Όλη η Ελλάδα ζωντανά από το WeatherTV

WeatherTV To WTV (Weather TV) ετοιμάζεται να κάνει δυναμικά το ξεκίνημά του. Σε συνεργασία με την πρώτη εταιρία παγκοσμίως για την έγκυρη πρόβλεψη των καιρικών συνθηκών, την AccuWeather.com, το WTV είναι ο μοναδικός 24ωρος τηλεοπτικός σταθμός αφιερωμένος στις καιρικές συνθήκες της Ελλάδας, της Κύπρου και πολλών πόλεων σε όλο τον κόσμο.

Το WTV σκοπεύει μεταξύ άλλων να μεταφέρει ζωντανά τους τηλεθεατές του σε προορισμούς σε όλη την Ελλάδα και σύντομα σε όλο τον κόσμο, χρησιμοποιώντας υλικό από web cameras συνεργαζόμενων οργανισμών. Ήδη, ξενοδοχεία, δήμοι, επιχειρήσεις και πολλοί ακόμη φορείς έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον συνεργασίας. Μεταδίδοντας απευθείας οπτικό υλικό, το WTV θα παρέχει στους τηλεθεατές του τις πιο ακριβείς πληροφορίες που χρειάζονται για να προγραμματίσουν τις δραστηριότητές τους.
Το WTV εντάσσεται στα πρώτα ελληνικά κανάλια υψηλής ευκρίνειας (Full HD) που θα φέρουν στην Ελλάδα την επόμενη γενιά ψηφιακής τηλεόρασης. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκεφτούν την ιστοσελίδα του WTV στη διεύθυνση www.weathertv.gr.

Reblog this post [with Zemanta]

Pokerstars

Posted by: Ilias on April 29, 2009

Category: Ελλάδα | 675 Views

Tags: , , ,

Share: Tweet this!

Loading
blog comments powered by Disqus