεσία με πανοραμική θέα στις Άλπεις, είτε έχουν θέα στους ουρανοξύστες του Χονγκ Κονγκ τα top 10 pool hotels προσφέρουν στους επισκέπτες τους αξέχαστες εμπειρίες διακοπών.

Αυτά είναι τα διασημότερα ξενοδοχεία στη σελίδα της trivago με τις πιο εντυπωσιακές πισίνες:

Intercontinental Χονγκ Κονγκ

Intercontinental-hong-kong


Από το ξενοδοχείο Intercontinental, οι επισκέπτες απολαμβάνουν τη μαγευτική θέα του Χονγκ Κονγκ. Η απέραντη πισίνα στην ταράτσα του ξενοδοχείου ενδείκνυται για μια τέλεια εμπειρία: η χαμηλωμένη άκρη της πισίνας δίνει την ψευδαίσθηση πως μετά την πισίνα ακολουθεί η αιωνιότητα. Αυτό το πέντε αστέρων ξενοδοχείο κακομαθαίνει τους επισκέπτες του με τα πέντε εστιατόριά του, το spa και το αθλητικό του κέντρο. Κάθε επισκέπτης μπορεί να απολαύσει το παγκοσμίου φήμης σόου Symphony of Lights από το δωμάτιό του. Μια εκδρομή στο υψηλότερο βουνό στο νησί του Χόνγκ Κονγκ συνιστάται. Από εκεί μπορεί κανείς να δει τη φανταστική θέα της πόλης. Κάποιος που επιθυμεί να πάει στην κορυφή, στο Peak, θα πρέπει να χρησιμοποιήσει το θρυλικό Peak Tram, το οποίο ακολουθεί μια απότομη ανοδική πορεία και σκαρφαλώνει στα 373 μέτρα.

Adler Dolomiti Spa & Sport Resort, St. Ulrich (Νότιο Τιρόλ)

Adler Dolomite Spa & Sport Resort
Save on hotels with HotelsCombined.com

Το Alder Dolomiti προσφέρει στους επισκέπτες του πολλαπλές επιλογές wellness. Βρίσκεται στο Grödnertal στη βόρεια πλευρά του Saint Ulrich. Αυτό το πεντάστερο ξενοδοχείο προσφέρει μια μοναδική εμπειρία στο κέντρο των Δολομιτών. Στην Aguana οι επισκέπτες μπορούν να χαλαρώσουν σε πισίνα με ζεστό, θαλασσινό νερό (35 Βαθμοί Κελσίου), να απολαύσουν τις μεγάλες εξωτερικές πισίνες καθώς και το ζεστό τζακούζι συντροφιά με την πανοραμική θέα των Άλπεων. Η διασκεδαστική παρέα του νερού συνεχίζει και στο εσωτερικό του ξενοδοχείου: μια πισίνα με θαλασσινό νερό, μια ακόμα εσωτερική πισίνα με κρυστάλλινα νερά και ένα αρωματικό χαμάμ είναι διαθέσιμα στους επισκέπτες. Το ξενοδοχείο προσφέρει πολλά ακόμη: η αρχιτεκτονική, τα πολυτελή δωμάτια και η τοπική κουζίνα του κάνουν τις ορεινές διακοπές στο Adler Dolomiti μια αξέχαστη εμπειρία.

Ubud Hanging Gardens, Ubud (Μπάλι)

Ubud Hanging Gardens, Ubud

Στο Ubud Hanging Gardens στο Μπάλι, πολλαπλές πισίνες εκτείνονται σε διάφορα επίπεδα σαν κρεμαστοί κήποι: οι επισκέπτες του ξενοδοχείου δεν κολυμπούν απλά σε εντυπωσιακό περιβάλλον- κάθε δωμάτιο του ξενοδοχείου έχει τη δική του ιδιωτική πισίνα. Το resort, το οποίο αποτελείται από ιδιωτικές πολυτελείς βίλες, βρίσκεται στους εξωτικούς κήπους Ubud, στο καλλιτεχνικό κέντρο του Μπάλι. Από τα δωμάτια και από τα υπερυψωμένα μονοπάτια του resort οι επισκέπτες μπορούν να θαυμάσουν την υπέροχη φυσική θέα του περιβάλλοντα χώρου. Μια ιδιωτική εναέρια γέφυρα παρέχει πρόσβαση στους επισκέπτες στο πολυτελές resort. Οι παραθεριστές σε αυτό το ινδονησιακό νησί βιώνουν παντού τον συνδυασμό ινδουιστικής και βουδιστικής κουλτούρας. Στο νοτιο-δυτικό τμήμα του νησιού βρίσκεται ο ινδουϊστικός ναός Pura Tanah Lot πάνω σε έναν προεξέχοντα βράχο μέσα στη θάλασσα και στα 950 μέτρα βρίσκεται ο σπουδαιότερος όλων των μπαλινέζικων ναών: ο Pura Besakih πάνω στο ηφαίστειο Gunung Agung.

Gran Hotel La Florida, Βαρκελώνη

Gran Hotel La Florida

HotelsCombined.com - Pack full of the best deals

Από την ατελείωτη πισίνα του ξενοδοχείου Gran Hotels la Florida στην Βαρκελώνη, απολαμβάνει κανείς τη θέα όλης της ισπανικής μητρόπολης που κόβει την ανάσα. Οι επισκέπτες έχουν τη δυνατότητα να χαλαρώσουν σε μια πισίνα 37 μέτρων, φτιαγμένη εξ΄ ολοκλήρου από μέταλλο, στο ξενοδοχείο, το οποίο βρίσκεται σε ένα από τα υψηλότερα σημεία της Βαρκελώνης. Το πέντε αστέρων ξενοδοχείο βρίσκεται στο βουνό Τιμπιτάμπο, 500 μέτρα πάνω από την πόλη. Μετά από μια περιπετειώδη ημέρα, αυτό είναι το τέλειο μέρος για να περάσει κάποιος μια χαλαρή βραδιά. Ένα βουδιστικό spa, το εστιατόριο LOrangerie καθώς επίσης και το αριστοκρατικό του design καθιστούν το ξενοδοχείο ως ένα high-class προορισμό. Το αρχικό κτίριο από το 1925 έχει υποστεί ολοκληρωτική ανακαίνιση. Πάνω από τους ιστορικούς τοίχους, ένα νέο κτίριο με μοντέρνο design και σύγχρονη τέχνη περιμένει τους επισκέπτες του.

Cavo Tagoo, Μύκονος

Cavo Tagoo

Search and Compare Hotel Rates

Το πεντάστερο ξενοδοχείο Cavo Tagoo στη Μύκονο αιχμαλωτίζει τους ταξιδιώτες με το λευκό εσωτερικό του και την πολυτελή ατμόσφαιρά του. Στο lounge κατάστρωμα στην πισίνα οι επισκέπτες έχουν την ψευδαίσθηση πως η πισίνα ενώνεται με τον ορίζοντα. Οι παραθεριστές μπορούν να χαλαρώσουν με τη συντροφιά lounge μουσικής σε ξαπλώστρες, στην άκρη της πισίνας ή στην επιφάνεια της πισίνας πάνω σε ξύλινους πάγκους . Τη νύχτα μινιμαλιστικά φωτιστικά εφέ δημιουργούν μια υπέροχη ατμόσφαιρα.

Οι επισκέπτες μπορούν να απολαύσουν δροσιστικά κοκτέιλς στο pool bar και να θαυμάσουν ταυτόχρονα σπάνια ψάρια στο ενσωματωμένο ενυδρείο. Η αρχιτεκτονική και η παλέτα χρωμάτων του ξενοδοχείου αντανακλούν το παραδοσιακό στυλ του νησιού. Τα κτίρια στο ελληνικό νησί της Μυκόνου φωταγωγούνται στα λευκά.

Rogner Bad Blumau, Steiermark

Hotel Rogner Bad Blumau


Δύο πηγές τροφοδοτούν τις θερμοπηγές του ξενοδοχείου Rogner Bad Blumau στο Steiermark. Εμπνευσμένο από τον καλλιτέχνη Hundertwasser, το ξενοδοχείο αποτελεί έργο τέχνης από μόνο του. Το πολύχρωμο design του γίνεται αντιληπτό από την αρχή. Οι επισκέπτες έχουν τη δυνατότητα να χαλαρώσουν στο ζεστό νερό της θερμοπηγής που παρέχει το ξενοδοχείο. Το spa του ξενοδοχείου τους προσκαλεί να απολαύσουν ένα κόλπο με θαλασσινό νερό, μάσκες ομορφιάς ή ακόμα και Αγιουρβερδικά μαθήματα μαγειρικής. Το Steiermark δεν είναι όμως μόνο δημοφιλές για τις θερμοπηγές του. Η αυστριακή αυτή πολιτεία προσφέρει τη δυνατότητα για πεζοπορεία και για μεγάλες οδοιπορείες καθώς και για διάφορες άλλες δραστηριότητες στα άγρια νερά των ποταμών της.

Επιπλέον οι λάτρεις του γκόλφ μπορούν να εξασκήσουν το swing τους σε ένα θαυμάσιο γήπεδο του γκόλφ 25 τρυπών. Η παλιά πόλη του Graz ενδείκνυται για ρομαντικές βόλτες.

Rio Calma, Fuerteventura

Rio Calma, Fuerteventura

Το Rio Calma βρίσκεται πάνω στην αμμώδη παραλία Costa Calma. Το ξενοδοχείο το οποίο ακολουθεί ένα αποικιακό στυλ ταιριάζει απόλυτα με το τοπίο των αμμόλοφων και προσφέρει 384 αναπαυτικά δωμάτια και σουίτες. Στην απέραντη έκταση του τεσσάρων αστέρων ξενοδοχείου οι επισκέπτες έχουν τη δυνατότητα να κολυμπήσουν μέσα σε μια φανταστική πισίνα αλλά και σε μια λιμνοθάλλασα με θαλλασινό νερό. Όσοι κάνουν ηλιοθεραπεία στην παραλία, μέσα στη λιμνοθάλασσα, έχουν την εντύπωση πως κολυμπούν μέσα στον Ατλαντικό. Στη χερσόνησο Jandia οι παραλίες από λευκή άμμο είναι ατελείωτες και τα νερά εκεί προσφέρονται για θαλάσσιες δραστηριότητες που καλύπτουν όλα τα γούστα.

Η Fuerteventura είναι επίσης διάσημος προορισμός για τους surfers.

Golden Nugget, Λας Βέγκας

Golden Nugget Las Vegas

Search and Compare Hotel Rates

Οι επισκέπτες του ξενοδοχείου Golden Nugget στο Λας Βέγκας μπορούν να βιώσουν διαφορετικού είδους περιπέτειες: η νεροτσουλήθρα περνάει μέσα από το ενυδρείο “The Tank” δίπλα από καρχαρίες και άλλα ψάρια του θαλάσσιου κόσμου. Μόνο ένας γυάλινος τοίχος βρίσκεται ανάμεσα στην πισίνα και τους καρχαρίες, οι οποίοι παρατηρούν στενά τους παραθεριστές. Το ξενοδοχείο βρίσκεται στο κέντρο του Λας Βέγκας, στην παλιά περιοχή της πόλης Νεβάδα. Κάθε βράδυ παρουσιάζεται ένα φαντασμαγορικό σόου: το Freemont Street Experience αποτελείται από 12 εκατομμυρια LEDs (σποτάκια), τα οποία μεταμορφώνουν το ξενοδοχείο Golden Nugget και τα γύρω κτίρια σε έναν ωκεανό φωτός. Το Λας Βέγκας δεν είναι μόνο γνωστό για τα πολυάριθμα καζίνο του αλλά και για τα πολλαπλά παρεκκλήσια γάμων, τα οποία πολλοί παραθεριστές χρησιμοποιούν για ένα γρήγορο γάμο στο Βέγκας.

Enchantment Resort and Mii Amo Spa, Sedona (Αριζόνα)

Red Rocks Boynton Canyon

Το Enchantment Resort and Mii Amo Spa στη Νεβάδα βρίσκεται στη μέση του εντυπωσιακού Red Rock Canyon. H αρχιτεκτονική ταιριάζει απόλυτα με την ομαλότητα των Boynton Canyon Mountains, μιας και τα μικρά bungalows έχουν τη μορφή μικρών σπηλιών σκορπισμένων στην περιοχή. Στο κέντρο του resort βρίσκεται η όαση των λουόμενων, η οποία έχει πανοραμική θέα στα ιστορικά βράχια. Στο Mii Amo Spa οι επισκέπτες δεν απολαμβάνουν απλά μια από τις καλύτερες wellness θεραπείες. Έχουν ακόμη τη δυνατότητα να μάθουν στα γρήγορα πληροφορίες για το μέλλον τους: το «Connect with Spirit» είναι το highlight του ξενοδοχείου όπου οι επισκέπτες μαθαίνουν από ταρώ χαρτιά περισσότερα για την αύρα τους. Οι επισκέπτες μένουν στα δικά τους μικρά σπίτια, Haciendas, Casitas ή Junior Suites, τα οποία περιλαμβάνουν κουζίνα και king size κρεβάτια.

Atlantis The Palm, Ντουμπάι

Atlantis The Palm

Η ναυαρχίδα των ξενοδοχείων στο τεχνητό νησί The Palm στο Ντουμπάι είναι το Atlantis, το οποίο προσφέρει water park, θαλάσσιο κόλπο με δελφίνια και ενυδρείο. Στο ξενοδοχείο είναι χαρακτηριστική η νεροτσουλήθρα του, η οποία πέφτει απότομα από τα 28 μέτρα στο νερό. Στο θαλάσσιο κόλπο με τα δελφίνια οι επισκέπτες μπορούν να έρθουν κοντά και με άλλα διάσημα θαλάσσια πλάσματα: για 30 λεπτά μπορούν οι λάτρεις των δελφινιών να κολυμπήσουν με αυτά. Στους χαμένους θαλάμους μπορούν να καταλάβουν οι επισκέπτες από πού πήρε το ξενοδοχείο το όνομά του- την πραγματική Ατλαντίδα, η οποία σύμφωνα με το μύθο βυθίστηκε πριν από περισσότερα από 12 χιλιάδες χρόνια. 65 χιλιάδες θαλάσσια ζώα πραγματοποιούν ένα φαντασμαγορικό σόου στο υπόγειο ενυδρείο. Τα σόου νερού είναι ανοικτό και για το κοινό.

Η κατάταξη είναι βασισμένη στα καλύτερα αξιολογημένα ξενοδοχεία με τις πιο ασυνήθιστες πισίνες τον Αύγουστο 2009 στην πλατφόρμα της trivago.gr

Search and Compare Hotel Rates

Enhanced by Zemanta

Ίσως σας αρέσουν επίσης…

1 Σχόλιο

  1. Ο/Η DaNaH λέει:

    WOW! Τα λόγια είναι περιττά!!!! 😀

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Επιτρέπονται τα εξής στοιχεία και ιδιότητες HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>