Walkman™ και Cybershot™ – Τα δυνατά χαρτιά της Sony Ericsson

Με αφορμή πρόσφατη δημοσίευση σε Βρετανικό περιοδικό που αναφέρεται σε πλάνο απόσυρσης των brands Walkman™ και Cybershot™ από τα κινητά τηλέφωνα Sony Ericsson, η εταιρεία διευκρινίζει ότι η πληροφορία αυτή είναι αναληθής, αφού τα brands αυτά εξακολουθούν να αποτελούν ισχυρή παρουσία στην γκάμα της και να έχουν μεγάλη ζήτηση από τους καταναλωτές.

sony-ericsson-w395-walkman-c903-cybershot-new-car-speakerphone-unveiled

Τα κινητά τηλέφωνα που φέρουν την υπογραφή Walkman™ και Cybershot™ αποτελούν πολύ σημαντικό κομμάτι της Sony Ericsson και πιστοποιούν την βέλτιστη ποιότητα ήχου και εικόνας στα προιόντα της, έτσι ώστε ο χρήστης να έχει τη δυνατότητα να διασκεδάζει ακούγοντας τη μουσική που επιθυμεί και απαθανατίζοντας ωραίες στιγμές καθημερινά, όπου και αν βρίσκεται.

Επιπρόσθετα η Sony Ericsson, βασιζόμενη στην τεράστια ανταπόκριση των Walkman™ και Cybershot™ κινητών και ακολουθώντας τις νέες καταναλωτικές τάσεις, ανακοίνωσε στο Mobile World Congress τον Φεβρουάριο 2009 και το λανσάρισμα της νέας πρωτοπόρου προιοντικής κατηγορίας Entertainment Unlimited.

Τα προιόντα αυτά θα συνδυάζουν τις καλύτερες λειτουργίες των Walkman και των Cybershot™ κινητών, θα συνδέονται εύκολα με άλλες ηλεκτρονικές συσκευές και θα διευκολύνουν τον χρήστη να μοιράζεται εύκολα τα αρχεία του με άλλους. Η νέα αυτή πρόταση εστιάζει στην πιο ολοκληρωμένη, συνολική ψυχαγωγική εμπειρία που θέλει να απολαύσει κάθε σύγχρονος νέος καταναλωτής από το κινητό του τηλέφωνο.

Η κατηγορία Entertainment Unlimited προστίθεται στην ήδη υπάρχουσα προιοντική γκάμα της Sony Ericsson που συμπεριλαμβάνει τα πολύ επιτυχημένα κινητά με τις ονομασίες Walkman και Cybershot™ που εξακολουθούν να κοσμούν το πορτοφόλιο της Sony Ericsson.

Η Sony Ericsson έχει στόχο να γίνει η κατ’ εξοχήν μάρκα που συνδυάζει απόλυτα την επικοινωνία με την ψυχαγωγία, κάτι που ήδη υπάρχει στην «καρδιά» της φιλοσοφίας της, από την αρχή της δημιουργίας της.

Reblog this post [with Zemanta]
buzzcullbobitdigmeforacampfreestuffdeliciousgooglefacebooktwitterdiggyahoobuzz

Posted by: Ilias on May 21, 2009

Category: Gadgets | 708 Views

Tags: ,

Loading

Διαβάστε επίσης:

blog comments powered by Disqus