Viva! Numbers: Αποκτήστε τηλεφωνικό νούμερο από 1€

viva

Εδώ και λίγο καιρό χρησιμοποιώ κι εγώ κάποιο Viva! Number, στην αρχή μάλιστα  απλά γιατί είχα την περιέργεια να δω περί τίνος πρόκειται.

Η διαδικασία επιλογής νούμερου ήταν εξαιρετικά απλή, αλλά και γρήγορη. Μέσα από το viva.gr επέλεξα το δικό μου Viva! Number και ξεκίνησα να το χρησιμοποιώ από την ίδια κιόλας στιγμή ως Fax2Mail, αν και υπάρχει η δυνατότητα να επιλέξει κανείς απο ένα σύνολο υπηρεσιών για το ίδιο νούμερο. Πιο συγκεκριμένα οι διαθέσιμες υπηρεσίες είναι:

  • Viva! VοIP: Μπορείτε να δεχτείτε κλήσεις στο Viva Number σας,  αλλά και να πραγματοποιήστε κλήσεις σε όλο τον κόσμο με φθηνότερες χρεώσεις.
  • Viva! Fax2Mail: Μπορείτε να λαβετε Fax στο e-mail σας ή να στελετε Fax από τον υπολογιστή σας.
  • Viva! FollοwMe: Για την εκτροπή των κλήσεων σε οποιοδήποτε σταθερό ή κινητό τηλέφωνο.
  • Viva! VoiceMail: Τηλεφωνητής που καταγράφει τα μηνύματα που θα σας αφήσουν και τα  στέλνει στο email σας, σε μορφή MP3.

Όσον αφορά τώρα τα διαθέσιμα νούμερα μπορείτε να επιλέξετε νούμερο που ξεκινάει με 211 ή 231 όπου και αν βρίσκεστε.  Αν επιλέξετε κάποιο από τα τυχαία προτεινόμενα Viva! Numbers  το κόστος θα είναι 1 ευρώ/μήνα,  ενώ η χρέωση για να φτιάξετε ένα δικό σας νούμερο θα είναι 1,5 ευρώ/μήνα .

Ελπίζω να σας φανεί όσο χρήσιμο είναι και για μένα..

Posted by: on July 8, 2009

Category: Ελλάδα |

Tags: ,

Share: Tweet this!

Loading