Το Harley-Davidson Demo Truck έρχεται και στην Ελλάδα

Το Harley-Davidson Demo Truck που μεταφέρει αποκλειστικά για test ride όλες τις μοτοσικλέτες Harley-Davidson, περιοδεύει κάθε χρόνο στην Ευρώπη και επισκέπτεται τις επίσημες αντιπροσωπείες της εταιρείας προκειμένου να δώσει τη δυνατότητα σε όλους όσους αγαπούν τον θρύλο της Harley-Davidson να γνωρίσουν από κοντά το σύνολο των πιο πρόσφατων μοντέλων της εταιρείας.

harley-davidson-wallpaper

Με αφορμή την επικείμενη επίσκεψή του στην Ελλάδα, η Harley-Davidson έχει την χαρά να προσκαλέσει το κοινό στις εκδηλώσεις που θα φιλοξενηθούν στις εξής δύο επίσημες αντιπροσωπείες της Harley-Davidson:

Harley-Davidson Πάτρας: Τετάρτη 8 Ιουλίου 2009
Διεύθυνση: 205 χλμ. Εθνικής Οδού Αθηνών – Πατρών, Τηλ. 2610 438637.
Ώρες Διεξαγωγής: 11:30 – 18:30

Harley-Davidson Γλυφάδας: Σάββατο 11 Ιουλίου 2009
Διεύθυνση: Λεωφ. Βουλιαγμένης 96, Τηλ. 210 9639382 – 210 9639383
Ώρες Διεξαγωγής: 11:00 – 17:00

Εκτός από την έκθεση των μοτοσικλετών, οι παρευρισκόμενοι θα έχουν την ευκαιρία να οδηγήσουν τη μοτοσικλέτα της αρεσκείας τους, με την προϋπόθεση βέβαια να διαθέτουν αντίστοιχη άδεια οδήγησης και εξοπλισμό. Μπουφάν και κράνη θα παρέχονται σε όσους δεν διαθέτουν.

Στα test rides θα τηρηθεί αυστηρή σειρά προτεραιότητας βάσει προσέλευσης, γι’ αυτό και προτείνεται η έγκαιρη επικοινωνία πριν την εκδήλωση με τους αντίστοιχους αντιπροσώπους για κράτηση θέσης.

Στις εκδηλώσεις θα παρευρεθούν εκπρόσωποι της Harley-Davidson Europe.

Ίσως σας αρέσουν επίσης…

1 Σχόλιο

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Επιτρέπονται τα εξής στοιχεία και ιδιότητες HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>