Στη διάθεση των κατασκευαστών υπολογιστών η τελική έκδοση των Windows 7

Την ολοκλήρωση της τελικής έκδοσης (RTM – Release to Manufacturers) των Windows 7 ανακοίνωσε χθες, Τετάρτη 22 Ιουλίου, ο Steve Ballmer, Chief Executive Officer της Microsoft, κατά τη διάρκεια ετήσιου ενημερωτικού συνέδριου που πραγματοποιεί για τα στελέχη της η εταιρία. Αντίστοιχα η ελληνική έκδοση αναμένεται να ολοκληρωθεί μέσα στις επόμενες μέρες. Παράλληλα, ολοκληρώθηκε και η RTM έκδοση του Windows Server 2008 R2.

windows_7_1Η ανακοίνωση αυτή σηματοδοτεί την έναρξη αποστολής του τελικού προϊόντος στους συνεργάτες- κατασκευαστές υπολογιστών (OEMs – Οriginal Equipment Manufacturers), για την παραγωγή υπολογιστών, οι οποίοι θα διατίθενται στην αγορά, με προεγκατεστημένη τη νέα έκδοση του λειτουργικού συστήματος της Microsoft, στις 22 Οκτωβρίου, ημέρα ευρείας διάθεσης των Windows 7. Την RTM έκδοση θα λάβουν και οι συνεργάτες ανάπτυξης λογισμικού (software development partners) προκειμένου να ελέγξουν την αποδοτικότητα των εφαρμογών τους στα Windows 7, καθώς και οι IHVs (Independent Hardware Vendor) για την προετοιμασία νέων προϊόντων hardware.

Η ανάπτυξη των Windows 7, βασίστηκε στα σχόλια και τις παρατηρήσεις εκατομμυρίων πελατών και συνεργατών, με στόχο τη δημιουργία ενός λειτουργικού συστήματος που θα ανταποκρίνεται με τον καλύτερο δυνατό τρόπο στις ανάγκες των επιχειρήσεων και των καταναλωτών. Ενσωματώνοντας σημαντικές βελτιώσεις όσον αφορά στην ταχύτητα, στη σταθερότητα, στην ευκολία χρήσης, στη διαλειτουργικότητα, στη συμβατότητα, στην ασφάλεια και στην αξιοπιστία, τα Windows 7, διευκολύνουν ακόμα περισσότερο την καθημερινή εργασία των χρηστών είτε εργάζονται από το σπίτι είτε από την εταιρία τους, διασφαλίζοντας κατά αυτόν τον τρόπο αύξηση της παραγωγικότητας και μείωση στα κόστη.

Reblog this post [with Zemanta]
buzzcullbobitdigmeforacampfreestuffdeliciousgooglefacebooktwitterdiggyahoobuzz

Posted by: Ilias on July 24, 2009

Category: The Voyager | 62 Views

Tags: , ,

Διαβάστε επίσης:

Σχολιάστε..