Οι Linkin Park επιστρέφουν στην Ελλάδα

linkin-park

Οι Linkin Park επιστρέφουν στην Ελλάδα με τη χορηγία της Vodafone και της Sony Ericsson, στο πλαίσιο της παγκόσμιας περιοδείας τους. Μετά την συγκλονιστική περσινή τους εμφάνιση που ξεσήκωσε τους fans τους και σκόρπισε ενθουσιασμό, το Terra Vibe Park είναι έτοιμο να απογειωθεί για ακόμη μια φορά φέτος, αφού στις 21 Ιουλίου η κεντρική σκηνή του θα υποδεχθεί ένα από τα πλέον δυνατά και αναγνωρίσιμα συγκροτήματα της nu metal μουσικής σκηνής.

Η Vodafone έχει έμπρακτα αποδείξει το Πάθος για μουσική και έχει συνδέσει άρρηκτα το όνομά της με τα πιο διάσημα μουσικά shows στην Ελλάδα και σε όλο τον κόσμο. Η σχέση της με τη μουσική είναι άμεση και ουσιαστική και εκπροσωπεί το σύνολο της μουσικής σκηνής. Η Vodafone, ακολουθεί τον παλμό της εποχής, όπου οι μουσικές υπηρεσίες μέσω του κινητού τηλεφώνου έχουν αναπτύξει μια σημαντική δυναμική επικοινωνίας και αποκτούν όλο και περισσότερους οπαδούς.

Η Sony Ericsson έχει πάντα ως στόχο να προσφέρει ψυχαγωγία και ολοκληρωμένη εμπειρία στους καταναλωτές της συνδυάζοντας ήχο, εικόνα, και διασκέδαση. Μέσα από τα κινητά της, τα αγαπημένα σας video clips είναι πάντα μαζί σας για να τα απολαμβάνετε με την ποιότητα ήχου και εικόνας που τους αξίζει!

Η Sony Ericsson και η Vodafone δίνουν τη δυνατότητα στους φίλους των Linkin Park να τους δουν από κοντά σε αυτή την απίστευτη βραδιά αφού με την αγορά των αγαπημένων τους Walkman™ κινητών W715 ή W595 αποκλειστικά από τα καταστήματα Vodafone, αποκτούν 2 εισιτήρια για την πολυαναμενόμενη συναυλία.

Το group έχει πάρα πολλούς και φανατικούς οπαδούς στην Ελλάδα, που ήδη ανυπομονούν να τους ξαναδούν από κοντά! Αλλά και οι Linkin Park επιστρέφουν με την ίδια ανυπομονησία για το ελληνικό κοινό, καθώς σε πρόσφατη συνέντευξή του, ο χαρισματικός frontman των Linkin Park, Chester Bennington, δήλωσε πόσο του άρεσε το Terra Vibe Park και το κοινό στην Ελλάδα!!! Πιο συγκεκριμένα, είπε:

«Ανυπομονώ να ξαναπαίξω εκεί, το μέρος είναι καταπληκτικό. Για να είμαι ακριβής, είναι ένα από τα λίγα μέρη όπου βρήκα αυτό ακριβώς που περίμενα όσον αφορά τις εγκαταστάσεις. Όσο για τον κόσμο, είναι εξαιρετικός, είχαμε περάσει φανταστικά. Έχουμε κάνει και μερικούς φίλους εκεί, ελπίζω να τα πούμε και πάλι και να περάσουμε εξίσου ωραία».

Το μόνο σίγουρο είναι ότι ο Chester Bennington, ο Rob Bourdon, ο Brad Delson, ο Joe Hahn, o Dave “Phoenix” Farrell και ο Mike Shinoda που αποτελούν τους Linkin Park, θα βρουν μια καυτή ατμόσφαιρα και σίγουρα θα ανταποδώσουν, ξεσηκώνοντας τους οπαδούς τους με επιτυχίες όπως το Numb, το Papercut, το Shadow of the Day και το New Divide.

Η διοργάνωση της συναυλίας θα γίνει από την Di Di Music – Big Star Promotion.

Reblog this post [with Zemanta]
buzzcullbobitdigmeforacampfreestuffdeliciousgooglefacebooktwitterdiggyahoobuzz

Διαβάστε επίσης:

Σχολιάστε..