Samsung PL70 και PL55

Η Samsung εμπλουτίζει την επιτυχημένη σειρά φωτογραφικών μηχανών PL-Series με την προσθήκη των μοντέλων PL70 και PL55. Τα νέα μοντέλα διαθέτουν ανάλυση 12.2 MP, 5x οπτικό ζουμ και ελκυστικό σχεδιασμό, ενώ θεωρούνται ιδανική επιλογή για όσους θέλουν να «αιχμαλωτίζουν» σημαντικές στιγμές με εύκολο και απλό τρόπο.

samsung_new_pl_cams

Η PL70 και η PL55 διαθέτουν ευρυγώνιο φακό 28mm και standard φακό 35mm αντιστοίχως. Επιπλέον, το 5x οπτικό ζουμ είναι από τα καλύτερα της αγοράς για μια ultra compact ψηφιακή μηχανή, ενώ η τεχνολογία σταθεροποίησης εικόνας σχεδόν εξαλείφει τις θολές εικόνες που προκαλούνται από τις κινήσεις των χεριών. Με το Dual Image Stabilization και Digital Image Stabilization που ενσωματώνονται στην PL70 και στην PL55 αντίστοιχα, ενισχύεται η σταθερότητα της λήψης και βελτιώνονται αισθητά οι θολές εικόνες.

Παράλληλα, οι φωτογραφίες προβάλλονται στις μεγάλες οθόνες LCD που διαθέτουν και οι δύο κάμερες, 3.0 ιντσών στην PL70 και 2.7 ιντσών στην PL55, ενώ και οι δύο φωτογραφικές μηχανές προσφέρουν τη δυνατότητα προηγμένης εγγραφής βίντεο.

Την ίδια στιγμή μία πληθώρα χαρακτηριστικών διευκολύνουν τον τρόπο με τον οποίο γίνεται η λήψη και η προβολή των φωτογραφιών, όπως η λειτουργία Samsung Smart Auto Shooting, που επιλέγει αυτόματα μία από τις 11 ρυθμίσεις σκηνών (screen scenes) που διαθέτει η κάμερα για την ιδανική λήψη εικόνας. Όταν ολοκληρωθεί η λήψη, το Smart Album οργανώνει αυτόματα το αρχείο των εικόνων και διευκολύνει τον εντοπισμό κάθε αποθηκευμένης φωτογραφίας.

Παράλληλα, η PL70 ενσωματώνει την προηγμένη εφαρμογή Face Recognition, που καταχωρεί έως και δέκα «προτιμώμενα» πρόσωπα και τα αναγνωρίζει αυτόματα κατά τη λήψη φωτογραφιών. Τέλος, τα δύο μοντέλα ενσωματώνουν τη λειτουργία Perfect Portrait System, η οποία περιλαμβάνει τις εφαρμογές Face Detection, Smile Shot, Blink Detection, καθώς και το Beauty Shot της Samsung.

Reblog this post [with Zemanta]

Ίσως σας αρέσουν επίσης…

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *