Παρουσιάζοντας τους φορητούς ASUS K Series Domino Collection

Notebooks σχεδιασμένα για Multimedia επιδόσεις και ευελιξία

Σχεδιασμένοι να προσφέρουν μια ουσιαστική υπολογιστική εμπειρία στους χρήστες που βρίσκονται σε διαρκή κίνηση, οι υπολογιστές της σειράς K Series Domino Collection της ASUS διαθέτουν όλη τη δύναμη που απαιτείται για να εξασφαλίσουν μια κινηματογραφικού τύπου οπτική και ακουστική απόλαυση μέσω της αναπαραγωγής αρχείων multimedia και την αξιοποίηση της οθόνης LCD υψηλής ανάλυσης, της τεχνολογίας SRS® Premium Sound™ και των ηχείων της Altec Lansing.

Παράλληλα, ο χρήστης μπορεί να απολαμβάνει τον φορητό του περισσότερες ώρες, χάρη στην τεχνολογία ASUS Super Hybrid Engine που τον απελευθερώνει από το άγχος της πρίζας, ενώ ο έξυπνος σχεδιασμός ASUS IceCool εξασφαλίζει, επίσης, ότι η θερμοκρασία στο πληκτρολόγια και το palm rest παραμένει χαμηλή ακόμη και μετά από πολύωρη χρήση. Όλα αυτά τα χαρακτηριστικά τα συναντάμε σε ένα notebook το οποίο διαθέτει και έναν ιδιαιτέρως μοντέρνο σχεδιασμό, με την πρωτοποριακή τεχνολογία ASUS Infusion να δημιουργεί μια ελαφρώς ιριδίζουσα εξωτερική επιφάνεια, καθώς και το λογότυπο ‘Domino’, χαρακτηριστικό των υπολογιστών ASUS K Series Domino Collection.

ASUS K Series Domino Collection

Υψηλής Ανάλυσης Multimedia Ψυχαγωγία στη στιγμή

Στους φορητούς ASUS K Series, συναντάμε τα ηχεία sports Altec Lansing® με τεχνολογία SRS® Premium Sound™ για αναπαραγωγή υψηλής πιστότητας, καθώς και μία οθόνη LCD υψηλής ανάλυσης, με διαγώνιο 17.3”, λόγο πλευρών 16:9, υψηλή αντίθεση και χρωματική απόδοση. Μαζί με τα παραπάνω, η προσθήκη μιας κάρτας γραφικών είτε από την NVIDIA®, είτε από την AMD®, εξασφαλίζουν μια αληθινά μοναδική οπτική εμπειρία.

Τα μοντέλα K40IN και K50IN είναι εξοπλισμένα με την κάρτα γραφικών GeForce® G102M της NVIDIA®, η οποία χρησιμοποιεί μνήμη 512MB αποκλειστικά για την καλύτερη υποστήριξη απαιτητικών εφαρμογών όπως η αναπαραγωγή βίντεο υψηλής ανάλυσης 1080p, η επεξεργασία εικόνων ή βίντεο, η αλλαγή κωδικοποίησης σε αρχεία βίντεο (transcoding), ή το gaming. Σε σύγκριση με άλλους επεξεργαστές γραφικών που εξοπλίζουν διάφορα notebooks, η κάρτα GeForce® G102M χρησιμοποιεί 30% χαμηλότερη ενέργεια, ή ισοδύναμα 8 watts λιγότερα, όταν τρέχει εφαρμογές υψηλών γραφιστικών απαιτήσεων, γεγονός που έχει ως αποτέλεσμα την επιμήκυνση του χρόνου που μεσολαβεί ανάμεσα σε δύο φορτίσεις της μπαταρίας.

Η σειρά Κ της ASUS περιλαμβάνει, επίσης, μοντέλα εξοπλισμένα με κάρτες γραφικών της AMD®. Το μοντέλο K40AB, το K50AB και το K70AB είναι εξοπλισμένα με την κάρτα ATI Mobility Radeon™ HD4570, ενώ το K70AB φοράει την ATI Mobility Radeon™ HD4860, μια κάρτα που διαθέτει 640 stream processors και προσφέρεται για απαιτητικά τρισδιάστατα παιχνίδια τελευταίας γενιάς. Οι χρήστες αυτών των μοντέλων θα ενθουσιαστούν με την ποιότητα των εικόνων που εξασφαλίζει η μνήμη προηγμένη τεχνολογίας GDDR5.

Πολύωρη απόλαυση και μπαταρία με μεγάλη διάρκεια

Η σειρά υπολογιστών ASUS K Series είναι εξοπλισμένη με την Super Hybrid Engine (SHE) της ASUS, η οποία αξιοποιεί την εφαρμογή Power4 Gear Hybrid για την καλύτερη διαχείριση της μπαταρίας και τη χαμηλότερη κατανάλωση ενέργειας. Η εφαρμογή Power4 Gear Hybrid επιτρέπει τη ρύθμιση της ισχύος που καταναλώνεται, βάσει των ιδιαίτερων απαιτήσεων κάθε συγκεκριμένης εφαρμογής, καθώς και βάσει των προσωπικών προτιμήσεων του χρήστη. Χρησιμοποιώντας την ευφυΐα που εξασφαλίζει η συγκεκριμένη τεχνολογία, οι χρήστες μπορούν να βελτιστοποιήσουν την κατανάλωση ενέργειας και την απόδοση του φορητού τους, επιμηκύνοντας έτσι την απόλαυση που τους προσφέρεται με κάθε φόρτιση της μπαταρίας.

Άνετη υπολογιστική εμπειρία με το ASUS IceCool Design

Οι υπολογιστές της σειράς Κ της ASUS έχουν σχεδιαστεί με γνώμονα την όσο το δυνατόν πιο άνετη χρήση σε εξωτερικούς χώρους, στοιχείο που τονίζεται ιδιαίτερα με το IceCool design. Ο έξυπνος αυτός σχεδιασμός και οι ειδικά τοποθετημένοι αεραγωγοί διαχέουν αποτελεσματικά την θερμότητα που παράγεται μετά από πολύωρη χρήση κι εξασφαλίζουν ότι η θερμοκρασία του πληκτρολογίου και του palm rest είναι κατά 25 % χαμηλότερη από τη μέση θερμοκρασία του ανθρώπινου σώματος.

Reblog this post [with Zemanta]

Posted by: Ilias on July 15, 2009

Category: Computers | 636 Views

Tags: , , , ,

Share: Tweet this!

Loading
blog comments powered by Disqus