Service Pack 2 για Windows Vista – Λήξη άδειας λειτουργίας των Windows 7 Beta

Στη διάθεση του κοινού βρίσκεται ήδη από τις 26 Μαΐου το Service Pack 2 για τα Windows Vista, το οποίο περιλαμβάνει μια σειρά αναβαθμίσεων που ενισχύουν ακόμα περισσότερο την εμπειρία χρήσης των Windows Vista. Το Service Pack 2 μπορούν να αποκτήσουν οι καταναλωτές μέσα από το διαδίκτυο, ενώ θα είναι και σταδιακά διαθέσιμο μέσω των Automatic υpdates των Windows, υπηρεσία μέσα από την οποία πραγματοποιούνται τακτικές ενημερώσεις του λογισμικού.

Παράλληλα, υπενθυμίζεται στους χρήστες που έχουν εγκαταστήσει τα Windows 7 Beta, ότι η άδεια χρήσης της συγκεκριμένης έκδοσης λήγει την 1η Αυγούστου. Ως προειδοποίηση για την ανάγκη άμεσης αντικατάστασης της έκδοσης αυτής, μετά την 1η Ιουλίου, τα Windows 7 Beta θα αρχίσουν να πραγματοποιούν επανεκκίνηση κάθε δύο ώρες, ενώ από την 1η Αυγούστου, το σύστημα εισέρχεται σε “notification state”, γεγονός που επηρεάζει την απόδοση του υπολογιστή, στον οποίο είναι εγκατεστημένα.

Για το λόγο αυτό, όσοι χρησιμοποιούν την Beta έκδοση των Windows 7, θα πρέπει να προχωρήσουν άμεσα σε εγκατάσταση της έκδοσης Release Candidate, η οποία είναι ήδη διαθέσιμη στο Microsoft Download Center, http://microsoft.com/downloads .

Σημειώνεται ότι η έκδοση Release Candidate θα είναι σε λειτουργία έως την 1η Ιουνίου 2010, ενώ από την 1η Μαρτίου 2010, το λειτουργικό σύστημα θα πραγματοποιεί επανεκκινήσεις κάθε δύο ώρες σαν προειδοποίηση για τη λήξη της λειτουργίας τους.

You may also like...

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *