Sponsored Tweets: Κερδίστε χρήματα με το Twitter

Sponsored-Tweets-logoΈνας νέος τρόπος διαφήμισης ήρθε για να ταράξει τα νερά και πάλι σχετικά με το Twitter. Τα Sponsored Tweets από το Izea, βέβαια δεν είναι μια καινούρια ιδέα, μια και κατα καιρούς έχουμε δει παρόμοιες υπηρεσίες, απλά αυτή τη φορά, τα πράγματα είναι διαφορετικά γιατί η υπηρεσία στήθηκε πιο προσεχτικά και μάλιστα επιμένει να ακολουθεί κάποιους ηθικούς κανόνες, γεγονός που την έκανε περισσότερο αποδεκτή στο κοινό του Twitter.

Οι χρήστες του twitter που θέλουν να βγάλουν κάποια χρήματα, αρκεί να εγγραφούν στην υπηρεσία, να ρυθμίσουν μόνοι τους την τιμή που χρεώνουν για κάθε sponsored tweet, αν και βάση κάποιων κριτηρίων προτείνεται αυτόματα μια τιμή, και φυσικά να περιμένουν μέχρι να τους ανατεθεί κάποια προσφορά απο τους διαφημιζόμενους.

izea-user-info

Αν λοιπόν δεχτείτε την προσφορά κάποιου διαφημιζόμενου και μόλις δημοσιοποιηθεί το tweet σας χρειάζονται 24 ώρες για να πιστωθούν τα χρήματα στον λογαριασμό σας, ενώ για να πάρετε τα χρήματά σας θα πρέπει να έχετε συμπληρώσει απο $50 και πάνω.

Αξίζει εδώ να σημειωθεί πως κάθε Sponsored Tweet θα πρέπει να αναφέρει πως είναι sponsored ή πως είναι διαφήμιση και φυσικά πως κάθε χρήστης έχει τον απόλυτο έλεγχο του λογαριασμού του και δεν πρόκειται να δημοσιευθουν tweets χωρίς την προηγούμενη έγκριση του χρήστη.

Μάλιστα απ’ ότι φαίνεται κάποιοι celebrities του Twitter και μη, όπως οι  Holly Madison, Bethenny Frankel, Kendra Wilkinson και κάποιοι ακόμα όπως οι  Chris PirilloJeremy “ShoeMoney” Schoemaker, και Arleen Anderson χρησιμοποιούν ήδη την υπηρεσία.

Τι λέτε εσείς θα “πουλήσετε” Sponsored Tweets στον λογαριασμό σας στο Twitter;

Reblog this post [with Zemanta]
buzzcullbobitdigmeforacampfreestuffdeliciousgooglefacebooktwitterdiggyahoobuzz

Posted by: Ilias on August 11, 2009

Category: Internet | 309 Views

Tags: , ,

Loading

Διαβάστε επίσης:

blog comments powered by Disqus