Με κάθε αγορά Sony Ericsson W715 ή W595 δώρο ένα εισιτήριο για τους Depeche Mode

vodafone-musicΗ καλοκαιρινή μουσική αυλαία ανοίγει δυναμικά: H Sony Ericsson και η Vodafone χορηγούν την επιστροφή των αρχηγών της pop electronica, τους Depeche Mode, στο Terra Vibe, στις 12 Μαΐου 2009. Οι δύο εταιρείες, χορηγούν τη συναυλία του συγκροτήματος στην Ελλάδα, στο πλαίσιο της νέας περιοδείας του, Tour of the Universe 2009, και υπόσχονται στο κοινό τους μια μοναδική μουσική εμπειρία.

Η Sony Ericsson και η Vodafone δίνουν στους καταναλωτές τους την ευκαιρία να παρακολουθήσουν την συναυλία από κοντά δίνοντας εισιτήρια δώρο. Αποκλειστικά στα καταστήματα Vodafone με κάθε νέα σύνδεση ή φορητότητα και επιλογή συσκευής Vodafone Sony Ericsson W715 Walkman™ ή W595 Walkman™, o καταναλωτής παίρνει ένα εισιτήριο για τη μεγάλη συναυλία του καλοκαιριού!

Η προσφορά αυτή ισχύει από τις 22 Απριλίου έως τις 12 Μαΐου 2009.

Η Sony Ericsson έχει πάντα ως στόχο να προσφέρει ψυχαγωγία και ολοκληρωμένη εμπειρία στους καταναλωτές της συνδυάζοντας ήχο, εικόνα, και διασκέδαση.

Η συνεργασία της εταιρείας με το συγκρότημα δεν είναι καινούρια, αφού πέρυσι πραγματοποίησε την πρωτοποριακή ενέργεια «Join the song», στην οποία ενώθηκαν οι φωνές όλου του κόσμου τραγουδώντας το «Enjoy The Silence» των Depeche Mode.

Η Vodafone έχει έμπρακτα αποδείξει το Πάθος για μουσική. Η σχέση της με τη μουσική είναι άμεση και ουσιαστική, και εκπροσωπεί το σύνολο της μουσικής σκηνής. Η Vodafone, ακολουθεί τον παλμό της εποχής, όπου οι μουσικές υπηρεσίες μέσω του κινητού τηλεφώνου έχουν αναπτύξει μια σημαντική δυναμική επικοινωνίας και αποκτούν όλο και περισσότερους οπαδούς. H Vodafone ήταν χορηγός της συναυλίας των Depeche Mode η οποία πραγματοποιήθηκε την 1η Αυγούστου 2006 στο Terra Vibe.

Τα μέλη του γκρουπ, Dave Gahan, Martin Gore και Andy Fletcher επιστρέφουν για να κατακτήσουν το σύμπαν με την νέα περιοδεία τους, Tour of the Universe 2009, και υπόσχονται στο φανατικό κοινό τους μια μοναδική βραδιά γεμάτη μουσική και δυνατά vibes στο μεγαλύτερο μουσικό highlight του καλοκαιριού.

Reblog this post [with Zemanta]

Ίσως σας αρέσουν επίσης…

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Επιτρέπονται τα εξής στοιχεία και ιδιότητες HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>