Eλαστικά Goodyear με τεχνολογία RunOnFlat

Η τεχνολογία ελαστικών RunOnFlat επόμενης γενεάς Goodyear επιτίθεται επιτυχώς στο δρόμο: Τα πρώτα αυτοκίνητα όπως η νέα Mercedes Ε Class και μοντέλα άλλων μεγάλων αυτοκινητοβιομηχανιών έχουν αφήσει τους κατασκευαστές αυτοκινήτων με την τελευταία τεχνολογία ελαστικών Goodyear RunOnFlat.

Η πιο πρόσφατη παραγωγή ελαστικών RunOnFlat , από την Goodyear προσφέρει πολυάριθμα οφέλη στους κατασκευαστές αυτοκινήτων, τους καταναλωτές και το περιβάλλον, συμπεριλαμβανομένης της βελτιωμένης άνεσης, τη μειωμένη μάζα και την αντίσταση κύλισης, τη βελτιωμένη κατανάλωση καυσίμων καθώς επίσης και τα μειωμένα επίπεδα εκπομπής του CO2.

goodyear-runonFlatΧαρακτηρίζει μια επιπλέον σημαντική ανακάλυψη για τα RunOnFlat: η νέα γενεά των ελαστικών RunOnFlat είναι από άποψη άνεσης συγκρίσιμη με τα κανονικά ελαστικά. Επομένως, οι κατασκευαστές αυτοκινήτων δεν πρέπει να τροποποιήσουν την ανάρτηση ή τα πλαίσια των αυτοκινήτων τους για να χρησιμοποιήσουν ελαστικά RunOnFlat.

Με τον κανονισμό 316 νομιμοποίησης της ΕΕ, η διάβαση, που καθιστά ένα σύστημα ελέγχου πίεσης ροδών (TPMS) υποχρεωτικό σε κάθε νέο αυτοκίνητο από το 2012, η Ευρωπαϊκή Επιτροπή δίνει ένα σαφές σήμα ότι τα συστήματα ελέγχου πίεσης ελαστικών είναι σημαντικά και απαραίτητα για τους καταναλωτές. Στο κοντινό μέλλον, όλα τα αυτοκίνητα θα εξοπλιστούν με ένα TPMS και μπορούν να εγκαταστήσουν την νέα γενιά ελαστικών RunOnFlat.
Σεβασμός στο περιβάλλον: λιγότερα καύσιμα και εκπομπές CO2

Η τεχνολογία ελαστικών RunOnFlat νέας γενεάς της Goodyear παρέχουν την πρόσθετη άνεση αλλά και εξασφαλίζουν μικρότερη αντίσταση κύλισης, η οποία οδηγεί στην πιο μικρή κατανάλωση καυσίμων και τις λιγότερες εκπομπές του CO2. Τα ελαστικά RunOnFlat νέας γενεάς υποστηρίζουν τους κατασκευαστές αυτοκινήτων για να φέρουν στην αγορά τα οχήματα που εμμένουν στο ακριβέστερο σύνολο οδηγιών και ορίων εκπομπής του CO2 από τις ευρωπαϊκές αρχές.

Με τα ελαστικά RunOnFlat, δεν υπάρχει επίσης καμία ανάγκη για ένα εφεδρικό ελαστικό ή έναν γρύλο αυτοκινήτων. Αυτό ελευθερώνει το χώρο για τις αποσκευές, χαμηλώνει το κόστος και μειώνει το βάρος, το οποίο οδηγεί στη μεγαλύτερη οικονομία καυσίμων.

Πάνω από 2.5 εκατομμύριο ελαστικά RunOnFlat πουλήθηκαν το 2008

Διάφοροι κατασκευαστές αυτοκινήτων έχουν αποφασίσει να ολοκληρώσουν τις συσκευασίες ασφάλειας του οχήματός τους με την κύρια τεχνολογία ελαστικών της βιομηχανίας που προστατεύει τους οδηγούς και τις οικογένειές τους σε περίπτωση ξαφνικής απώλειας αέρα – σπάνια αλλά επικίνδυνο γεγονός. Η Goodyear προσφέρει ελαστικά RunOnFlat στους κύριους κατασκευαστές αυτοκινήτων όπως Audi, τη Bmw, Μini, Mercedes-Benz, Ferrari, Rolls-Royce και πολλούς άλλους. Το 2008 η Goodyear πούλησε πάνω από 2.5 εκατομμύριο ελαστικά με την τεχνολογία RunOnFlat.

Οι κορυφαίοι κατασκευαστές αυτοκινήτων εξοπλίζουν τα οχήματα τους με ελαστικά RunOnFlat.

Η αγορά της Πρώτης Τοποθέτησης (ΟΕ) ενδιαφέρεται για ελαστικά RunOnflat και καινοτομικές τεχνολογίες της Goodyear. Η Goodyear εξοπλίζει σήμερα περίπου 35% των αυτοκινήτων που εγκαθίστανται αρχικά με αυτήν την τεχνολογία ελαστικών και το ενδιαφέρον από τους καταναλωτές αυξάνεται σταθερά.

Σήμερα, περισσότερα από 70% των μοντέλων της BMW είναι εξοπλισμένα με πρόσθετη τεχνολογία ελαστικών, συμπεριλαμβανομένης της 1 Series (3-door), 1 Series (5-door), 1 Series Coupé, 1 Series Convertible, 3 Series Sedan, 3 Series Touring, 3 Series Coupé, 3 Series Convertible, 5 Series Sedan, 5 Series Touring, 6 Series Coupé, 6 Series Convertible, 7 Series Sedan, X3, X5, X6, Z4 Coupé, και Z4 Roadster, καθώς επίσης και διάφορα μοντέλα του MINI και διάσημα αυτοκίνητα της Rolls-Royce.

«Όλα τα κορυφαία αυτοκίνητα της BMW όπως οι 7 σειρές, X5, X6 και όλα τα μοντέλα της Rolls-Royce παραδίδονται στους νέους με ελαστικά RunOnFlat. Αυτά τα αυτοκίνητα οδηγούνται από τους καταναλωτές που εκτιμούν τα υψηλά επίπεδα άνεσης προσδίδοντας τους γόητρο.» είπε ο Jean-Pierre Jeusette, Goodyear διευθυντής Tire Technology Consumer Tires για την Ευρώπη, τη Μέση Ανατολή και την Αφρική.

Το 2008, ελαστικά RunOnFlat παρήχθησαν για το Audi για A3, A5, A6 και TT. Η Mercedes-Benz έχει εξοπλίσει το Α Class, CLS, CLK-, SLK, GL, το E και την S-κατηγορία της με ελαστικά RunOnFlat. Οι ιδιοκτήτες ενός Ferrari 360 Μodena, F430, ένα Maserati Quattroporte ή Jaguar XK θα μπορούσαν να οδηγήσουν τις ελστικά με την τεχνολογία RunOnFlat της Goodyear, όπως θα μπορούσαν οι ιδιοκτήτες ενός Ford Galaxy, Mondeo ή ενός Opel Astra και Corsa.

«To εύρος της γκάμας των ελαστικών της Goodyear με τεχνολογία RunOnFlat είναι μεγάλο με περισσότερα από 100 προγράμματα Πρώτης Τοποθέτησης για τα επόμενα 2 χρόνια,» είπε ο Jeusette.

Η τεχνολογία RunOnFlat τηςGoodyear είναι διαθέσιμη όχι μόνο για τα θερινά ελαστικά. «Καλύπτουμε όλες τις εφαρμογές: καλοκαίρι, χειμώνας, All Seasons, SUV – η σειρά είναι πλήρης,» είπε ο Jeusette.

Ασφάλεια και Οδήγηση

Τα ελαστικά RunOnFlat της Goodyear επιτρέπουν στους οδηγούς όλων των διαφορετικών αυτοκινήτων να συνεχίσουν την οδήγηση ακόμα και σε περίπτωση διάτρησης, δίνοντας τους άφθονο χρόνο να φτάσουν στο σπίτι τους ή σε ένα κοντινό κατάστημα επισκευής με την παροχή της συνεχούς κίνησης μιας απόστασης τουλάχιστον 80km και με μια μέγιστη ταχύτητα 80km/h – ακόμη και με ένα πλήρες κλαταρισμένο ελαστικό.

Τα ελαστικά RunOnFlat της Goodyear βάζουν αποτελεσματικά ένα τέλος στην παρενόχληση της αλλαγής ενός ελαστικού και ταυτόχρονα το να είσαι εκτεθειμένος στο ρεύμα της κυκλοφορίας ή την αναζήτηση μποτών σε χειμερινές συνθήκες προκειμένου να αλλάξουμε κλαταρισμένο ελαστικό..

Τα προηγούμενα χρόνια η Goodyear με την τεχνολογία RunOnFlat ήταν η μόνη εταιρία που βοηθούσε του οδηγούς ώστε να μην ακινητοποιήσουν το όχημα τους σε περίπτωση διάτρησης του ελαστικού.

Reblog this post [with Zemanta]

You may also like...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *